Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja beszart,már hűtőbordás volt pedig.
Alapjáraton jól tölt,ahogy nő a fordulat úgy csökken a töltés,6000rpm felett meg már annyira túlkorlátoz,hogy mindenhonnét lopja a moci az áramot hogy legyen gyujtás,a vízórám hideget mutat a km óra csapkod stb.....
Nem baj úgyis jön a téli remont.
Láttam már ugyan úgy elrohadt német és Japán autót is,a rohadás szerintem gazdafüggő is,lehet a német kasztni egy kicsit időtállóbb,a Japán kasztni kicsit több törődést igényel,de ha a motorokról beszélünk akkor azért a Japó engine bombabiztos!
persze motorba csak is japo
kicsit elfogult vagy de nem baj jó az ha nem vagyunk egyformák
Nincs bajom a japokal csak kasztniba rohadt gyengék ennyi
Hülyeséget ne beszélj!
Tudnék mondani pár ellenpéldát konstrukciós hibákról,de ez motoros fórum,nem rontsuk el a hangulatot német autókkal
88-as és nincs elrohadva Suzuki,micu,Honda stb meg fele ennyi idősen elrohad lehet gyorsabb de nem jobb!
beszart? az nekem is befosott amúgy rajta 2szer is :D
az nekem sincs, de ha cserélsz,akkor olyat vegyél ami bordás hűtéssel van már,meg szoktak utángyártottat is csinálni 12rongy körül ha jól emlékszem.
holnap dobok fel képet a masináról,hogy mutat,megvan minden hozzá, hnap befejezem :)
Ok,keress nekem egy fesszabályzót!
bocs,hogy megvettem előletek 2hete :D
szerintem német autókal nincs gond
Jogos
Én autóban is a Japán termékekben bízok!
megnézem nekem meg hátha maradt valami cbr 900hoz
jólvan ha lesz lóvé kereslek :D
aha,de akkor ugy vetted hogy motorhibás volt,nem is ment?
mennyire koptak szét a dolgok fenn? nem lesz olcsó kicserélgetni akkor mindent megint :S te raktál fel múltkor egy himbáróól képet,aminek kb a fele volt meg annyira levolt kopva,homorúra?
hát igen...... ez a vw sosem tudott rendes autókat csinálni
Szia
igen van de Golf II 1.3 88-as évjárat és kat tehát nincs mert L-jetronik az injektor tehát nincs alapjárati moci ennyi
Nem okoskodni akarok,de az injektoros gépekbe is van alapjárati motor!
ja és persze a golf az nem opel
nem értem na mind1
nálam remekül működik a hiba nálad van
ezt mar hallodtam hogy a dominatorok csinaljak....nekem is csinalta az XR mivel domis karbi van rajta de egy ido utan abba maradt
de wazeg hibás oldal cim