Milyen érdekes,hogy a "sötét" romániában(ahogy ini is írta) senki sem basztat bennünket
Egy nagyváradi rendőrön kívül még senkivel sem volt konfliktusom.Mondjuk mindenkinek köszönök és kérek
Annak a gyökér rendőrnek is belénk tört a bicsakja
Én csak a vadászokat rühellem. Ha meglátnak a határban és elmegyek mellettük, látom a hülye fejükön, hogy legszívesebben lelőnének. Persze szinte alapjáraton megyek el mindenki mellett, hogy ne baxam fel az agyukat. De nekik akkor is fáj. Szánalmasak.
Persze ők szétcseszhetik a felázott gazdasági utakat, széttaposhatják a vetés szélét stb. Én csak az úton közlekedem a földek mellett.
Engem gyerekkorom óta csábított a cross világa, de a józan ész mindig győzött. Sokszor voltam úgy, hogy most veszek egy verseny gépet, de mindig oda jutottam, hogy nem érné meg anyagilag, nem bírnám. Így hát kizárólag enduroim voltak.
Én is veszekedtem már a kötsög zőccsíggel a zemplénbe
Rendesen a kamaz után mentem emmeg nekiállt vergődni mondjuk a kamaz tényleg dolgozott:Vitte a fát
Ez a gyökér meg mondja nekem ,hogy zavarom az állatokat
Tényleg csak a jó neveltetésem nem engedte,hogy.............
SOHA,mondom SOHA nem hagyunk ott semmit a nyomon kívül!
Persze a sok flakont meg sörös dobozt biztos nem a gyalog "túrázók" hagyják ott ,ááá nem
Tudjátok mit szeretek?A természetet!Tudjátok mit utálok?A természetvédőket
Nagy része megélhetési biboldó,de ez már nem ide tartozik
Én is megálltam és elengedtem egy lovast múlt hétvégén, ő meg is köszönte. Traktorosok is félreállnak, ha beérem őket és elengednek.
Mindenhol vannak normális és gyökér emberek egyaránt. Nem lehet általánosítani.
hát ezt az üzemórás rendszert már nagyon untam( föleg anyagilag).remélem ezzel kellemesebb is lessz a motorozás...van a közelben pár komolyabb enduró pályais ahova kiszeretnék nézni vele
ja én most a vidéki népről beszélek
vagyok olyan rendes hogy köszönök aki szembejön, ha lovas jön akkor leállok ha birka/marha nyáj van akkor vagy megállok vagy lépésben megyek
próbálnám a motorosok jó hírét növelni , csak utána jön pár kis hülye fasz a 125ös crossukkal üveghangon és már egyből köcsög minden motoros
Nem tudom multkor fent voltam hármashatárhegyen találkoztam erdő őrrel de nem volt bunkó pedig ott aztán tényleg természetvédelmi terület van lehet be volt málnázva
primér: 0.1-0.3, secunder:3.7-4.5 jeladó 360-440 magas fesz:230-320 ohm voltnak pedig erősebb rugásnál 30 voltot irtak...holnap megnézem ezen mien értékek vannak
Ha tudsz rá valakit eladó vagy csere is érdekel persze nem robi
Azt hiszem megmarad szép álomnak.
De nem is arra való. Amúgy elég egyben van, ahogy a képeiden láttam.
Egy nagyváradi rendőrön kívül még senkivel sem volt konfliktusom.Mondjuk mindenkinek köszönök és kérek
Annak a gyökér rendőrnek is belénk tört a bicsakja
Persze ők szétcseszhetik a felázott gazdasági utakat, széttaposhatják a vetés szélét stb. Én csak az úton közlekedem a földek mellett.
Rendesen a kamaz után mentem emmeg nekiállt vergődni
Ez a gyökér meg mondja nekem ,hogy zavarom az állatokat
Tényleg csak a jó neveltetésem nem engedte,hogy.............
SOHA,mondom SOHA nem hagyunk ott semmit a nyomon kívül!
Persze a sok flakont meg sörös dobozt biztos nem a gyalog "túrázók" hagyják ott ,ááá nem
Tudjátok mit szeretek?A természetet!Tudjátok mit utálok?A természetvédőket
Nagy része megélhetési biboldó,de ez már nem ide tartozik
Mindenhol vannak normális és gyökér emberek egyaránt. Nem lehet általánosítani.
vagyok olyan rendes hogy köszönök aki szembejön, ha lovas jön akkor leállok ha birka/marha nyáj van akkor vagy megállok vagy lépésben megyek
próbálnám a motorosok jó hírét növelni , csak utána jön pár kis hülye fasz a 125ös crossukkal üveghangon és már egyből köcsög minden motoros
Mert ha igen szívesen segitek