Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volna egy Honda Mtx 125 poweres
Szia. Mire cserélnéd,bocsi nem vagyok képben.
Szia
Csere?
Hali. Nekem van egy eladó XL 600-as motorom,érv. műszakival,jó állapotban és olcsón.
hat szerelo csinalja nem en....en csak szetszedtem mert elvileg csak autodeko ment volna le a picsaba rola de igy mar mas a helyzet
Szia
Vissza térve enyémre azért adom drágán mert ez jó nem szép de jó
Majd ha nem megy el télen szét szedem átfényezem és ha berágok el se adom azt ennyi
megyek kirabolom orbán villát azt lesz lové mindenre
na akkor te is szerelgethetsz egyet,én is most rakom össze a gépet,majd rakok fel képet róla ha összeállt :D
ez a srác akit linkeltem,olcsón adja a cucokat,rendes gyerek.
Meglepett a telefon :-D Hát ha pénzed lenne szállítást még meg is oldanánk :-D
Jó igazad van de gondolom nem cserélnél?
Meg sajna most nincs is pénzem és pesti vagyok
Endurózni nekem elég volt ( 300 exc-m volt előtte )
Szia papám
Hagyad mert még a lelke is japo
Szia
Esetleg cserém volna rá ha 350-600 volna de nekem ez gyenge
ok köszi mást nem nagyon tudok csinálni
holnap szerintem veszek bele új gyertyát is biztos ami biztos
w16-os motor csak a wolksvagen gyártja és a bugatti veyron szíve
sztem kb az mint nálam semmi nem változik:)...
pucold ki a karbit oszt majd meglatod milesz
Vennék valami papírosat meg van még 1 itthon darabokba...
henger szerintem joo lesz mert ero volt benne nem csorgott hengernel ugy hogy ott volt olaj....mondom volt fent olaj nyomott is fel a pumpa mert volt nezve a csovon de mar fordulatba keves volt biztos.....amugy igen henger furva lett most 97,5mm es dugo van benn Prox meg lett 2 uj szivo szelep is szinten prox ....Szugy az pont keresztanyamektol olyan 20 30 km de tolunk meg keresztanyam 150 km-re lakik ugyhogy sajna messze van de komarom mellett van egy csavo akinek szok lenni bontott cucca onnet vannak most a himbak is
benzin levegö keveréket tudsz állítani vele képet tennél fel a karbirol?nekem is hasonló problémák vannak bár nekem nem torpan..
miert adod el?
karbi kicserélve lentről jól húzz nem torpan viszont közép gázon mintha elveszne minden nem torpan de erőt sem igen érzek ilyen fúvóka van mind2 karbiban nem tudom milyen jelölések ezek tipp? sajna csak ennyit tudtam kihozni a képből remélem kivehetö mi ez a jelölés jah és 65 alapjárati van benne
ne szívbajoskodj már:) ha annyira akarod dolgozhatol majd e36 on mert lesz mit ..... hétfőn teszik gépre azt kiderülnek a turpisságok
Ok,azért megnézem,mert már régen láttam.