Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Köszi a választ, én is az ár/érték arány miatt gondoltam rá, fele annyi mint egy nagyobb márka.
Hello Pityusz!

Az ár miatt gondoltam rá, de még nem tudom mi lessz.
A két dob és a csövek 100 Eft. Ugyanez egy márkásban kétszer ennyi. De ha lenne használt dob az is jó lenne nekem, de nincs 200 Eft-om dobra, az már sok nekem.
CBR XX -en , GSXR-en és VTR-en is hallottam, láttam , nagyon jó hangja van, és a minőség is jó , sokan dícsérik .. ÁR/érték-ben pedig az egyik legjobb ..
Szia!

Miért pont Finster?
Nem mintha bajom lenne vele (bár soha sem volt).csak kérdezem...:)
Mennyi lenne a 2 db rá?
Hello Mindenki!
Van egy VTR 1000 F-em. Még járatos, de utána szeretnék venni rá két sportdobot.
Mi a véleményetek a Finster dobokról?
Minden hozzászolást megköszönök!
A V-2 legyen veletek
Lánc 28 000 után csere , olaj + szűrő 6000-enként + gyertya ahogy kell . Más nem volt vele, 32 000-el adtam el .
Szevasztok !

Nekem volt 2002-ben egy 99-es VTR 1000 F-em, nagyon nagyon szerettem, 17 000-et raktam bele 2 szezon alatt .. 8-8.5 l-t evett 200-220 felett autópályán, átlagosan 6.6- 7.2 l , sosem jártam lassan , még csak túrásan sem .. A hátsó gumiról annyit , csak BT 56 vagy 57 volt rajta, azokat is használtan vettem, és így is elmentek 5-6000 km-t .. Ringezést ezen tanultam, nagyon élveztem, kultúrált motor , a futóművön is lehet csavargatni hozzáértő segítségével .. És az ARROW dobok hangja - még most is hallom 5 év távlatából . Kényelmes is, Bp- Brno- Bp után semmi fáradtságérzetem nem volt .
Sziasztok srácok!

Tavaly nyár végén sikerült vennem egy gyönyörű SP2-est.Elötte egy 900RR-em volt.
A gép brutális,de egyben barátságos is.
Élmény vele minden perc.A láncszett cseréjekor eggyel kisebb fogaskereket vettem előre.
A változás valami fantasztikus.Könnyebb vele motorozni várisban és kivül is.Igaz az eleje mindig az eget keresi .
Remélem valamikor lesz egy SP találkozó vhol,én szívesen ott lennék rajta.
A hátsó indexeket hozta a cica !(kint levették mindet) de ha kell a költségét el engedem bárkinek
Ui: ezen van index ha kel
Az RVT-nek az indexét elvitte a cica?
szia
Ha elment a mocid,itt van egy sp(rvt)1500.000ft,10000km kb,ha váltani akarsz.tel.:06309980338 Robi
ui.van más is ha kell.pl:cbr1100xx ,zx10,cbr954,gsf650(2005 06)1360000ft...stb.Nem kereskedés.
Szerintem ha frissítenéd az adataidat (képek),akkor lehet hogy könnyebben menne....
Szia Pityu!!

Ne gondolkodj a VTR 1000F vásárlásán---VEDD MED! Ha egyszer ráülsz, és megvibrálja a golyóidat, többé nem kell más. Talán majd idővel-mint én- váltanál SP kategóriára.
Szóval nekem van egy pipec VTR F-esem eladó. Ha érdekel hívj: 06 30 251 17 43
Csaó Mindenkinek!

Keresek SP2 re sportdobot. Minden korrekt megoldás érdekel.
Email v. irhattok ide is.
satakacs@invitel.hu

üdv.: Taki
igy már jó!!!(keveredés volt.)
Én a 10l átlagfogyasztásra mondtam az urban legendet Te!
Nem mese az 5-6l csak úgy nem élvezetes, a vtr.10l már igen(200km/ó kb.)úgy már igen.Jó motorozást.Motor hiányt megoldok.Hivjatok:06309980338.vagy pedomotors@freemail.hu
Jé. Akkor ez egy Urban legend.
Szia ddt500!
Most vettem egy VTR 1000 F-et, még járatos, és egy kijön 6-6,5 literből vegyes fogyasztásban. Szóval ha nem bántod akkor nem eszik az olyan sokat. Az F4 is megeszi a magáét ha cibálod neki.
Szia.Meglepödsz,de 160km poroszkánál:5-6.l csak."nem 1.2.3full gáz természetesen!".,180-200km 10l kb.200km+sok13-15lkb.Óra szerint244km+-5km(228km)valós.Meglepödés indulás után lesz(600-as hoz képest)nyomaték,ismét nyomaték,sajna fenn elfogy ,kanyarban gázt vissza soha,főleg esőben mert perec,normál használat 5000-6000km a gumi csere!Jó motorozást.
Meg a gumit is eszi. Alulról is nagyon tol.
Tudtommal a VTR 1000F híresen sokat fogyaszt, alsó hangon is 10 litert, ami egy F4-hez képest jó másfélszeres de akár dupla üzemanyagköltséget jelenthet. Ez azért elég húzós érv.
Volt CBR 600 F2,F4-is,mind a kettővel jól jártam mert a kötelező dolgokon kívül (olaj,gumi)nem költöttem rájuk,kivétel az F2,de az meg az én hülyeségem volt (eltaknyoltam vele,idom sérült lett).Szval szerintem don"t fos!

Nem tudom a mostani motorod mennyit fogyaszt,de az F2 is meg az F4 is 5-6 lityivel eljár simán,még haladva is...
Helló Pityusz hát attól függ a megtett kilóméterek száma hogy mennyi pénzem van,de úgy átlagban kb 8000km egy évben,csak nem mindegy hogy mennyire drága a fentartása.Neked volt már másfajta motorod is?Még cbr600f4-en gondolkoztam nem tudom hogy annak mennyi lehet a fentartása de nekem azt mondták hogy aki ilyen komoly gépekkel jár az nem ússza meg olcsón.Na minden esetre gondolkozok még a vételen.