Helló! A segítségeteket kérem szétszedtem a hondámat (xl650) és nagy a baj keresek hozzá egy jó főtengelyt meg egy kiegyensúlyozó tengelyt ami a főtengely előtt van akinek esetleg van valamelyik vagy mind kettő az írjon és felveszem vele a kapcsolatot! Érdekel egész blokk is!
az 1000rr be én is motul 5100at rakok,de ebbe csak sima ásványit,nekem mondjuk nincs rossz talapsztalatom egyik olaj márkával se,nemnagyon érzek különbséget,bár lehet van :D
Én is szépen lemaradtam ma, hiába megyek sokat ez a mai terep kihívás volt!
Igen 2db van a kisebbik felújítás alatt van. Mikor megvettem a nagyobbikat akkor félbemard ez az én trehányságom is pedig csak jó egy napot kéne rászánnom. Csak ha van egy kis szabad időm akkor inkább motoron ülök
Az a helyzet mi is voltunk már itt és nem is akartunk meg nem is tudtuk mi merre van! De így hogy voltak akik vezettek minket bemertünk merészkedni
Nem egyszerű eltalálni, néha voltak ismerős helyek néha azt sem tudtam merre megyünk!
Társaságba mindig jobb menni, egyedül ha megyek a sebességet is máshogy választom meg!
én meg most félek a szimón
a robogón meg szinte már remegek
de azért a robeszt is megkenem terepen, 40 felé a homokban kb olyan érzés mint a hondával 120 felett menni
Isten igazából nagyon kezdő vagyok, bár kölyök koromba kijártam pár helyre ugratni simoval,de az rég volt és akkor még nem alakult ki a félelem érzet, de így negyven felet már egy kicsit más kép megy a dolog
Ezt nézegetem egy ideje kínomban
nem XR
Havernak ilyen és meglepően erős,igaz nem is egy leharcolt az övé