Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jól megy neked én meg itt szenvedek az mtx-el
Részemről off mára mert nagyon fáj már a bokám
Ha valakinek hiányérzete volna telefonon elér
en az XL-emrol raktam at a rogzitot es joo
Amúgy az XL teleszkóp csizma átmérője egyezik az XR-ével?
Mert akkor a spirálrögzítő bilincset is megveszem hozzá.
Tudom, most sokan mondanák, hogy kábelkötöző...
De én ilyen vagyok.
Szia!
Bőven hazaértünk Siettünk is mert elment tegnap a világításom és nem akartunk sötétben menni. Hiába világított volna nekem most ezeken az utakon nem tudunk egymás mellett menni. 141km lett a mai nap vége a tegnapi pedig olyan 60km körül volt ha jól emlékszem
hasznalat kozben....rugozas kozben igen megtort es nem torodtem vele es eltort
Szia!
Na milyen volt a hazaút? Sötétedés előtt értetek haza?
Mi idáig szoktunk elérni terepen, csak pont a híd másik oldala felől. Innen pedig pályán Tótiig.
Mi közben? Felszerelés, vagy használat közben?
2500 az új spirál.
szerintem joo....nekem XL ora es spiral van de kereknel passzolt...mondjuk spiral eltort kozben
Sziasztok szép estét!
Pár kép nektek mert Honda és mert szezon van
/Devilke 88 a képen/
Úgy néz ki kapok egy XL órát 3000-ért.
Az Xr kilóméteróra spirál jó lesz hozzá?
Az baj, ha a karburátorból hiányzik a főfúvóka alól az a műanyag tölcsér vagy mi?
Az XL villa lesz. Az enyém dobfékes XR, azé sem ilyen.
egyetertek....engem a sportgepek total hidegen hagynak...dehat mindenki mas
Jaja, vehetnél egyet oszt elronthatnád, mert szerettem nézni ahogy szerelgeted, nameg el lestem pár fogást!
Miért adtad el? Hiszen olyan lelkiismeretesen szerelted, karban tartottad. Láttam a videóidat. Én sosem adnám el az XR-em azért, hogy utcára vegyek egy vasat.
az a legrosszabb szerintem mert azt nehez kivedeni
itt és most nem tehetem
Írd le!
06307423741
Ha gondolod hívj fel elmesélek egy nagyon jó sztorit
ez egy ilyen szakma :D
ne izgulj én is elfeküdtem ma és haza értem persze első fék nuku mert bovdenes és elszakadt
rohadt nagy sár van most itt,aztán beragadt az első kerék kicsúszott és már feküdtem is:D
hat akkor mar fel van avatva....nekem nem sikerult takarozni meg a XR-el pedig nem papasan jarok szerintem
nemhiszem hogy olyan drágán adnák,itt hirdet egy srác a képes motoron,hivd fel,korrekt tag