nem biztos,hogy magasak az árak lehet,hogy én vettem drágán de nagyon jó cimborám adta el és ráadásul ezekkel a gépekkel foglalkozik igy meg vettem,nagyobb nem kellene egyenlőre annyira nem megy a motorozás
Én nem tudom a Dominátorom mennyi lehet így lekopaszítva Első körben nehéznek tűnt...aztán belegondoltam a Kawasaki GPZ 550-em milyen benga egy dög volt :) És már nem is vészes, terepen nem veszem észre a súlyát...mondjuk nagyon hegyre még nem mentem vele, de az ilyen technikás részeknél azért érezhető! Főleg a másnapi izomláz, mindenhol! Kezdem megszokni
xl se nagyon könnyebb,mint ez a dr :)
bár nekem csak az xl 600lm verizóhoz volt szerencsém, van abból millió verzió,az R es biztos könnyebb valamennyivel,de szerintem az is még inkább a lomha kategóriába sorolható,nem lesz ilyen kis ugrékony ,mint az XR.
az én xl em olyan volt,mint 1 nagy tohonya dög, adtál egy gázt neki 1 mp alatt fel is fogta és megindult a nagy tömeg,de ugrékonyságról nemnagyon lehetett beszélni :D erdőbe megborult alig birtam talpra állítani :D 1kerékre 1esbe is alig alig birtam felvenni, xr-t meg azért 4.be is felbirtam venni,csak 1 kis kulpung kellett neki :D
Ezzel én is igy vagyok! Az enyém is eladó, de nem minden áron! Ha meg marad nem baj, ha elmegy tudom mit vennék. Mert még meg van, költök rá az izlésem szerint, és karban tartom rendszeresen, mert nekem igy jó, ezért megbizható a gép!
vagy ezt ,talán ezt de ha közbe jön vagy mind szar akkor ezt
én az xr 6ot vettem 125ért
bár nekem csak az xl 600lm verizóhoz volt szerencsém, van abból millió verzió,az R es biztos könnyebb valamennyivel,de szerintem az is még inkább a lomha kategóriába sorolható,nem lesz ilyen kis ugrékony ,mint az XR.
az én xl em olyan volt,mint 1 nagy tohonya dög, adtál egy gázt neki 1 mp alatt fel is fogta és megindult a nagy tömeg,de ugrékonyságról nemnagyon lehetett beszélni :D erdőbe megborult alig birtam talpra állítani :D 1kerékre 1esbe is alig alig birtam felvenni, xr-t meg azért 4.be is felbirtam venni,csak 1 kis kulpung kellett neki :D