Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha mindenki megválik a géptől akkor mi lesz a szeptemberi találkozóval?
Ahogy mondod...
meg addig cafatokra is zúzhatjuk magunkat.....
visszatérünk rá később, fele már most megvan
Hát ugy nézki a vas csipi az olajat meg fütölget, néztem a nivót, kb 3 hónapja volt olajcserén akk max ra lett töltve az olaj most kb1.5cm el van a max tól, de 2 helyen szivárog 1 minimálisa, tehát nem sokat eszik ugy hogy nem foglalkozom most még vele
Nyíregyre vitték
káosz a közelbe vitték el a géped?
Sziasztok!
'99-es transalphoz az olajszűrőnek milyen menete van?

Előre is köszönöm a segítséget
Keresek egy honda xr 400-as blokkot kompletten kipufogóval karbival mindennel együtt motorépítés céljából. Ha valaki tud segíteni az írjon. előre is köszönöm
Én aránylag drágán vettem 600ért. Utána láttam olcsóbban is. De a célom nem az olcsóság volt hanem h jó gépet kapjak. Azt hiszem ezt meg is kaptam. ekörül lesz az eladási ára is.
vagyis a kikiáltási. aztán majd meglátjuk mennyiért viszik mert ahogy látom nem egyszerű mostanság az eladás. össze még kevésbé.
annyi h ez papíros.
nyár végén még nem de ősz vége felé már lesz pénzem
addigra eladok pár kacatot meg jövedelmem is lesz
amúgy mennyi lenne?
csak úgy kb ár

más is írhat árat hogy kb mennyire készüljek fel
esetlegolasz papiros xt600z ha valakit érdekel cserébe....
Káosz,Gunyi gratula hozzá.

Gunyi megy az üzlet

Én xr4 is eladó még.
Én bár most vettem 2 hónapja az XR4-est de lehet meg kell majd tőle válnom nyár vége felé külföldi meló miatt!
Gratulálok az eladáshoz!
Én is gondolkodom egy másik motorban, nem idegeskedem tovább hogy elhiszik e a négyütemüröl hogy 50 köbös papiron hiszen már vagy 2 évtizede van nagymotoros jogsim,nekem a négyszelepes 250 es Honda enduró tetszik nekem ugyanis mindennapi használatban a fogyasztás és a suly se jó ha túl nagy hiszen rendszeresen 100 kilómétert kell terepen bejárnom, ha eltudnám cserélni a kismotoros papiros 25-öst egy forgalmis hondára qva jó lenne!
egy rendszámos 400as xr-re én is vevő lennék ha valaki megválna tőle idény végén....
Nekem is elment a gép 285-be!
Remélem jó gazdája lesz!
Most csinálom az A kategóriát!
Jövőre meg jöhet a GixxerEzredes!:)
De továbbra is maradok XR-fórumos!
Most adtam el a motort, 250-be elvitték Ajkára.

Hát azért sajnálom, remélem jó gazdája lesz.

Asszem a következő rendszámos XR650R lesz SM szettel (de még nem tudom mikor), azzal gondolom még jobban meg lehet tanulni egykerekezni
Úgy érzem XR-eken fogok megöregedni, de egyáltalán nem bánom!
mostanság tényleg elég kihalt...
senki
A "T"jelzés a felső holt pontot jelzi az "F" jelzés pedig az előgyujtást... de ha tévednék javítsatok ki
Heló! Mi a különbség a T és F jelölés között? Előre is kösz mindenkinek az értelmes válaszokért.
Üdv ha emlékezetem nem csal (már pedig ritkán szokott ) akkor ha a "T" jelzésre állítottad akkor a vez.tengejt úgy állísd h a szelepek zárva legyenek...
Helló!

Aki jártas xr 600 szerelésben segíthetne, hogy hogyan tudok megbizonyosodni abban, hogy szükséges e a szelep fészkek újboli bemarása illetve, hogy ha megcsinálták akkor tényleg megtörtént e?

Köszönöm
Szép napot mindenkinek
bajban vagyok mert leszedtem Xl600 rm ről a hengert
T jelzésre álítotam
de elfelejtettem hogy hogy ált a veztengely
Káosz vagy valaki mondja el nekem hogy akkor hogy rakjam visza
előre is THX
megnéztem de nem találtam semmilyen állítási lehetőséget rajta az lehet? 96-os a gép
szia,

bocsi de én sem voltam gépközelben a hétvégén, csak most olvasom érdeklődésed.

Ha érdekel hétköznap Solton megtekintheted, ott az a srác fogja neked megmutatni aki szerelte a motort, ő ismeri utánam a legjobban a belsejét.

Most volt szombaton egy falubeli srác megnézni, nagyon-nagyon tetszett neki, de a bénája egyszerűen nem tudja berúgni - bolcsánat, de nem tudok erre jobbat mondani.