Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
az elso telo kemenyseget hogy tudom allitani?
eladó Honda Nx 500-650-hez való gyújtás felőli dekni. ára 8500.
Denx szerintem közöd nincs hozzá hogy miért kell nekem a használt fékbetét nah de mind1
okés! köszi megnézem és állitok rajt
van ott valahol valami kis rugo?mert a kart visszahuzom,de az a pöcök nem ugrik vissza
asszem valami hianyzik az en karbimbol...
kösz a segitseget
hát ha te képes vagy használt fékbetétet belerakni a motorodba akkor
nem vagy eszednél már bocsi:D:D de ez különös
nem birsz ki 4500 forintot AP racing fékbetétekkel?:D:D
hello az űresjárati űzemanyag tul dus ezt a porlaszto oldalán az űresjárati levegő csavaral tudod állitani másfél és 2 fordulat kőzőt van az optimális beállitás.
hali!
Olyan gondom lenne h van egy XR 250-em, (önindítós) és hidegen simán indul szép alapjárat meg minden, de amikor bemelegszik dadog mint állat meg alapjárat is eltűnik róla, magas fordulaton viszont szépen megy és hát fogalmam sincs mi lehet a gondja ha tudnátok segíteni azt megköszönném!
hali,

tudom igazolni a számrazását, elvileg ezzel le lehetne, de:

most hallottam hogy idén június 1.-től nem lehet már csak EURO3-as motorokat forgalomba helyezni, tehát itt ugrott a dolog sajna.

Ezt egy CRF450X tulaj mondta múlt héten, s a CRF is csak EURO 2-es, akkor szerintem az XR EURO 0
hali gunyi!

A gépednek valami papírja van? le lehetne rendszámozni valahogy?
Szevasztok!
GYerekek egy orjási nagy kérésemlenne minden kedves felhasználótól!
Ha valaki tud nekem XR650R motoromra supermoto felszerelést (kerekek/gumik,áttétel) akkor az segitsen :D:D
nagyon megköszönném
Nem egy ördöglakat a szívatója,egy fojtószelep van benne a légszűrő felőli részen,semmi más. Esetleg azt megnézheted,hogy azt működteti-e a kar.
Egy hibája szokott szokott lenni,hogy a piros nyílnál lévő csavar meglazul,kiesik,és így le esik a kar a helyéről.
de neked valoszinü jo a szivatod,mert nekem nem müködik
amikor meleg a motor es rahuzom a szivatot,akkor le kene allnia,vagy felpörögnie,de ez nem csinal semmit...2 szerelö is azt mondta,h minden ok,de hidegen megis szarul indul,ez az egy bajom van ezzel az xr-rel
aha rendben.....kicsit fura hogy eddig 200 volt es most hirtelen hogy van erdeklodes 250 lett .....ha veletlen ismet 200 lenne szolj es megyek erte....forumon megtalalsz
udv.
1-2 db küllő, Sigma óra, telószimering, kormányszivacs, tartalék légszűrő, hátsó tengely, eredeti órája, lámpája, fejidomja. kuplungbowden (új), . Ezeket adom hozzá
milyen alkatreszeid vannak?
Bács-Kiskun megyében, Solton van a motor, én Hartán lakom.
csak készpénz érdekelne, s ebből a 250ből nem engedek.
Kapsz hozzá cserébe pótalkatrészeket.
az rendbe van de en messzirol vagyok es az nekem meg plussz penz....valahogy megegyezhetnenk....esetleg ha lehetne csere...nekem van xl600r-em...uj gumik kuplunglamellak es D.I.D. lanc szett.....hozza fizetnek meg.....valahogy remelem megtudunk egyezni ....na de hol s laksz mert nem irtad
most vittem vissza az árat 250-re.

200ért nem adom el, nem vagyok hajlandó, bocsánat.
Csak a karbi meg a kipu ér rajta 60e-t minimum.
megbeszelhetnenk egy talit esetleg es ha minden okes megbotolhatjuk .....pontosan te hol is laksz?
tiger, ha netán MO.-on jársz tekintsd meg.
Milyen seftre gondoltál? Nekem kp kellene.
ahaaa....csak azert kerdem mert nekem felul egy masfewl centis reszen lyuk van a tomitesnel vagy nemtom miaz es nemtom hogy az baj vagy nem
Tiger én is így voltam vele és fogtam leszedtem és semmi olyan volt belül mintha olajos lett volna az üreg fala szóval
lehet hogy olaj futkozik benne
de szerintem ez csak valami hűtés szempotyából van ott