ezek szép történetek még,amikor állítja,hogy hú de jó a blokk,meg minden,csak szelepszár szimeringes ,azt kell cserélni... :D általában más baj van ,csak ráfogják 1 olcsó alkatrészre:D
Felejtős. Beszéltem vele. Agyonütött motor. Quadot akartunk adni érte. Nem idul az XL, mert állítása szerint szelepszár szimeringes és nagyon füstölt
Nehogy már azért ne induljon.
Aztán azt mondta elvitték tőle, felújították, de elrakták egy szemmel a vezérlést és azért nem indul. Visszakerült hozzá, de ő nem ért a 600-asokhoz bla-bla.
Ha valaki felújítja és elrakja a vezérlést, akkor veszi a fáradtságot és Beigazítja rendesen.
Kamugép a fickó.
Jelen hirdetésnél a leömlő árulkodik. '90-ben még 2 leömlő volt, mint a képen. '91-től már 2-1.
Krossz gépeknél szoktam fogni a fejem, hogy évekkel azelőtti idomok vannak a gépen, mint amit gyártási évnek beállítanak.
De Xr600 is volt 17" hátsó kerékkel, '87-ig alkalmazott idomokkal, de '89-esként hirdették.
Nehogy már azért ne induljon.
Aztán azt mondta elvitték tőle, felújították, de elrakták egy szemmel a vezérlést és azért nem indul. Visszakerült hozzá, de ő nem ért a 600-asokhoz bla-bla.
Ha valaki felújítja és elrakja a vezérlést, akkor veszi a fáradtságot és Beigazítja rendesen.
Kamugép a fickó.
http://mek.oszk.hu/adatbazis/l...
Csere érdekli 125ös endurora...
neki is kell cserébe kisebb!
Ő is beszámít 125-ös endurot
Janszi kérdezd meg érdekli kisebb enduro cserébe!
Krossz gépeknél szoktam fogni a fejem, hogy évekkel azelőtti idomok vannak a gépen, mint amit gyártási évnek beállítanak.
De Xr600 is volt 17" hátsó kerékkel, '87-ig alkalmazott idomokkal, de '89-esként hirdették.
ne tartsa magában