Nincs most képem mert a koliba vagyok majd a hétvégén csinálok párat meg amúgy is szétszedtem! Most meg keresném az alkatrész hoyg mihamarabb kész legyen csak nem tudom hogy akkor mi lenne hozzá jó! Veszek inkább egy 600 as blokkot abból több van! vagy nem is tudom mi legyen!
Na az én mocim honda rmg csak szerintem már nem a saját blokkja van benne mert ez 650 es! Most akkor minek a motorja van benne vagy van ebből a tipusból 650 is! Én már nem értem! Csak jó lenne már ha menne mert mennék túrázni a haverokkal!
Igen valóban olcsón adtam de kellett a nyílászáró a házba
Domit,DR-t nem vennék mert rohadt nehéz durvább terepre
Barna barátom 550-es XT-je viszont érzésem szerint nem gyengébb mint az XR6 .
Nulla endurós rutinnal,TKC 80-as gumával kijött egy olyan katlanból amit nem hittem volna .
Faszáúl felgumizva,élvezhető terepen szerintem
Mindig legyen benzin a főfuvókánál ha keményen használod terepen,hullámtörő szerepe is van,mert ha nagyob lötyög a benzin a pohárba akkor,bedadog a gép,nen egetrengetően,fontos alkatrész,de okkal tették oda a mérnökök.
próbáltam hogy átforgatom párszor dekoval de szart se ért,lefektettem pár máspdpercre zárt karbival,kifolyt 1 kis benzin,egyből indul :D
másik xr emnek ugyanez volt a baja, és az domi karbival volt :D visszább veszek ennek is kicsit,aztán jó lesz :D
valszeg nincs :D akkor 630ccm vagy mittomén XD lényeg h megy :D
csak az úszószinten kell állítani,túl magas, úgylátom ez ilyen xr betegség,a másikon is magas volt az úszószint és nehezen indult,ezen is ha úgymarad a csap nyitva,melegen istenért nem indul be, ha kiboritok 1 kicsit belőle 1 rugásra indul:D
de szerintem ez olyan kopott hogy van az 700 as is
A tölcsér lefelé néz gondolom és a fúvóka tövéig kell felhúzni.
a henger oldalára az van írva,hogy 644ccm?
Domit,DR-t nem vennék mert rohadt nehéz durvább terepre
Barna barátom 550-es XT-je viszont érzésem szerint nem gyengébb mint az XR6
Nulla endurós rutinnal,TKC 80-as gumával kijött egy olyan katlanból amit nem hittem volna
Faszáúl felgumizva,élvezhető terepen szerintem
Gondot okoz, ha hiányzik?
másik xr emnek ugyanez volt a baja, és az domi karbival volt :D visszább veszek ennek is kicsit,aztán jó lesz :D
csak az úszószinten kell állítani,túl magas, úgylátom ez ilyen xr betegség,a másikon is magas volt az úszószint és nehezen indult,ezen is ha úgymarad a csap nyitva,melegen istenért nem indul be, ha kiboritok 1 kicsit belőle 1 rugásra indul:D
Nekem az XL 600 RM önindítósban Dominator főtengely van és ha kap 100mm dugót akkor már ott is az XL 650
na majd ha megérkezik a kolléga tisztázza az ügyet :D