Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem mindenképp többe kerül a fenntartása, több benzin,több olaj( nem azért mert eszi ): ) stb...
Viszont azt a nyomatékot illetve hangot "semmi" nem tudja pótolni....
Nem tudom mennyit motorozol 1 évben,de nem hiszem hogy nagyságrendekkel többe kerülne a VTR...
Igaz nekem SP-m van,de azért leírtam a véleményem...
Azt szretném kérdezni hogy gondolkodok egy honda vtr1000f vásárlásán.Én általában nem csak száguldozok egy motorral szóval nem állandóan 200 felett járok hanem vegyesben,átlag tempóm az 160 szokott lenni,van mikor 200-ig tekerem de csak ritkán szálguldozok 200 felett.Szóval ha így használnám a gépet ahogy leírtam akkor milyen lenne a fogyasztása mert nem vagyok egy gazdag ember,és a gumit tényleg olyan hamar kinyírja,meg a láncot?Nekem jelenleg egy gsx600f-em van gondolom hogy annál többe kerül a fentartása.
túl vagyok három esésen a hűtőm még hibátlan! az idom sokat véd!
az sp-re nyűgos gombát rakni ki kell cserélni a blokk tartó tengelyt ! sajnos nekem már kétszer tört le! nagy a távolság a váz és az idom között!
Valamiből a szerviznek is élni kell (kötsögök)
Amúgy leszarom,ha fúrni kell hát fúrni kell...
A gyárból kiguruló VTR-en amit normál halandó is megvehet ott pont a hűtő van.
Azért aranyosak a hondánál. A versenyverziónál nem bízták a véletlenre, ha még el is csúszik a tag a hűtő nem megy szét, míg az utcainál egyből.
Hogy látható is legyen :
Van akinek nem kell fúrni
Esetleg tud vki baloldali "utas-lábtartót" sp-hez?
Esztergálni kell korr anyagból új szegecseket a feldörzsölt méretre. Ha véletlen nem lenne jó a rugós tányéralátét akkor lehet venni azt is a biotechnél.
Köszi az infót!
Már csak azt nemtom hogy lehet majd viszatenni az új szegecseket a helyére HA kilesznek cserélve!
Ki ne dobd! Kicsit drága ahoz a féktárcsa, hogy csak úgy kidobáld.
Picit mozoghat, de ha jobban mozog akkor sincs baj. Kikell venni, kicsit feldörzsölni az íveket, ahol a szegecsek illeszkednek, és csinálni bele nagyobb szegecseket 1 hangyafülnyivel.
kérdés,hogy mennyire!kis mértékben kottyanhat!Ez tuti!
hali mindenkinek!
Érdeklődnék hogy baj-e az ha forgásirányban kottyanak az első féktárcsák (a szegecselésnél)? Szerintem nem , de vannak akik cáfolják! Állítólag ha kottyannak akkor dobósak a tárcsák. szóval ha valaki tudja a választ akkor írjon ! Előre is köszönöm.
Uh!
Köszike a választ. Nekem VTR 100 F van, ugy hallottam azt nem kell furni, de majd kiderül.
Fúrni kell hozzá az idomot sajnos,nekem most készül...
Sziasztok!
Tudna nekem valaki VTR bukógombáról képeket küldeni.
Ha felfogatás is látszódna, az nagyon szupi lenne.
Előre is köszi.
pegaso125@citromail.hu
Hali mindenkinek.Nagyon megy de nem szabad tegezni,mert dobsz egy hátast.Sajna csak 286km a vége,de akkor már a tankott harapom,hogy beférjek.Hang az brutál!Afék lehetne jobb,mint pl.xx1100 de megszokás kérdése.Szerencse,sok motort probáltam,de nem tanuló motor, az biztos.Nem tanulonak eladó.-rvt 1000-sp1 2000évj.8900mph ár:1570000ft.....más motor is van,pl.1100xx,gsx1300,vs800(2005),vt1100(2001)1600000ft stb.ha nincs beszerzem!keres.tel:0630/9980-338 pedomotors@freemail.hu
csá
engem 1 gyári gépen vitek azt az érzés nem tudtam hasonlitani semmihez!! a hangj meg minden más szoval qurva nagy élvezet vele motorozni!!! remélem lesz még rá lehetőség!!!

Kösz BIKE!!!

bagi
HY
Szerintem a honda nagyon eltalátta!!
Sziasztok!

Még VTR-es koromból rajtammaradt egy SP-2-re való PP lábtartószett. Dúzs Petitől vettem 2003 telén. 2 szezont használtam, motort eladtam, ez meg most került a kezembe

Szóval: eladó!

Új ára 70e volt. Ez most 30e. A váltókarhoz tartozó aluminium szár hiányzik róla, de azt Dúzs Petitől be lehet szerezni.

tel.:30 251 1619
okés köszike,csak érdeklödtem.Énmár beszereztem hozá szinte mindent.helo helo
hello! most kezdek ráhangolódni egyenlőre a műhellyel foglalkoztam,hogy rend legyen és nyugodtan tudjak dolgozni! jövő héten szeretnék vele kész lenni!
helloka!péter vagyok.érdeklődnék h mizujság van a szétszedett cbr blokkal,?
Senkit nem akarok megsérteni,csak azt azért megjegyezném (egy barátom után szabadon) hogy egy SP-t vezetni ember kell,nem töltött zokni.... (ő sem huszon éves pedig)
Nekem előtte F4-es Cbr volt...
Megkellett szokni a VTR-t,de most már nem cserélném semmire!