Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sérült akkor igazából nem érdekel a tengely
De azért köszi
Eladnám,de sérült,az egyik fogaskerék siklócsapágy megsült,flexel jött csak le és a tengely is berágódott,ja és 12 bordás
Így van
Béke van tesó
De jó videó, de jó lehetett! T!
nem köszi örülök,hogy sikerült szereznem egy ilyen 600-as csodát amire cserélnék az XR600 de arra meg nekem kéne fizetni
Sziasztok!Megfigyeltem jobban a problémát és kiderült,hogy akkor torpan meg ha teljes gázt adok,fél gázig tökéletesen reagál ugrik,gyorsul háromnegyed gáz fele kezd picit be-be rángatni és fullon megtorpan.ezek szerint sokat kaphat tényleg de amit nem értek idáig ,hogy-hogy jó volt? lehet szívócsonk kilyukadt vagy ilyesmi?karbin keveréket tudok állítani? mert alapjáraton kivül nagyon mást nem találtam elöl van egy kis csavar alul a szivócsonknál ott gondolom levegőt lehet de az teljesen be van csavarva.
Sziasztok
Senkit nem állt szándékomba meg bántani!
Alap szakmám autófényező de mivel autószerelő ként dolgozok lassan 25 éve így talán ragadt rám valami a koszon kivül is 9 év autóbontó eböl 4 év Bmw 10 éve vagyok ott a műhelybe és kitanultam a lakatolást meg talán meg tanultam jól autót szerelni
Szerintem azért mert szellem van a gépházban nem kell találgatni mert amit egy jó autószerelő meg tehet már mindent kicseréltünk !
Tehát most így remélem tiszta lesz a kép és nagyon remélem senkit nem bántok meg szeretek veletek dumálni és kár volna hülyeségek véget ezt elcseszni
Hello Káosz
XR 600 kihajtás tengelyed külön eladnád ? És mennyi papír lenne ?
Akarom mondani,hogy a jelenlévők egyébként is kivételek.
Vagy egy ötödikesnél
Ok
Remélem nem bántottam meg senkit,a jelenlé egyébként is kivételek.
Ne vedd ilyen véresen komolyan, ez egy fórum, és nem egymás alázása a cél:D
Papa nekem is ez a becses szakmám ;)
Na akkor tisztázzuk,nem akarok senkit megbántani,főleg nem téged sporttárs;-)
Vannak jó autószerelők az tény,de tapasztalataim alapján kb50 szerelőből kb 1-2 aki tudja mit csinál.
Leírom saját tapasztalataimat és le is zárom a témát.
-Haver apja vitte a huszonpárezer km-es Mazda E2200 egy szimpla olajcserére(Bosch szervíz) és hogy,hogynem a masodik olajszűrőt elfelejtette meghúzni és mig kitolattak az udvarról elfosta az összes olajat...... No Comment
-Dolgoztam én is autószerelőnél ,pedig nem az a szakmám de valamiért szóltak,,hogy menjek oda dolgozni...opel vectra automataváltó csere magam,mondom a főnöknek:-kellen csavarrögzítő, azt mondta van ott valahol körömlakk kenjek azt rá......pff,
Hengerfejtömítést cseréltem ,mondom kellene egy nyomatékkulcs,válasz: oszt az minek....pf
Más ma is autószerelő,ezt mondta anno:nézd meg a hülye japán rossz helyre tette a vezérlésnek a jelet.....,érdekes 20 évig jó volt a jel...?
Haveromnak autószerelő a végzettsége,és szólt,hogy a Simsonjába,cseréljük már ki a telószimeringet meg a rúgókat,pedig csak egy szimó,
Mondtam is neki hogy adtak neked szakmát.
Az én vélem ényem az ,hogy nem feltétlen az a jó szerelő akit 2sel végigrugdostak a suliba,hanem aki autodidakta módon,szivvel,lélekkel és ésszel szerel mert szereti.szereti.
Én ha valamit nem tudok,akkor bujom a netet,konyvet olvasok,kérdezek.
Ja es ilyen autókat motorokat csináltam mar:
Nissan 300zx Z32 komplett motorgenerál,vez.csere
-Toyota Celica vezérlés,hengerfejtömités,szilentek
-Subaru Justy,komplett motorgenerál
Micu Lancer vez.csere
-Opel Vectra váltó csere
....meg sok egyébb
Motorok:
Suzuki Ts125R,Mtx-ek,XR6 komplett váltó,dugó,hajtókar,vezérles,csapágy csere,Husqvarna sm,CBR900RR vezérlés,szelephézag állítás....
Bocs a sok rizsáért,ezt le kellett hogy írjam.
Nem akork senkit bántani,vagy minősíteni,csak egy két rossz tapasztalatot írtam le.
ki lehet tenni a kopott himbákat a falra emléknek :D meg dísznek.
és most a vez tengely megúszta? hengert nem nézted? az fúrva lett télen mikor újítottad? mert ha a himbák elkoptak,akkor a henger se igen kaphatott rendes olajzást:S
amúgy ha vmi bontott alkatrész kell xr hez, tudok 1 jó bontós srácot,korrekt árak vannak nálla,és nagyon segítőkész,most is rendeltem tőle pár cuccot,am pont ott van a szlovák határnál,neked lehet nincs is messze,nemtudom pontosan merre laksz,de a falu neve Szügy.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hmm,az érdekes,alapjárat körül meg normális a töltés? biztos hogy fesszabbal van ott a gond? egyik havernak k1 1000gixeren ugyanez a gondja,hogy ahogy nő a fordulat,töltés gyengül,és őse birta megfejteni,bár ő cserélt fesszabályzót és nem orvosolta,valaki a lendkerékre gyanakszik,hogy a mágnessel lehet valami már,és nem jön létre olyan mértékben a mágneses indukció.
semmi baj csak szelem van be költőzve a gépházba
oly sok ember hiszi azt,hogy okosabb egy autószerelőnél
ja látom L akkor nem szóltam:D Vettem egy 2000res béka civicet:D kát hondám vaaan:D
Központi spricces k-jetronik, biztos nincs benne alapjárati motor?
Nem fogy el a benzined? Nézd meg a csapot, nem ám valami maszat kerül oda és nagy fordulaton nem telik vissza a karbid?
Amúgy 2001-es nissan-om van de '94-es mercit szeretnék.'91-es hondám volt de 2004-es kötömöt szeretnék
Sajna a domi csinálja ezt,de pontosan belőtt úszószintnél elenyésző példányszámban
igen mar nem ment multkor tettem fel kepeket himbakrol....most lesz mar 6 himbam ami kopott mikor megvettem a veztengely kapott rendesen himbak is de a szivok meg jook voltak de most mind a 4 kuka meg a vadi uj kipufogok is....de mar szereztem himbakat
Szerinted műhelybe autószerelés lakatolás gumizás kisebb fényezés ja és ezt mind én csinálom szerinted láttam már csodákat ?