Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép darab
Szia
Bár csak ott tartanék mit rakok rá az xl-re
Ha beleszólhatok srácok.
Nekem anno Arrow volt az XR6-on,nagyon jó volt,újonnan vettem a MotorLine-tól 69700 ért,és az utolsó forintig megérte.
Remélem elég gyors voltam de még csapnom kellet egy kanyart is mocival mert át kellet szaladni haverhoz Kápmegyere
Szép bár kicsit van mit csinálni kategoria
Lehet de tudod: a türelem tornaterem
Besenyő István
Én is csináltattam rá. Ha arra vársz hogy találsz olyat,amit simán rászerelsz,akkor sokáig kell várnod
hát persze, én is rendszámosat vennék,és vinném errearra erdély,meg hegyekbe, csak ahhoz nem ennyi pénz kell,hanem sokkal több :D
főleg így hogy másodlagos motorként van,majd ha sok pénzem lesz,akkor lesz papíros,bár akkor valami KTM exc :) de ez nem mostanába lesz :D
Ja ez nem lenne rossz csak erre még kő bekötő csö is.
A Leo is olyan,akkor az sem tetszene neked.
Yoshimura RS 3
Ja figyelgetem egy ideje erre a típusra csak új szokott lenni, elég jó áron van FMF rendszer de nekem az Xr-en az nem tetszik. A normál ovál alak jön be egy kis kutyaszarral a végen mint pl a yoshi rs3.De az meg már nincs. Majd lehet csináltatok rá egyet.
régen mi is úgy toltuk, utána rájöttem hogy egy 3 napos erdélyi út többet ér mint az egész éves itthoni lötyögés(megfelelő terep és társaság nélkül)
na itt van 1-2 kép a masináról :D
hát nem vészes jah,de nekem felesleges lenne akkor is a rendszám
a domi azért nehezebb mint az xr jóval,vagy az nemgond?:D
Ezer köszi neki
Szia
Szerintem is fura alak vagyok
Szerintem csak poénkodunk és ha nem érzékelted talán olvas vissza
Asszonynak jobbulást!
Fura egy figura vagy te Janszi!
Szólsz neki, hogy szerezzen egyet, ő meg is teszi, aztán lepattintod, mert nincs keret rá...
Nem akarlak elkeseríteni, de pénz nélkül nem tudsz motort venni, pláne manapság, mindenki kp-t akar!
Teljesen igazad van engem is elkaptak egy pár évre rá de ma már csak nevetés a téma
Ma már nem vagyok olyan vagány mint régen és rajta vagyok a rendszámon is
Motoromon nincs rendszám de legaláb tisztelem a rendőreit !
Van baj asszonyt viszem korházba majd re
Szép napot
így gondolkodtak a falubeli suttyók is
aztán addig hergelték a sünöket amíg olyan megszállás lett hogy mindenhol voltak
és beszopták a gyerekek
párszor el lehet lógni, de akit meg akarnak igazándiból fogni azt meg is fogják akármilyen terepgéped van
Persze most,hogy átgondoltam le leszek savazva amiért így vélekedek de én nem fogom sajnálni a gépet a rendőrei meg sajnálják
Réges régen volt,hogy nagyon el akartak kapni de Ladámat se érték el!
Pedig lezárták a jó istent is csak ép nem gondolták,hogy mogyorodon keresztül jövök haza
nem majd egy XR-t vagy CRM-et akarok később de ezt is megtartanám mert amióta megvan már 1hónap alatt 30000-et költöttem rá és szeretném teljesen rendbe hozni
az xr4 biztosítása 9 ezer köröli, az adója meg 6 ezer felé
a xt600 biztosítása 10 ezer adó 3500
azért ezek nem egy ördögi összegek