Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ini!
Ezt nézegetem egy ideje kínomban
nem XR
Havernak ilyen és meglepően erős,igaz nem is egy leharcolt az övé
06306122067
én már több dolgot is rendeltem tőle,korrekt tag,és nem adja drágán a motyókat
apróhirdetésbe hirdet egy srác van neki több ilyen motorja bontva,biztos van neki komplett blokk is,őt keresd fel
nekem jó kis mitas gummáim vannak:D
Helló! A segítségeteket kérem szétszedtem a hondámat (xl650) és nagy a baj keresek hozzá egy jó főtengelyt meg egy kiegyensúlyozó tengelyt ami a főtengely előtt van akinek esetleg van valamelyik vagy mind kettő az írjon és felveszem vele a kapcsolatot! Érdekel egész blokk is!
Itt mindig meg találsz
Vagy 06307423741
megértelek!
De ha véletlen meg gondolod magad szólj bátran
De eldő gumi az csere mert terepen elvérzet
Nem is értem miért pedig egy skorpion
Jogsi van folyamatba és a kettő elmegy a háztól és egy rendszámost szeretnék! Persze mikor hirdettem mindenki cserélni akart!
Szia
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem is csak eldőltem mint egy krumplis zsák
pedig arra gondoltam oda adod érte a kicsit
Sajnos nem... Fiatalok körében érdeklődj szerintem egy 2T 125 kezdő motornak tökéletes szerintem
jólvan látom ti is betakaróztatok :D
az 1000rr be én is motul 5100at rakok,de ebbe csak sima ásványit,nekem mondjuk nincs rossz talapsztalatom egyik olaj márkával se,nemnagyon érzek különbséget,bár lehet van :D
véletlen nem tudsz egy cserét enyémre ?
Én is szépen lemaradtam ma, hiába megyek sokat ez a mai terep kihívás volt!
Igen 2db van a kisebbik felújítás alatt van. Mikor megvettem a nagyobbikat akkor félbemard ez az én trehányságom is pedig csak jó egy napot kéne rászánnom. Csak ha van egy kis szabad időm akkor inkább motoron ülök
jól látom két xl tulaja vagy?
Részemről jó volt mai nap csak egy kicsit gyenge vagyok még meg nem jó az első gumim mert nem terepre való így meg egy kicsit lemaradoztam
Az a helyzet mi is voltunk már itt és nem is akartunk meg nem is tudtuk mi merre van! De így hogy voltak akik vezettek minket bemertünk merészkedni
Nem egyszerű eltalálni, néha voltak ismerős helyek néha azt sem tudtam merre megyünk!
Társaságba mindig jobb menni, egyedül ha megyek a sebességet is máshogy választom meg!
csipázom a kihívásokat tehát valamikor megyek colt72 cimborával is remélem
Bár Pécelt kihagytam de majd van még idő
én meg most félek a szimón
a robogón meg szinte már remegek
de azért a robeszt is megkenem terepen, 40 felé a homokban kb olyan érzés mint a hondával 120 felett menni
Nem bent vagyunk monostoron hanem a duna árterületén de az utról látszik a telephely!
06704217013
Isten igazából nagyon kezdő vagyok, bár kölyök koromba kijártam pár helyre ugratni simoval,de az rég volt és akkor még nem alakult ki a félelem érzet, de így negyven felet már egy kicsit más kép megy a dolog