Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

colt72 mond valamit?
Ha igen velük megyek
Amúgy meg mocisal járok
Egyedül meg kijárok Dunára mert van egy úszó házam tehát sokat vagyok ott is és persze fasza terep van ott is
énis tervezek még kicsit kimenni holnap is ne egyedül menny lehetőleg,mert ha betakarózol a semmi közepén,nincs aki segítsen rajtad.
hova jársz amúgy ott pesten,gondolom nem a belvárosba endurozol :D
jaa nem én fikázásnak :D direkt ilyen kis pusztító gépet akartam,nem kell hogy csilivili legyen,meg ilyesmi,mert az csak felár... :D
figyuka mán teso nem fikáztam remélem érzékeled
Reggel megyek egy kisebb kanyart remélem jó lesz és nem hagyom ott a fogam
hát van mit csinálni,de jelenleg kb fele annyi pénzbe van mint amik neten vannak,tipptopp állapotúnak írva,aztán kitudja azok is mennyira jók.
amire nekem kell,arra meg jó,a sárba motorozni tökéles ez,motorja jó,odarugok 1et és megy is,nem is akárhogy, elég jó erőben van a masina :D
hiába ha nem veszi fel a telefont
kikell járni rendszeresen és akkor edzésbe lesz az ember :D
elvesztem a sárban az imént,olyan sár van kinn terepen,csakúgy szántottam XD
tank váz kérdezd meg mennyi zsé
Jó idő volt csak sajna asszonyt vinnem kellet a Kórházba kontrolra
Azért délután csaptam egy kanyart
hát én sem kíméltem mondom most döglik meg alattam vagy soha:) de ma nem bírtam vele inkább nekem lett izomlázam
Már azt hittem elvesztél a szerelésben

na megvolt az első komolyabb motorozás vele,kinn voltunk másfél órát,bírta a kiképzést a nagy sárban :D
Csaptam egy kanyart ma végre itt nálunk erdőbe
Amit letett meg tettem felraktam mocim hátha elviszik de idáig csak kis nyavalyások hívtak ország másik végéről ja meg simson csere érdekel e
láttam kerestél mesélj mizus?
nem reménykedni kell hanem tenni érte
asszonyt szigorúan arcon verni aztán lehet spórolni
Szép még retkelve is
Remélem nekem is lesz hamar
Régi szép idők
Lesz még nekem XR em
Szia papám
Nem találom már azt a vázat
Hivlak mindjárt mert valamit meg kék dumálni ha jó?
mondtam kérdezed meg a vázat
elsö telot kompletten adok .. nem értem mit vacakolsz
kisssé írigy vagyok meg kell hogy mondjam:)
ezek az izzó elöl nagyon vicces minden sarazás után cserélem lassan le,met volna már egy normális fejdom ára ha pézbe kerülne az izzo bele
pici csapatás voot ma