nekem nagyon tetszenek ezek a motorok. Meg is mondom szerintem miért.
A 600R-el is lehetett azért szép tempót menni sok helyen, nyilván ezzel is minimum úgy lehet csapatni, de valószínűleg gyorsabban.
Másik szempontból ha legközelebb motorom lesz az rendszámos lesz, és Supermoto-vá lesz alakítva, az fix. A 650R pedig nagyon jó átmenet mind2 célra. Egyik célra sem tökéletes, de mind2 dolog elég jól megy neki.
nekem szerencsére ,faternak köszönhetően olyan szerszám és barkácsgép arzenál van a garázsba,hogy nincs lehetetlen :D
meghát témába vág, gépészmérnöknek tanulok :)
Én nem ,de ennyi pénzért (kevesebbért)sokkal jobb endurók vannak 400-550 ccm-ben is.
A köbcenti nem mindig erény szerintem .
De ez csak az én véleményem
na csak megveszik már :D
nekem meg kész lett a gép :) most nemrég végeztem vele, 1 pár percre be is röffentettem,szépen ketyeg,holnap rakok fel képet világosba lefotózom :D
Hello Bakró jövő héten feltudnád adni a Xl 600 középsztendert utánvétel ?
4 ezer még az ára ?
És még lenne olyan kérdésem hírdetésednél találtam ezt a képet XL 600 ról , ezt a motort bontod ami a képen van ?
mert ha igen akkor vevő lennék még a hengerfejen ami van bal oldalt ablak , elvileg az XR felirat van bele nyomva nah az érdekelne még
A 600R-el is lehetett azért szép tempót menni sok helyen, nyilván ezzel is minimum úgy lehet csapatni, de valószínűleg gyorsabban.
Másik szempontból ha legközelebb motorom lesz az rendszámos lesz, és Supermoto-vá lesz alakítva, az fix. A 650R pedig nagyon jó átmenet mind2 célra. Egyik célra sem tökéletes, de mind2 dolog elég jól megy neki.