Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs most képem mert a koliba vagyok majd a hétvégén csinálok párat meg amúgy is szétszedtem! Most meg keresném az alkatrész hoyg mihamarabb kész legyen csak nem tudom hogy akkor mi lenne hozzá jó! Veszek inkább egy 600 as blokkot abból több van! vagy nem is tudom mi legyen!
akkor az egy dominator henger,vagy lehet egész blokk :D
tegyel fel rola kepet es toltsd ki az adatlapod es oszt mar fogjuk tudni mi a helyzet
jaja az van rajta (644 ccm),
de szerintem ez olyan kopott hogy van az 700 as is
Köszönöm a választ. Akkor lehet rendelek egyet, nem nagy összeg.
A tölcsér lefelé néz gondolom és a fúvóka tövéig kell felhúzni.
tegyél róla fel képet
naa csak kiderült akkor,hogy honda xl 600 rmg ről van szó :D
a henger oldalára az van írva,hogy 644ccm?
akkor dominator ?
Ez egy jó motor .....de nekem nehéz,gyenge
Na az én mocim honda rmg csak szerintem már nem a saját blokkja van benne mert ez 650 es! Most akkor minek a motorja van benne vagy van ebből a tipusból 650 is! Én már nem értem! Csak jó lenne már ha menne mert mennék túrázni a haverokkal!
Igen valóban olcsón adtam de kellett a nyílászáró a házba
Domit,DR-t nem vennék mert rohadt nehéz durvább terepre
Barna barátom 550-es XT-je viszont érzésem szerint nem gyengébb mint az XR6 .
Nulla endurós rutinnal,TKC 80-as gumával kijött egy olyan katlanból amit nem hittem volna .
Faszáúl felgumizva,élvezhető terepen szerintem
Mindig legyen benzin a főfuvókánál ha keményen használod terepen,hullámtörő szerepe is van,mert ha nagyob lötyög a benzin a pohárba akkor,bedadog a gép,nen egetrengetően,fontos alkatrész,de okkal tették oda a mérnökök.
Ennek a műanyag kehelynek mi szerepe van a főfúvókán?
Gondot okoz, ha hiányzik?
Hát az enyém 650 es!
próbáltam hogy átforgatom párszor dekoval de szart se ért,lefektettem pár máspdpercre zárt karbival,kifolyt 1 kis benzin,egyből indul :D
másik xr emnek ugyanez volt a baja, és az domi karbival volt :D visszább veszek ennek is kicsit,aztán jó lesz :D
dekoval rugdosd at....nekem is XL nehezen indult ha nyitva mardt a csap muszaj volt kiszelloztetni....viszont XR-nel domis karbival nincs ilyen
valszeg nincs :D akkor 630ccm vagy mittomén XD lényeg h megy :D
csak az úszószinten kell állítani,túl magas, úgylátom ez ilyen xr betegség,a másikon is magas volt az úszószint és nehezen indult,ezen is ha úgymarad a csap nyitva,melegen istenért nem indul be, ha kiboritok 1 kicsit belőle 1 rugásra indul:D
XR-edbe nincs domis fotengely
ja mint az én XR em :D
Üdv mindenkinek !
Nekem az XL 600 RM önindítósban Dominator főtengely van és ha kap 100mm dugót akkor már ott is az XL 650 1 hengerben
A Transalp meg V2-es amit megintcsak nem nehéz szemrevételezéssel megállapítani.
igy van....vagy XL is es 650-es is csak domi hengeres
ja értelek,tehát valami képzavar van,hogy vagy nem 650es a gép,vagy nem xl :D
na majd ha megérkezik a kolléga tisztázza az ügyet :D
mer irtad neki a domi hengert es en csak szolni akartam hogy o 650-es XL-rol beszel
jaa azt nem láttam,de akkor miért nekem címezted a postot ?:D