nem morzsoltam már vagy 20 éve, el vagyok én ezektől szokva
meg előtte egy kicsit sokat vasaztam is(munkatársam lebetegedett) aztán nem bírta
nem való a meló nekem, ha már nehezebbet kell emelni mint a tv távirányítója mindjárt jön a baj
Most itt is szép idő van,meg pénteken is az volt,csak tegnap volt vacak,pont akkor amikor mentünk
Kukoricát meg motorozás előtt ne morzsolj legközelebb
itt fain idő volt meg most is az van csak elbasztam a csuklóm a kukoricamorzsolóval és alig tudom a gázt húzni
még szerencse hogy haver gépe nem indul legalább pihengetek délután
Köszi,remélem egyszer tényleg összejön....egyszer begurulok,és egyedül elmegyek,ha többiek nem jönnek
Tegnap elég barátságtalan,ködös idő volt felénk,nem mentünk nagyot,ráadásul csak ketten voltunk....azért mi jól éreztük magunkat.
Jól elfáradtunk,mert a kemény talaj teteje taknyos volt,csúszkáltunk mint disznó a jégen. Volt olyan felmenő,ahol csak sokadjára sikerült felmenni.
Elég fogós volt a terep,(KÉT NAPON ÁT ESETT !),nagyon küzdős volt,minden domb egy kihivás volt,még az xr érte be a legkevesebb benzinnel(ktm 520,ktm 450 ezek többet ettek,mondjuk jóval erősebbek is!).elfáradtunk rendesen!
A meghivás még mindig aktuális!
Múlt héten voltak tamásiból páran,nagyon tetszett nekik!(egyikük visszajött tegnap,és akkorát mentünk a sárban,hogy csak,na!).90 km es kör volt,minden benzinünk elfogyott!
Motul 15w50 300v Factory Line 4litert lesz hozzá véve.