Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Colt ha egyszer lesz XR4-em hat a te motorod a peldakepe lesz....nagyon tetszik
Szép jó reggelt
Azt tudnám mi a faxtol fáj a bokám eséstől na ne már ennyit a csizmáról
Igen én is mentem volna Pécelre de sajna kicsit elcsúsztam a dologgal
de remélem még sokáig tartjuk kapcsolatot colt72 cimborával
Képek lesznek Videót persze az illetékes személy szerintem készíti!
Igen sok az a tényező ami miatt nem tud összejönni itt nálunk sem a társaság! Ezt nem akarom ragozni már leírtad!
Múltkor sikerült mennem a Keceli csapattal és ott volt aki rendszámos motorral volt de a táskában volt a rendszám az egyéb bonyodalmak elkerülése érdekében
Mi többen most járunk "A" korlátlanra, így pont nem kéne játszanunk a tűzzel talán ez is visszatartó erő lehet!
Ez az összetartás hiány nem mondható el rólunk,mert már vagy 20 éve megyünk együtt. Hárman vagyunk az ős tagok,és idővel csatlakoztak hozzánk páran.
Persze hogy lehet bérelni futót,de azért még benzin is kell az autóba+ a motorba,az meg ilyen távolságra mint BP-Somogy + vissza,nem kis pénz. Aztán azzal sem igazán tudsz mit csinálni,ha hétvégén is dolgoznod kell,és nincs időd.....
Azért itt az is benne van a dologban,hogy egyre nehezebb dolgunk van,mert szűkül a játszótér,kiszorítanak minket egyre több helyről. Sok helyen kivágják az erdőket,sorompókat állítanak fel,kerítéseket húznak ki. Nem tudsz felszabadultan motorozni,mert folyamatosan az van a fejedben hogy tilosban jársz,és a fejed felett lebeg hogy megbírságolnak egy gyenge 300e ft-ra ha elkapnak. Szerintem ez is bőven belejátszik abba,hogy van olyan aki átülne robogóra inkább.
Én meg most (egy éve ) úgy vagyok,hogy időnként tudnék rá alkalmat találni,időnként még annyi lóvém is lenne,kisbuszom van elérhető távolságban vannak hegyek,cimborák is lennének,csak motorom nincs
Múltkor voltam felétek,Hermánszeg,Szamossályi.Csak az esemény volt szomorú.
sajnálatosan a lové igencsak döntő, mert hogy hol ez nincs hol az nincs ha összefognak többen menni kell bár nekem eddig csak technikai problémák voltak én is mennék... utánfutót meg lehet bérelni akár közösen is amire 2 motor felfér.. én meg úgy tudom pesten belül többen is enduroznak járok sokfelé mégsem látok senkit... lehet én vagyok rossz helyen de 1 év alatt 1 csávóval futottam össze erdőben ez nyomasztó és elszomorító adat a legfurább hogy sokan köztük én is itt vagyunk forumon mégsem ismerek 1-2 embernél többet kétlem hogy ez feltétlen péz kérdés lenne senkit nem megsértve írom lehet ez inkább az összetartás hiánya?
Én nagyon szívesen elmennék,de mostanában egyre nehezebben áll össze a csapat,egyedül meg nem akarnék ennyit utazgatni.
Van olyan akinek sokszor ideje nincs,mert hétvégén is dolgozik,aztán van akinek lóvéja van kevés,és olyan is van,aki azon töri a fejét hogy abbahagyja az endurózást,és vesz egy nagytestű robogót.
Egyik fórumtársunk már vagy több mint egy éve hívott,hogy menjünk el hozzá motorozni Somogyba,de azóta sem tudtam összeszedni a brigádot. Szállító eszközünk nincs,lábon meg messze van. Azért nem adtam még fel,remélem eljutunk egyszer motorral is oda.
Nektek jó motorozást! Remélem képek,videók lesznek majd
ideális az idő a motorzáshoz de kapaszkodós gumi kell mert harmatos nagyon a fű ucsuszik hogy csak na
egyébként én már voltam vele cipésznél nincs is rá megfelelő ragasztó a talp anyaga miatt..csak a gyárban állítólag de ott is összetett eljárása készülnek szal nem egyszerü.....
megoldottam én is ini pont így szélein van jo fél cent a varrat mentén ott jól tart a gipszkarton csavar
nekem 3as pozdorjacsavarokkal van feltéve a csizmatalp
nem találtam olyan ragasztót ami tartósan megfogná
időjárástól függ de szerintem kimegyek motorozni bár a csizmámnak leszakadta talpa :Dezt a szezont akkor is belegyüröm ... nah nem meséltél semmit voltatok motorozni ?
Felül is lehet élvezni a táj szépségét és így alatta is!
Köszönöm!
Szerencsénk volt tegnap nagyon jó időt fogtunk ki
Tegnapelőtt a szakadó esőben mentünk, mi azt is szeretjük
Úgy néz ki ma meglátogatjuk S-Túrékat, egyszer te is elhozhatnád a motort kíváncsi vagyok rá nagyon élőben is
Nekem meg minden kategóriából van kedvencem,szívem vágya.
Ha veszek XRt akkor,úgy is szerelgetni kell,mert csak úgy vagyok nyugodt ha minden úgy működik mint ahogy kitalálták anno.
Mert,kellett a pinz!
Meg felénk nincs igazán terep.
Én itt még csak felül mentem,ótóval
Mindegyik nagyon jó kép,de nekem a harmadik tetszik a legjobban.....szép!
Nálunk ma nagyon vacak idő volt.
okee
Igen
mtx-re?
Ha tudsz rá vevőt vagy cserét szólhatnál
XL mar nincs meg...XL-rol valtottam XR-re