Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez csak 3 :-D
Ha nem jön közbe semmi holnap elmegyek ezt megnézni
vagy ezt ,talán ezt de ha közbe jön vagy mind szar akkor ezt
Inkább te vetted olcsón az xr-t annyiért nem találsz még1-et
nem biztos,hogy magasak az árak lehet,hogy én vettem drágán de nagyon jó cimborám adta el és ráadásul ezekkel a gépekkel foglalkozik igy meg vettem,nagyobb nem kellene egyenlőre annyira nem megy a motorozás
nemtudtam hogy ennyire fenn vannak az árak,akkor nem olcsóbb mint egy xl600
én az xr 6ot vettem 125ért
ezt a 200-ast vettem 150 ért,új garanciás aksi,új hüvely,új öninditó és egy kiba.....ott rozsdás tank
hát jah lehet nem ér annyit a dr se, de az xlt lehet hogy 100ért se lehet eladni.
100-ért raktam most fel az a baj h oké h nem tudnám eladni de azért a dr se ér annyit szerintem...
köszi, nekem a dakar tankos verzió van szerintem pár kilóval nehezebb
mondjuk ,ezt az xl200at nemnagyon tudnád eladni 150körül,nem? mennyit ér?
hehe,1 perce néztem meg a bikez.com on ,hogy hány kiló és hány le :D
Jaja egy 10-est kérne rá a tulaja
Itt 114-et írnak link
jaa így már értem,tehát xl 200at cserélnél a dr 6 ra :D
Hát számadatot nem igazán tudok mondani de elég könnyű pakolgatni
Vigyázni kell az ilyen hengerfej tőmítés dumával. A régi XR-em akkor fújt ki, mikor a hengerfej csavarok kitépték a hengerből a menetet.
Xl 200-as milyen nehéz?
Én nem tudom a Dominátorom mennyi lehet így lekopaszítva Első körben nehéznek tűnt...aztán belegondoltam a Kawasaki GPZ 550-em milyen benga egy dög volt :) És már nem is vészes, terepen nem veszem észre a súlyát...mondjuk nagyon hegyre még nem mentem vele, de az ilyen technikás részeknél azért érezhető! Főleg a másnapi izomláz, mindenhol! Kezdem megszokni
De az én xl-em könyebb :D az csak "200-as" inkább akkor majd gyűjtök xr-re :D
xl se nagyon könnyebb,mint ez a dr :)
bár nekem csak az xl 600lm verizóhoz volt szerencsém, van abból millió verzió,az R es biztos könnyebb valamennyivel,de szerintem az is még inkább a lomha kategóriába sorolható,nem lesz ilyen kis ugrékony ,mint az XR.
az én xl em olyan volt,mint 1 nagy tohonya dög, adtál egy gázt neki 1 mp alatt fel is fogta és megindult a nagy tömeg,de ugrékonyságról nemnagyon lehetett beszélni :D erdőbe megborult alig birtam talpra állítani :D 1kerékre 1esbe is alig alig birtam felvenni, xr-t meg azért 4.be is felbirtam venni,csak 1 kis kulpung kellett neki :D
100%ig egyetértek veleed!
aki könnyű gépet akar az biciklizzen
Ezzel én is igy vagyok! Az enyém is eladó, de nem minden áron! Ha meg marad nem baj, ha elmegy tudom mit vennék. Mert még meg van, költök rá az izlésem szerint, és karban tartom rendszeresen, mert nekem igy jó, ezért megbizható a gép!
Hát csak lebeszéltek majd összerakom azt eladom a másiket is aztán 180-200 körül vételezem valamit :-D