Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,az reális.
Amúgy engem sosem érdekelt az évjárat,ha ránézel a galériámra látod,hogy sok öreg vasam volt ('93 volt a legfiatalabb)de jól sikerült belenyúlni,meg tettem is ,hogy jók legyenek.
Feederezel?
persze van igazad de ha nem letojom marad az ami van
De mivel van egy horgász csónakom amit rá tudnék adni igy azért már egy kicsit más a lány fekvése nem ?
segítségetek kellene!
vettem egy szétszedett xl 600 r (1983) motort aztán rakom össze
a gyújtásjeladó bütykét milyen jelhez kell igazítani,és a vezérmű alsó lánckereket valami jelre kell e rakni,meg a főtengely felöl van e vagy a jeladó bütyök fele?
segítséget előre is köszönöm.
Bankraboláásss:D
Jó van na olvasgatok oszt reagálok
meg a család is itt zizeg.
Hót moly vagyok,hogy honnan kellene egy kis lé a gépre
Szép összvér. XL futómű elől-hátul. Blokk 88-90.
Írtam. '89-es minta.
meg a züllés
lassan 30évesek ezek a gépek, azért tudnának mesélni,hogy mennyit kaptak már az élettől
agyonverték szegényt
Szerintem egy 125ös mtxet nem fogsz eladni úgy hogy jó xrt, vagy xlt vegyél belőle, volt mtxem nekem is, de ami xlbe olcsó az szar, sőt ami kicsit drágább az is szar eljárt felette az idő, így is úgyis fel kell javítani! Mi itt a haveri körben minig így jártunk szóval ne álmodozz, lépj!
oldalán még van 1 kicsi bütyök
tényleg,szerinted az én XR em mikori évjárat lehet a kép alapján? mert az is rejtély :D én 88ra tippelnék :D
Legalább nem tépi le a bütyköket
Ebből látszik, hogy használják a gépet, nem a garázsban rohad lerobbanva.
hátul slick gummával szerelve :D
Csak az a randa tank ne lenne
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Igen ez jó vétel de sajna csere nem érdekli de lehet meg egyezünk majd megrágjuk
időm van sok
szerintem jó a fülem bár ha úgy van viszem mocis haverom
Nem fogom oda adni fillérekért se meg ipari hulladékért se
A lényeg, hogy ne hamarkodd el a döntést, nehogy később megbánd.
Ha kell, inkább kérj meg valakit, aki ért a kiválasztott motorhoz, hogy menjen veled.
Jó a motorom nem hulladékot szeretnék
Szia jó fej vagy de itt is fent van ez mind és a fele hazudik fele meg nem veszi fel
jaa a 2 kipuff cső a blokk mellett van egybe hozva, a másiknál meg a végdobig megy külön,enyémen is úgy van