Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azert irtam mert a kollega azt irta XL650 es XL-be 650-es nincs csak a transalp...erted?
nem teljesen értelek most, de a
dominator :Bore x stroke: 100.0 x 82.0 mm
xr 600 :Bore x stroke: 97.0 x 80.0 mm
nekem monnyuk domi henger van az xr blokkon,nemtudom hogy ez a 2 mm lökethossz különbség hogy van megoldva,lehet nem ér fel annyira a dugó felső holtpontban, 1mm végülis felső és 1mm alsó pontpontba a különbség,nem számottevő :D bár a kompressziós térfogat akkor nagyobb elvileg ,de ezen a szinten ez nem számít,nem a versenysport ez :D
milyen motorod van ?:D xl 600 xr 600 domi hengerfejek asszem kompatibilisek egymással
ja ha akkor lett volna penzem Muz gepe mar nalam aludna
az a XL650 transalp lesz mert regi XL-be nincs 650 igy semmi koze a XR-hez szerintem
esetleg ilyesmi is megérné
gondolom egyből a vevő nevére lenne rendszámozva
így azért már nem is olyan vad összeg
cimbinek osztrák 500as volt az egy kicsit gyengébb volt mint a 600as
nem sokkal de azért érezni lehetett

én már nem vennék papír nélkülit, egyre nagyobb a szegénység egyre több lesz a behajtás, az ilyen öreg vasaknál meg nem sokkal több a rendszámos kivitel(csak ritka)
de pl volt egy rendszámos dr fent nyáron 200ért, szóval ki lehet fogni
haver 320ért vett olyan domit hogy majd megszólal(adtak hozzá egy faja nagy dobozt is meg 3 egész jó gumit)
te is potom pénzért adtad el az xr-t
Ez nem is olyan rossz! Nem tudom az én hengerfejem az passzol e rá?
hát ha csak ennyi baja van akkor elég olcsón ki lehetne hozni, 20asból fel lehetne támasztani :D
Ha volna pénzem szerinted nem el hoznám ezt ?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
igen és akkor még szállítás tömítés ecetera
Nagyobbik baj az,hogy nincs lové motorom meg nem vitték még el
hát ha vezérlés átugrott, gyanítom a feszítő szart be, az egy 8ropi körül van, szelepek 3k/db az 6ezer. hát 15ből megvan ha csak ennyi baja van tényleg
Szerinted ha volna is lovém mennyibe állna meg?
itt egy komplett xl 50ért :Dxl
más a lökethossz, 650es dominak 82mm xr6 nak 80mm
hát passz,gondolom hajtókaros azért akarnád cserélni,egy hajtókar kb 50rongyplusz mire kicserélteted,blokk tömítések stb,közel 100rongynál leszel,én a helyedbe inkább vennék egy bontott jó főtengelyt,vagy ha sok minden szar a blokkba,akkor egy komplett blokkot,szerintem azt kapsz 60-80körül
Szívesen segítenék de sajna még nem vágom
Kb.annyival van messzebb tőlem amennyivel drágább is(kis túlzással)
Amúgy a 600 és a 650 es főtengelyes az ugyan az lehet mert az megkönnyítené a keresést?
sajna nincs pénzem ezért kéne csere
Városba jobban elmegy enyém mert nem cseszegetnek de szeretnék nagyobbat bár lehet nehezebb lesz közlekedni vele de ez van
Szerintem ez nem rossz
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Köszönöm majd holnap felhívom. Amúgy kb milyen árban mozog egy jó főtengely vagy megérné inkább megcsináltatni?
szerintem lehet mocis felhasználó barátomnak van ma már nem nagyon lesz de holnap itt lesz
Ha majd felteszem a hirdetést megosztom itt is