Na beteszek egy szervíz kérdést: Dominator: Tök jól megy húz pörög. indul pöccre, de ha meghúzatom és visszaengedem alapjáratra hajlamos leállni. Mitől lehet, tippem sincs és nem mindig csinálja. Karbi kitakarítva, gyertya új Nos? Ki tud nekem segíteni?
Pasz,ha kell majd írj és megegyezünk,nem adom drágán
Ja ami kimaradt
Van még használt olajszivatyú belseje(a 2rotorpár)
Van meg pár fúvókám:160,152 meg egy alapjárati 64
Van még Service Manualom, Haynes kiadó
Majd összeszedek mindent és teszek fel képeket
tegnap 2szer játszotta ezt a rángatást de aztán jó volt, ma is jó volt aztán kicsit megküldtem és megtorpant egy 2-300m után.De pöcröf indul megy alacsonyab fordulaton nincs is baja csak magason,remélem,hogy csak gyertya gond lesz.
nekem is szivato nelkul indul de muszaj is neki mert nincs szivatom bekotve viszont jool veszi a lapot nem torpan nem kormol csak full gazon egy helyben
Sokan erényként élik meg ezt a "szívató nélkül indul hidegen,melegen" dolgot ,pedig ez hiba
Túl sok benzint kap.
Egy jól karburált motor hidegen ne induljon,csak szívatóval
Elsőként azért a gyertyát cserélném,aztán karbi szét,kitakarít,úszószint belő
nekem orginal 2 tarcsas nem atalalkitott....300 euro volt....nem kapott olajat fent es himbak veztengely elkoptak dugo bemarodott.....meglett csinalva de most autodeko elment igy szetszedtem es himbak veztengely megint elkopott viszont mar volt fent olaj csak nem eleg ugy latszik igy pumpa csere lesz mert mar beteg szerintem.....ja amugy elozo tulajnak azert allt meg mert a pumpa nem volt rendesen a helyen
világitás kapcsoló meg fesszab lehet érdekelni fog majd,csak most jelenleg nincs pénzem,ha még meglesz télen majd beszélünk róla,am mennyi pénzért vesztegeted az említett cuccokat? :)
márpedig van az opelban
Pótlásnak meg kapsz peca cuccot
Autószerelő vagyok nem mágus
De pont ezt csinálja Golfom is és a boga istenek nem jöttem még rá pedig már minden szart kicseréltem
én inkább a karbira gyanakodnék
azt a legolcsóbb takarítani
ha valaki tud xr 600-ast eladot papír nélkül olcson szoljon , érdekelne
köszönöm
Nagyon is igazad van és szerintem sokkal többet fogyaszt az amelyik szívató nélkül indul
Ja ami kimaradt
Van még használt olajszivatyú belseje(a 2rotorpár)
Van meg pár fúvókám:160,152 meg egy alapjárati 64
Van még Service Manualom, Haynes kiadó
Majd összeszedek mindent és teszek fel képeket
CSeréljünk aztán nem kell vele szenvedned
De ha gondolod elmehetek meg nézni mi a baja 06307423741
Túl sok benzint kap.
Egy jól karburált motor hidegen ne induljon,csak szívatóval
Elsőként azért a gyertyát cserélném,aztán karbi szét,kitakarít,úszószint belő
milyen problémáid voltak vele? olcsón sikerült venni?