igen 4x mostam ki a legvégén RC-vel és benzinnel meg raktam bele 30-as anyákat és egy marék 8 as kapupánt csavart foltokba még van benn de már nem vészes majd ha lesz kedvem még 1x kimosom de most élveztem,hogy megy
1 nem tetszik
2 havernak volt mentem vele es nem tetszett....kf2-es volt nemki vagy milyen es nagy dognek tunt...futomuve szar szerintem
3 van egy hibajuk ha jool tudom es havernak elo is jott....sebszekrenyben letud torni valami es elrepeszti a blokkot...neki szerencseje volt mert meglehetett hegeszteni
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség srácok Domim kicsit rosszalkodik.
na először is a motor szétszedés előtt jó működött kivéve, hogy ette az olajat. Na most szét lett szedve fel lett újítva a hengerfej és meglett gyűrűzve összerakás után egyből indult is szépen, de mikor már kb bemelegedet és mennék már motorozni fogja magát és leáll. Cseréltem benne gyergyát átnéztem a vezetékeket karbit kitakaritottam, de semmi változás annyi észrevételem van még, hogy a gyergyaképem kissé szürkés. SEGÍTSETEK kérlek titeket
legalább egy kicsit hadd motorozzak még idén
Üdv mindenkinek!:)
Nem tud véletlenül valaki eladó XR400-ast "nemfontos hogy rendszámos legyen"?
És akár akit érdekel 2004es szép Yamaha Yz125 csere?!
Ha valaki tud vagy van neki az írjon itt vagy e-mailben!
szuhib007@citromail.hu
hát ezt tudtam csak, itt találtam a képesmotoron,aztán megvettem. most nemnagyon van xr kis pénzért ahogy néztem,várni kell:) bár multhéten volt egy xr 6 a használtuto.hu n 160ért gyujtáshibásan,abból biztos lehet alkudni még,bár úgy elég lutri motort venni hogy be se lehet indítani,lehet kicseréled a gyujtást beindítod és úgy csattog a hajtókar vagy füstöl mint a gyárkémény,vagy akármi,azért abba nagyobbb a kockázati faktor
jaa ezsembe jutott már,hogy te voltál a rozsdás tankos,írtad hogy 500métert mentél és megállt az új gyertyával aztán kiderült,hogy a tank full rozsda és eldugult a karbi . végül sikerült eltüntetni a rozsdát ?:D
Most ezt nézegetem
Egy cimborám hívta fel rá a figyelmem,neki volt is.
Gilera
Enduró nélkül lehet élni.........................................de minek
Akksitol egyébként lehet ilyen tünet
lefullad vagy megáll mintha megálítanád?
2 havernak volt mentem vele es nem tetszett....kf2-es volt nemki vagy milyen es nagy dognek tunt...futomuve szar szerintem
3 van egy hibajuk ha jool tudom es havernak elo is jott....sebszekrenyben letud torni valami es elrepeszti a blokkot...neki szerencseje volt mert meglehetett hegeszteni
Kéne egy kis segítség srácok Domim kicsit rosszalkodik.
na először is a motor szétszedés előtt jó működött kivéve, hogy ette az olajat. Na most szét lett szedve fel lett újítva a hengerfej és meglett gyűrűzve összerakás után egyből indult is szépen, de mikor már kb bemelegedet és mennék már motorozni fogja magát és leáll. Cseréltem benne gyergyát átnéztem a vezetékeket karbit kitakaritottam, de semmi változás annyi észrevételem van még, hogy a gyergyaképem kissé szürkés. SEGÍTSETEK kérlek titeket
legalább egy kicsit hadd motorozzak még idén
Ha valaki tud vagy van neki az írjon itt vagy e-mailben!
szuhib007@citromail.hu
ha tudsz ilyen olcson engem is érdekel
http://www.kepesmotor.hu/motor...