Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nagyon tetszenek ezek a motorok. Meg is mondom szerintem miért.

A 600R-el is lehetett azért szép tempót menni sok helyen, nyilván ezzel is minimum úgy lehet csapatni, de valószínűleg gyorsabban.

Másik szempontból ha legközelebb motorom lesz az rendszámos lesz, és Supermoto-vá lesz alakítva, az fix. A 650R pedig nagyon jó átmenet mind2 célra. Egyik célra sem tökéletes, de mind2 dolog elég jól megy neki.
nekem szerencsére ,faternak köszönhetően olyan szerszám és barkácsgép arzenál van a garázsba,hogy nincs lehetetlen :D
meghát témába vág, gépészmérnöknek tanulok :)
mehetünk,gyere le szarvasra,ha 10körül ideérsz az pont jó addigra felébredek,és mehetünk is :D
csatlakoznék
Én nem ,de ennyi pénzért (kevesebbért)sokkal jobb endurók vannak 400-550 ccm-ben is.
A köbcenti nem mindig erény szerintem .
De ez csak az én véleményem
km óra az minek nekem sincs
hat ha tudnam akkor en is itthon szerelnem
az ora joo XL-rol is
Szia
Akkor csapatunk egy kört?
jah ,értem,én itthon szerzízelek mindent :D
na csak megveszik már :D
nekem meg kész lett a gép :) most nemrég végeztem vele, 1 pár percre be is röffentettem,szépen ketyeg,holnap rakok fel képet világosba lefotózom :D
OK.
Nincs valakinek egy gyári kipufogódobja '88-'90-es XR 600-hoz?
A dupla csöves verzió.
Keresek továbbá kilóméterórát szintén XR600-ra.
csak nem lecseréled a dr-t?
bocsi kép lemaradt
Szia!
Ilyen karbim van
típusa mikuni 14a00 azt hiszem
Bakró szombaton kb dél körül érünk oda , de majd hívlak reggel hogy othon leszel e
lll.misi@freemail.hu
Dekó szelep ott engedi ki a dolgokat....
mire is van az az ablak az XL-en?
Hello Bakró jövő héten feltudnád adni a Xl 600 középsztendert utánvétel ?
4 ezer még az ára ?
És még lenne olyan kérdésem hírdetésednél találtam ezt a képet XL 600 ról , ezt a motort bontod ami a képen van ?
mert ha igen akkor vevő lennék még a hengerfejen ami van bal oldalt ablak , elvileg az XR felirat van bele nyomva nah az érdekelne még
Sziasztok! Ismeri valaki a motort?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_xr_650_r-6274452
Ez van
Nem köszi, nagyobb közúti vagy forintka érdekelne cserébe.