Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm Devilke 88 nevében is!
Ez Babod amúgy
Már ott voltunk! most olvasom vissza a napot
szigetmonostor az nem rossz dobj már egy számot mert elcsesztem valahova
Köszi mindenkinek a véleményt.Szerintem c-10 lesz mások is dicsérték.
elhiszem remélem mocis barátomnak is volt olyan jó a mai nap mint nekem
bár mi nem voltunk ennyire hard helyen bár a gyáli pálya nekem még korai mert kevés egy kicsit a motorom is rolam nem is beszélve
NAGY TTTTTTTTTTTT
Szigetmonostoron
November végén leszek ujra pesten a parlament elött :)
Mitas Eagle c19 előre és C18 hátulra Nagyon jó volt nekem lazább talajra.
nekem barum tril van fen persze már idén nem cserélem de tavasszal csere nekem be vált de azért nagy dagonyába azért kicsit mászkál de utcára is jó csak kicsit fogja tehát nem gurul úgy mint egy utcai skorpion
Nekem kemény talajra a Mitas Stoneeater vált be, nagyon tartós, de ez nem sárba való.
érdemes volna mitas c10est kipróbálni, haver tavasszal vett tizenpár ezer volt az elejére, hátsó kicsivel több az olyan 15 felé lehet
Az a fa dobálás csupán csak baráti szeretetből történt
Ők nem most mentek itt először és nehezítettek kicsit
Mi voltunk az vendégek és mi nem is kaptunk!
Emlékezetes és kellemesen fárasztó nap volt
Endúrózásra használom erdő mező.Méret 110/100-18 120/100-18
Hát Ini jól mondja nem könnyíted meg a dolgunkat
De ha csak úgy általában endurózgatsz akkor majdnem mindegy csak nagy legyen a rücsök
Ha meg hardozol akkor Six days,max 0,7 nyomással
amúgy a rezeket általában le szoktam cserélni alumíniumra
csavart meg betekerni teflonszalaggal így nem kell megtépkedni
ehhez azért több infó kellene
mire használod, hol használod mennyit, mennyi a keret..... ilyesmi
Sziasztok.Segítséget kérnék tőletek gumit kéne venni a motoromhoz de nem tudom milyet vegyek.Amit jelenleg használok az nem nevezném guminak csak rakás sz....Köszönöm előre a segítségeteket.
Mert 50 olajcsere után is ugyanazt a kilapított alátétet rakják vissza, pedig pár forintos tétel. Mikor meg kicsit ereszt, inkább ráhúznak még.
nekem eddig majd minden vásárolt gépen a megszakítás határán volt az olajleeresztő menet
az opelban is úgy lötyögött a csavar mint ló seggében a japó pöcs
inkább kiszivatom belőle az olajat
az xr4.nek is ez a hibája, ki sem merem mégegszer tekerni
de a szűrőnél is olyan csuklószaggató volt a meghúzás.. ráadásul egyik csavar sokkal kisebb volt mint amilyennek kellett volna lennie
de az xt-n is vascsővel kellett hosszabbítani a krovaszárat mire ki tudtam tekerni....
ráadásul a réz alátétek sehol nem voltak kilágyítva stb stb
oké de ha cserébe érdekel egy állvédős nyitható az is jó nekem
De az ár is jó de pesten vagy még?
Tudok ennyiért bukót neked ráadásul alkalmas lenne utcára is mert bár krossz bukó van hozzá nyitható plexi is..kicsit viseletes meg sapkűt vagy kendöt kell bele huzni de ha gondolod 3ba elviheted! a plei lezedhető igy szemüveget is használhatsz vele ha akarod!a régi bukóm!
Nem köszi mellvértet veszek valoszinüleg!
mocis barátom már felrakta a mai termést volt sár egy laza esés tehát minuszos vagyok megint egy kicsit de nem baj megérte
Nekem kéne csak most kicsit el vagyok havazva
Szia
Ha esetleg ennyiért tudsz bukot nekem is vehetsz ha mész és kifizetem!
Mult héten vettem egy gatyát cordura swift térd protist 12000 nekem is kéne valami páncél meg nem egy jó kesztyű