tudom és bocs,hogy ide írtam de már tiszta ideg vagyok, az az érdekes ,hogy idáig ment rendesen (jó mondjuk szivató nélkül indul hidegen melegen)ma pedig kicsit meghajtottam 5-ikbe és megtorpant de nem állt le és azóta nem lehet nagy gázt adni.vagy ha fordulaton pörgetem üresbe akkor is be-be dadog meg kis lángot is köpdös néha
Sziasztok van egy DR600-am olyan gondom lenne a motorral ,hogy hirtelen vagy nagy gázra dadog,rángat valamikor leáll.Ha lassan pörgetem fel akkor kipörög de ugyanúgy bedadog,rángat.Hidegen melegen max 2-ik rúgásra indul,minimális füstje van de nem vészes.Videót is rakok fel róla.Ezt az egészet ma kezdte csinálni amikor 5-ikbe magassab fordulaton mentem és egyszer csak bedadogot azóta mindig csinálja.Légszűrő tiszta.
Nem tudom,hogy karbi vagy gyertya lehet.Segítségeteket megköszönném.Tudom,hogy nézem meg és megtudom de hátha valakinek már volt ilyen.
Köszi előre is!
Ugyan az az olaja a kuplungnak+a váltónak+ a motornak.
Ha télen is használod akkor 15w-50,egyébként meg 20w-50 valami márkásabb ásványi vagy max.félszintetikus olaj(Castrol,Motul)ilyesmik.
Szevasztok! Milyen tipusu olajat vegyek a kuplunghoz az XL-be? és milyen sürün kell cserélni? illetve milyen motorolaj kell bele és azt is milyen sürün kell cserélni?
tavaly december 26-an hoztam.....mas mint az XL es tetszik csak sokat meg nem mentem vele olyan 700km-t mert meg mindig szopok az elozo gazda miatt vele....blokk szerint enyem 91-es
Maradt egy két cumóm az XR6 os korszakból ha érdekel valakit.
-Egy új Cemoto fekete-piros Honda kormányszivacsom
-1 pár új Athena márkáju telószimeringem
-egy bontott váltóm aminek elszált a 2 es de vannak még benne használható fogaskerekek,tengelyek ha valami kell
-3 léptetővilla tengelyel
-használt gyári légszűrő
-fesszabályzó
-használt szelepfedél tömités
-világitás kapcsoló
-használt vez.láncok+vezetők
hát jah rejtély marad,hogymi az igazság, 25éves motornál már sokminden történik vele élete során,tudna mit mesélni főleg ezek az endurok,azért kaptak rendesen az élettől,legtöbb:)
amúgymeg vagy gyertya vagy karbi vagy más
ilyenkor érdemes végigmenni mindenen, kezdeni a legolcsóbbal célszerű
Nem tudom,hogy karbi vagy gyertya lehet.Segítségeteket megköszönném.Tudom,hogy nézem meg és megtudom de hátha valakinek már volt ilyen.
Köszi előre is!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
már csak az a kérdés milyen a felvétel, az olcsó kütyüknek mindig szar a fókuszálásuk, meg a fényerő korrigálása
az átázott agyagos murván rohadt jó menni
lehet nekem is be kellene szerezni valami felvevős kütyöt
Ha télen is használod akkor 15w-50,egyébként meg 20w-50 valami márkásabb ásványi vagy max.félszintetikus olaj(Castrol,Motul)ilyesmik.
Az idén már biztos nem megyünk
Monnyuk tied ujabb mert mar hatul tarcsas.mikor cserelted le az xl-t? Xr bevallt?
-Egy új Cemoto fekete-piros Honda kormányszivacsom
-1 pár új Athena márkáju telószimeringem
-egy bontott váltóm aminek elszált a 2 es de vannak még benne használható fogaskerekek,tengelyek ha valami kell
-3 léptetővilla tengelyel
-használt gyári légszűrő
-fesszabályzó
-használt szelepfedél tömités
-világitás kapcsoló
-használt vez.láncok+vezetők
http://youtu.be/lubRjPDlaAE
http://www.youtube.com/watch?v...
léptem alvadni