Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de úgy néznek rád a parasztjai mintha egy ss osztag menne feléjük
még integetni is szoktam de többnyire csak állnak mint a birkák (érdekes románba szinte kivétel nélkül visszaintegetnek)
most váltottam 2 ütemüről 4 ütemüre de edig nemigen megy a barátkozás a motorral XD.az utolsó motorom egy 25-ös kx volt és most ez de ezzel még menni nemsikerült de sokan dicsérik a 4t endurokat az ismeröseim közül és azért lett most ilyen motorom , csak pénz hiányában magam szerelem illetve szerelném
A legegyszerűbb dolgokat is nézd meg! Gyújtókábel, gyertyapipa.
Legjobb esetben ez is okozhat problémát. A többi már húzósabb.
szerintem adni kéne kezükbe egy csapatós szimot azt meg tudnák mi a szabadság és mindjárt nem volna gond
végülis hány ohm és vagy voltnak kell lennie a tekercsnél?
köszönöm, átnézegetem aztán holnap nekiesek.remélem hamar meglessz a hiba mitis kellene cserélnem rajta.atól tartok cdi lessz a hibás de majd kiderül
ezt a virtust sosem vetkőzi le magáról a magyar .....
Hát én is csak most töltöttem le a carlsalter oldaláról, a Te kedvedért :)
Nekem is német nyelven van. De az Ohm az németül is és magyarul is ugyan az :)
én akkor pörögtem be amikor megállítottak a természetőrök hogy mit motorozok itt
az tény hogy természetvédelmi terület, de egy nagy kitaposott földúton mentem(ráadásul magaslesek is voltak) meg ott kaszált egy mtz ami füstölt mint az atom és láthatóan szórta az olajat
de az nem volt gond mert ő dolgozik én meg ténfergek

a másik felé meg 10000 villanypásztor van természetvédelmi területem birkákkal tehenekkel, de itt is csak a motoros a bűnös.....
szerinted akkor én mit mondjak
izomláz hegyek
Bocs a képek lemaradtak, tif nem volt jó, csak jpg.
Átkonvertáltam.
Én motoroztam már nem egyszer több KTM-el(450,525),de mindig az XR600R-em evett a legtöbbet,sokkal
Két oka lehet: erősebbek és nem kel annyira húzni
béna vagyok
Ha végre lesz már egy xl vagy xr tuti hetente egyszer kiégetem m3
köszönöm az a könyv megvan nekemis csak német nyelven.ha esetleg magyarositva van meg akor megköszöném ha elküldenéd (g.petya89@citromail.hu a cimem).elöreis köszönöm
ez van szemetet lehet lopva lerakni motorozni azt sehogy nem is jellemezném ezeket az embereket én egy darab müanaygot sem dobnék el soha föleg nem erdöben..
fekszik nyugszik alszik
Ezeken a lapokon is megtalálod a megfelelő ellenállás értékeket.
Ha az egész könyv kell, dobj egy mailt.
köszi, már megvan mekora értékeket kell néznem .remélem meglessz mi is a gond.
Majd legközeleb sikerül gyakorlat teszi a mestert
félfordulattól jobban húzd a gázt
enyém csak úgy megtáltosodott magától........ eddig olyan fain kis szolíd gép volt most meg mindig hanyatt akar verni ha odatépem a gázt
Ja csónakomat viszük mocis barátom azt csapunk egy kanyart
Retek genyák eldobálnak minden szart azzt mi vagyunk a huligánok mi?
Akinek régebb óta van XR4-e. Milyen "tuningot" érdemes használni hogy kicsit harapósabb legyen a gép? Úgy hogy ne menjen a motor élettartamának rovására (vagy legalábbis ne jelentősen)
nekem is sikerült ma is