Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd ha sikerül adig kár volna
én a fekete blokkból gondoltam,hogy a 2karbis első széria,mintha ugy emlékeznék azokba volt feka blokk:D
és nem publikálod ?
ez mar 1 karbis szerintem mert a ket karbisnak masak az idomjai....kicsit fura nekem alul a vaz de amugy nem rossz
igazából már meg van kiszemeltem
na az az XR már nincs meg valaki megvette,van egy másik itt a hirdetésekbe,de az már a képekből is leharcoltnak tünik :D főleg hogy legelső 2karbis verzió még
http://www.kepesmotor.hu/honda...
de xl eket,meg domikat már lehet venni faszákat 150körül
na az fain,abból már leeht venni simán XL -tvagy akár egy XR -t is,pont láttam egyet 160ért
ha minden jól megy 160
mennyit akarnak adni érte?
Szeva
Még nem sajna
dobj ide egy üzit: devecseri@totalcar.hu
na elvitték a gépet ?
Üdv mindenkinek!
Sérült,leharcolt,motorhibás xr 400-at vennék.
Sziasztok
Keresek olyan Varadero 1000 tulajt akinek a régi van!
Lehetőleg csongrád megyébe lakjon!
Üdv mindenkinek!:)
Nem tud véletlenül valaki eladó XR400-ast "nemfontos hogy rendszámos legyen"?
És akár akit érdekel 2004es szép Yamaha Yz125 csere?!
Én ha becsődöl a pékség elmegyek kemenceszerelőnek :-D az újak állandóan elbaszódnak a régihez meg keversz egy kis sarat azt kész :-D elég sokat elkérnek ha valamiről tudják hogy azonnal kell...
tévedés nem azért írtam csak azért mert ha valaki valamit akar azt meg lehet tanulni
szerintem ha bezárjuk a mühelyt én átérek a pecára
de kurvára nagy májerek vagyunk mi
itthon a budit én csempéztem
az utobbi években áttértem a kamionok.kotrok szerelésére, jobb mint az auto szerintem
én meg egy autószerelő meg lakatos ja meg gumis mégis én csináltam az egész lakásom csempézéstől a festésig
Ja meg persze alap szakmám autófényező
na ja de én kertész vagyok vazzeg
az egész szerelősödi úgy kezdődött hogy 10 ezerért vettem olyan krovakészletet ami fog mindenféle csavarfejet
képes voltam még a hidrotőkéket is kipucolni
Nálam a csúcs amivel kicsit szopikáztam az bmw v12 na az egy kicsit meg szivatot de megoldottam
Csináltam már egy mv6 amit gazdi akart vezérmüvezni és össze akadt a motor