Ja,az reális.
Amúgy engem sosem érdekelt az évjárat,ha ránézel a galériámra látod,hogy sok öreg vasam volt ('93 volt a legfiatalabb)de jól sikerült belenyúlni,meg tettem is ,hogy jók legyenek.
persze van igazad de ha nem letojom marad az ami van
De mivel van egy horgász csónakom amit rá tudnék adni igy azért már egy kicsit más a lány fekvése nem ?
segítségetek kellene!
vettem egy szétszedett xl 600 r (1983) motort aztán rakom össze
a gyújtásjeladó bütykét milyen jelhez kell igazítani,és a vezérmű alsó lánckereket valami jelre kell e rakni,meg a főtengely felöl van e vagy a jeladó bütyök fele?
segítséget előre is köszönöm.
Szerintem egy 125ös mtxet nem fogsz eladni úgy hogy jó xrt, vagy xlt vegyél belőle, volt mtxem nekem is, de ami xlbe olcsó az szar, sőt ami kicsit drágább az is szar eljárt felette az idő, így is úgyis fel kell javítani! Mi itt a haveri körben minig így jártunk szóval ne álmodozz, lépj!
Amúgy engem sosem érdekelt az évjárat,ha ránézel a galériámra látod,hogy sok öreg vasam volt ('93 volt a legfiatalabb)de jól sikerült belenyúlni,meg tettem is ,hogy jók legyenek.
De mivel van egy horgász csónakom amit rá tudnék adni igy azért már egy kicsit más a lány fekvése nem ?
vettem egy szétszedett xl 600 r (1983) motort aztán rakom össze
a gyújtásjeladó bütykét milyen jelhez kell igazítani,és a vezérmű alsó lánckereket valami jelre kell e rakni,meg a főtengely felöl van e vagy a jeladó bütyök fele?
segítséget előre is köszönöm.
meg a család is itt zizeg.
Hót moly vagyok,hogy honnan kellene egy kis lé a gépre
tényleg,szerinted az én XR em mikori évjárat lehet a kép alapján? mert az is rejtély :D én 88ra tippelnék :D
Ebből látszik, hogy használják a gépet, nem a garázsban rohad lerobbanva.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
szerintem jó a fülem bár ha úgy van viszem mocis haverom
Nem fogom oda adni fillérekért se meg ipari hulladékért se
Ha kell, inkább kérj meg valakit, aki ért a kiválasztott motorhoz, hogy menjen veled.