Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen igen, bár egy 200ast szívesen kipróbálnék! Nemtudom a te mtxed japán vagy olasz? Attac blokkos?
igen xl 600 vezérműlánckereket jelre kell e rakni meg a gyújtásjeladóbütyköt milyen jelhez kell igazítani.
125?
xl 600?
Ez volt az mtx-em
légyszi adj infót hogy mien jelhez állítod a gyújtásjeladóbütyköt a főtengelyen
Az mtx jó gép, 1 emberes igaz de lehet jól menni vele, csak fordulatfüggő! Ami átok 1ben mert az erdőbe e nyomaték kell, főleg ha em ismered az utat! Jahh az mtxem, haverom tartozott 15 ronggyal, nem tudta megadni elhoztam az mtxet, 6000vettem rá gyujtást és pákkk! Széthajtottam és eladtam 80ért!
szerencse az forgandó tehát rajtam a sor
Köszi, jó is volt ;)
Ha a PE04E- után 530 van, akkor '88.
540, akkor '89.
550, akkor '90.
basszus jóljártál ezzel a táltossal.
ennyi
remélem nekem is lesz szerencsém és nem kell szerelnem úgy mint az mtx-em egész nyarat szinte
majd megnézem azért,hogy tudjam,bár annyira nem fontos,lényeg hogy dúúúrja a sarat:D
köszi,majd ha a motor közelébe leszek beazonosítom :D
nekem is volt egy pár öreg gépem,pont múltkor gyűjögettem össze a gépről a régi motorjaimról a képeket, ez az xr a 12.gép :D ebből nagyrésze 90es évekből származott,a legújabb az most az 1000rr,az 2005ös.
de az utolsó 5motorom honda :) 900rr, xr6,xl6,1000rr,xr6 :D
Sztem ez szerencse kérdése! Így tudtam megvenni a 650-est is! Becseréltemaz xlt egy terepjáróra, meg volt egy másik is, eladtam mind2öt, és vettem ezt a gyönyörűséget!
nem az a lényeg hanem az,hogy neked örömet okozzon szerintem
motorszam szerint a legegyszerubb
Nézd meg a felnit, ha nem tudod az évjáratot. Ha nem 8 motorból rakták össze, jó eséjjel elárulja a gyártás évét. Van bele ütve évszám.
jaja xl futóművet rakott bele valaki,kitudja mi mindent élt meg már életébe:D
mtx-hez nem tudsz e féle okoságot ?
http://youtu.be/or9OT7upYqI Sztem egy simot megért!
Az első xl-emet elugrott vezérléssel egy simora cseréltem, 2 évet ált mire összehoztam:) megérte vettem hozá 60nért egy donort, amiből annyit ki is árultam, csupán a hengerfej kellett, meg 80 volt az alkarész:D és jól jöttem ki belőle! Sztem így lehet pinzt keresni adok veszekkel!