Én is gondolkodtam ilyenen, csak miután hol magam,hol utassal megyek,fenének van kedve burkolat levétel+tekergetés.
Gyári Showa-t kézzel arrébbpattintom:)...ráadásul azért erős kételyeim vannak,hogy egy kinai noname vmi jobb lenne mint egy Showa.
De tény,hogy kva jól néz ki:)...
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de.... szerintem nem nagyon fogsz kapni. japán belpiacos moci, nem sok van belőle itthon... Esetleg e-bay-en nézz körbe, hátha
Üdv: Climber72
Ma lecseréltem a két visszapillantó tükröt, mert soha nem láttam vele rendesen hátra. Sokféle beállítást kipróbáltam, de valami mindig takart, így hát úgy döntöttem, hogy a fejidomra rögzítek két megfelelő tükröt egy merevítőkonzollal.
Így gyakorlatilag teljes hátsó panorámát látok, nem érhet meglepetés (persze az idióta sofőrökkel nincs mit tenni, oda a tükör sem elég...)
üdv: Climber72
Üdv!
A bordó Xelvises kollégának üzenem aki ma 1/4 7-kor Bp-en a Pongrác úton megelőztem és integettem és a szívbajt hoztam, egy nejlon zacskó darab vagy zsineg volt ráakadva a lábtartójára, de mire megállt már leeshetett mert már nem láttam.
Bocsi
+ jó volt látni egy Xelvist.
Így szól egy rövidített Termignoni carbon dobbal a gép. http://www.sportmotor.hu/motor...
A múlt héten pedig megkapta az úgy láncszettet, 14/43- gyári áttételű lánckerekekkel és egy DID erősített lánccal...
Köszi Foxbed!
Eleg jol bánok a műanyaggal ,karosszériás lévén, a problemam az hogy nem tudom beazonositani az anyagot,amit egy profi sem tudna max tippelni...én ABS-re tippelek ...nem szeretek tippelni.Szerintem a profik sem...
Semmi gond, nem bántódtam meg. Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen gyári, még ha drága is volt. A hátsó konzol időközben elkészült, nemsokára küldöm porfestésre, de a ma induló félországos túrára még az eredeti állapotában (kór alapanyag) került fel egy Louis-os uni oldaltáska-szett társaságában. Múlt héten megvolt a vásárlás utáni szerviz: olajak, szűrők, szelephézag-állítás, karbiszinkron. A fogyasztását az edig megtett 1200 km alapján 3,5 l-nek mértem, elég jónak tűnik.
Sziasztok! Valaki tudja véletlenül hogy spadam müanyag idomjai konkretan milyen müanyagból van? Milyen anyaggal lehet hegeszteni? Esetleg van e valakinek egy törött darabja hozaganyagnak? Másik milyen gumimárkát ajánlotok hátulra,ami jo birja strapát es nem is drága.
Climi..:)
Nem bántó szándékkal mondtam:))...azért vagyunk itt,hogy a tapasztalatainkat megosszuk és újakat szerezzünk.
Kérdezni kell, max nem lesz ötlet a megoldásra...akkor meg "magad uram.." verzió lép életbe.
Vagy még tudom ajánlani: http://forum.index.hu/Article/...
Üdv..:)
Köszönöm a képeket!
A Corsa légszűrőről nem tudtam, nem volt időm többezer hozzászólást végignyálazni,na de azért a "butuska" jelző így, ismeretlenül....hmhm...
Szia! Köszi a választ!
Épp most sikerült egy ügyes kezű lakatost keríteni, aki már több motorra is gyártott ilyent, a napokban viszem hozzá vizitre a gépet.
A múltkor egy találkozón teljesen véletlenül sikerült beparkolnom egy teljesen ugyanilyen színű CB500 mellé, amelyen volt doboztartó konzol is.
Ez pontosan passzolt az enyémre, nagyon sokáig nézegettük a tulajjal, tapasztalatot cseréltünk. Ezt a típusú konzolt egyébként láttam már más Xelvisen is (ha jól emlékszem egy fekete színűn, amit a használtauto.hu-n hirdettek.
A légszűrő ma jött meg hozzá - cirka 13e Ft-ért - gyári. Amúgy minden szempontból meg vagyok vele elégedve, két személlyel is ugyanolyan szépen, dinamikusan megy.
Szervusztok, van egy Spadam, akinek mostanában problémái akadtak, miszerint az indexek( visszajelzők se), üresvisszajelző,hátsólámpa, olajvisszajelző nem működik. Egy test kábel sem lóg üresen. Hol keressem a bajt? ezeknek van valami közös vezetékük?
Szia Climber72!
Vedd le az ülésedet és fentről készíts egy képet a hátsó traktusról.
Látnom kell, hogy milyen a váz nyúlványa.
Lehet, hogy van egy elfekvő nálam!
Minden VTsnek!
Mit szólnátok ha egy 7végén valahol összefutnánk,Xelvis,VTZ,VTR,Spada rájderek.
Akit érdekel irjon: kukac mailbox pont hu cimemre ami az itteni nicknevemmel kezdődik.
Ami lényeges adat,hogy hol laktok, hogy egy optimális helyet lehessen kiagyalni,ami senkinek sincs túl messze.
Gyári Showa-t kézzel arrébbpattintom:)...ráadásul azért erős kételyeim vannak,hogy egy kinai noname vmi jobb lenne mint egy Showa.
De tény,hogy kva jól néz ki:)...
Vettem egy xelvist,de hiányzik a fejidoma,szeretnék egyet venni tud valaki segíteni!
A teszt alapján: hááát... ég és föld!
Így gyakorlatilag teljes hátsó panorámát látok, nem érhet meglepetés (persze az idióta sofőrökkel nincs mit tenni, oda a tükör sem elég...)
Meghallgattam.
Nagyon szép hangja lett.
Próbára tette a mélynyomóimat a PC mellett!
A bordó Xelvises kollégának üzenem aki ma 1/4 7-kor Bp-en a Pongrác úton megelőztem és integettem és a szívbajt hoztam, egy nejlon zacskó darab vagy zsineg volt ráakadva a lábtartójára, de mire megállt már leeshetett mert már nem láttam.
Bocsi
+ jó volt látni egy Xelvist.
http://www.sportmotor.hu/motor...
A múlt héten pedig megkapta az úgy láncszettet, 14/43- gyári áttételű lánckerekekkel és egy DID erősített lánccal...
En azt tettem bele, kis mokolassal.
Szerinted a b corsa légszűrő jo a spadaba?
Eleg jol bánok a műanyaggal ,karosszériás lévén, a problemam az hogy nem tudom beazonositani az anyagot,amit egy profi sem tudna max tippelni...én ABS-re tippelek ...nem szeretek tippelni.Szerintem a profik sem...
A profi műanyag-hegesztő tudja, aki meg nem annak ne add a kezébe!
Gumi:IRC.
Nem bántó szándékkal mondtam:))...azért vagyunk itt,hogy a tapasztalatainkat megosszuk és újakat szerezzünk.
Kérdezni kell, max nem lesz ötlet a megoldásra...akkor meg "magad uram.." verzió lép életbe.
Vagy még tudom ajánlani:
http://forum.index.hu/Article/...
Üdv..:)
A Corsa légszűrőről nem tudtam, nem volt időm többezer hozzászólást végignyálazni,na de azért a "butuska" jelző így, ismeretlenül....hmhm...
Vszinűleg biztositék...
légszűrő...butuska vagy...egy ezresből megúsztad volna...Corsa B légszűrő kis igazitással...itt már volt róla szó.
Üdv
Épp most sikerült egy ügyes kezű lakatost keríteni, aki már több motorra is gyártott ilyent, a napokban viszem hozzá vizitre a gépet.
A múltkor egy találkozón teljesen véletlenül sikerült beparkolnom egy teljesen ugyanilyen színű CB500 mellé, amelyen volt doboztartó konzol is.
Ez pontosan passzolt az enyémre, nagyon sokáig nézegettük a tulajjal, tapasztalatot cseréltünk. Ezt a típusú konzolt egyébként láttam már más Xelvisen is (ha jól emlékszem egy fekete színűn, amit a használtauto.hu-n hirdettek.
A légszűrő ma jött meg hozzá - cirka 13e Ft-ért - gyári. Amúgy minden szempontból meg vagyok vele elégedve, két személlyel is ugyanolyan szépen, dinamikusan megy.
Vedd le az ülésedet és fentről készíts egy képet a hátsó traktusról.
Látnom kell, hogy milyen a váz nyúlványa.
Lehet, hogy van egy elfekvő nálam!
Üdv.
Mit szólnátok ha egy 7végén valahol összefutnánk,Xelvis,VTZ,VTR,Spada rájderek.
Akit érdekel irjon: kukac mailbox pont hu cimemre ami az itteni nicknevemmel kezdődik.
Ami lényeges adat,hogy hol laktok, hogy egy optimális helyet lehessen kiagyalni,ami senkinek sincs túl messze.