Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem cserélném
Ahogy Tomi mondja rohadt nehéz és ha megölték akkor sok lóvét elnyel.
Ráadásul nekem az a tapasztalatom a Suzuki-val,hogy szarabb alumíniumot használnak mint a többi gyártó (volt már pár)
Így ha sokat volt "szerelve" a meneteknek annyi
Amúgy alapból jó gépek és állóképesek is csak hát az ember
Ja,még messze is van tőled
hát hamar kiderül azért azt mondta kifúj és látszik ahol az olaj kifolyt de azt úgyis hamar észrevenni ha más turpisság van benne inkább a súlya zavar... lehet várok még nem akarok egy lomha dögöt venni... akkor már inkább marad az xl az könnyű aztán majd ha elado, vételezek egy xr-t vagy xt-t
Mondok egy élő tök jó példát: Barátomnak vagy egy A6-so 2.5 TDI Audija: Füstölni kezdett és nehezen indult: Elvitte szerelőhöz: ÓÓÓ Porlasztócsúcsot kell cserélni... gondolta megkérdez mást is: ÓÓÓ Adagoló kuka, cserélni kell...na ez megint elég húzos, tovább ment: ÓÓÓ kopottak a vezérmű tengelyek azért indul nehezen, füstölni meg füstöl mert dizel....volt aki még a turbót is okolta a füst miatt...végül talált egy srácot: aki tekert rajta fél fok előtöltést és megoldódott a probléma :) Kért érte 3000 Ft -ot Mások simán több száz ezret költettek volna el vele az autóra.... Na? Akkor? Ez csak 1 példa és van még 100. Jó autó szerelő kevés. Motor szerelőmben pl maximálisan megbízok. Jól dolgozik, precíz. Autó szerelő is van akihez ha kell, viszem az autót! Sajnos itt tartunk: a nagy műhelyekben is olyanok dolgoznak, akik elvégezték a sulit és épp ott kaptak munkát! Magyarul 0 rutin és lehet 0 hozzáértés! A jó szakemberek ritkák és olyat is tudok aki lelépett külföldre és kint a tudásával betegre keresi magát. Ugyanakkor nem szabad összekeverni az okoskodókat az okosokkal! Mert látom itt ez a fő hiba. Motorozni az egy drága hobby: Drága az alkatrész és bizony meg kell fizetni a hozzáértést! Illetve típusonként vannak, olyan buktatók amiket csak tanfolyamok vagy sok sok szívás alapján lehet tudni. Ámen!
és olyankor kioktatod saját magad ?
nem egy pille könnyű gép,arra számíts:) vagy 150-160kg biztos van, lehet vele majd birkozni az erdőbe :D
de ez a"csak egy hengerfej tömítés kell" duma nagyon gyanús nekem,mivel ez még léghűtéses,itt egy fém tömítés van a henger és hengerfej között,ami nemnagyon tud tönkremenni,meg úgy nagyon kifújni se szokott,még ha a használtat teszi is vissza az ember szétszedés után,szval ha nem indul,vagy valami nemjól működik rajta,füstöl,csörög,nehezen indul,nem pörög ki akármi,és egy hengerfej tömítésre fogják,ne hidd el,mert ott valami más baj van :D
az enyém ékes
és én is okosabb vagyok mindenkitől, néha magamtól is
Sajnos sok esetben okosabb is az autószerelőnél az ember! Én érdekes módon gépész technikus vagyok: ha belekezdek valamibe akkor letöltöm az adott rész robbantott ábráját, kikeresek róla minden dokumentációt és úgy állok neki! Autó szerelők meg kevesen vannak: alkatrész cserélők annál inkább! Azért meg nem viszem sehova az autóm, hogy kicseréljenek 1 alkatrészt! A rutin az oké, hogy láttak sokat és szereltek sokat, de pl az autómnál 10 autószerelőből 1 sem tudta megmondani, hogy a főtengelyen az a kibaszott vezérlést hajtó szíjtárcsa: éken van, kúpós, szorító hüvelyes, vagy simán csak a központi csavar fogja! Mivel le kellett vennem az olaj szivattyút....
link
Szerintetek elcseréljem? Nagyon nagy az a tank ránézésre is...
gasztro topic lettünk :D
nem is eladó ez
haver gépe is 350-ról indult, aztán 210 lett a vége
drága testvéreim!
lehetetlen márpedig nincs
Peti!

Most látom fődim vagy
Nem láttam még ezt a vasat,merre dugdosod?
Mondjuk a gyümölcsöt én is inkább (ki)főzve szeretem
De a vörös tonhalat még nem sikerült úgy hőkezelnem,hogy finomabb legyen mint nyersen
húvazzeg, ti miféle népek vagytok?
nyersen nem eszik a magyar még gyümölcsöt sem
Háá még jó
Guszta kis teríték ,ügyesek vagytok.
Én most csak makit csináltam ,de szoktam én is cifrázni
Igazán nincs mit de azért ha volna rá pénzem meg venném
Ja láttad a hirfetést. nem értettem:) Hát ha valaki megveszi megvesz ha nem nem:) annyira nem eladó de ha vkinek megtetszik akkor viheti amúgy meg a rendszámot is vedd figyelembe mert én is vehettem volna 150e ft-ért de nem tudnám megállni hogy az utcán ne használjam. egyébként nagyon jó kis motor tényleg ezt a hibát leszámítva! majd kerítek egy gyújtás el. hozzá! Köszi a segítséget
Szia
Szerintem igen a cdi
Szerintem az ára sok
Mi a sok Janszy? Nem értem a kérdést! Szerinted akkor a cdi lesz a baj?
szerintem én se csak poén kedvéért de tényleg csak azért imádom és eszembe sincs lecserélni
Mi több mint 10 éve együtt vagyunk,de nem jutna eszembe így hívni az asszonykámat
Én se véletlen tartok házi állatot (asszony)
Sziasztok
Diravi,MuZ: Ez igen!
Én csak rántottát tudok csinálni,rakjak fel képet?