Szia
Vissza térve enyémre azért adom drágán mert ez jó nem szép de jó
Majd ha nem megy el télen szét szedem átfényezem és ha berágok el se adom azt ennyi
na akkor te is szerelgethetsz egyet,én is most rakom össze a gépet,majd rakok fel képet róla ha összeállt :D
ez a srác akit linkeltem,olcsón adja a cucokat,rendes gyerek.
henger szerintem joo lesz mert ero volt benne nem csorgott hengernel ugy hogy ott volt olaj....mondom volt fent olaj nyomott is fel a pumpa mert volt nezve a csovon de mar fordulatba keves volt biztos.....amugy igen henger furva lett most 97,5mm es dugo van benn Prox meg lett 2 uj szivo szelep is szinten prox ....Szugy az pont keresztanyamektol olyan 20 30 km de tolunk meg keresztanyam 150 km-re lakik ugyhogy sajna messze van de komarom mellett van egy csavo akinek szok lenni bontott cucca onnet vannak most a himbak is
karbi kicserélve lentről jól húzz nem torpan viszont közép gázon mintha elveszne minden nem torpan de erőt sem igen érzek ilyen fúvóka van mind2 karbiban nem tudom milyen jelölések ezek tipp? sajna csak ennyit tudtam kihozni a képből remélem kivehetö mi ez a jelölés jah és 65 alapjárati van benne
Csere?
Vissza térve enyémre azért adom drágán mert ez jó nem szép de jó
Majd ha nem megy el télen szét szedem átfényezem és ha berágok el se adom azt ennyi
ez a srác akit linkeltem,olcsón adja a cucokat,rendes gyerek.
Meg sajna most nincs is pénzem és pesti vagyok
Hagyad mert még a lelke is japo
Esetleg cserém volna rá ha 350-600 volna de nekem ez gyenge
holnap szerintem veszek bele új gyertyát is biztos ami biztos