Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 380 000-----nyugi Csoki, ez lesz majd 10-11 éves egyszer és majd akkor csere...addig meg majd csak kihúzzuk a mostanival valahogy
kipróbálnám az új VFR-t.
tesztmotoron volt róla egy jó teszt, keresd meg.
álítólag a futóműve miatt nagyon könnyen lehet vezetni.
Köszi, akkor túra plexit kell vennem, ha neked jó, akkor nekem is az lesz, hozzád képest törpe vagyok.
Az enyém hibátlan és 198 cm vagyok. Nem a legszebb de legalább élvezhető vele a motorozás.
Srcáok, melyik plexi jobb a túra vagy a dupla bubis? A gyárival nem vagyok megelégedve, persze a baj az én 189 centimmel van.
Nagyon jó cikk készült az etalonról, nagyfater, fiú és az unoka:
A fejlődés
188 Ló biztos elég utcára? Csak kéne a hengereken is faragni egy kicsit legyen már meg a 200
Jaaaaaj :DDD Ezt nézték meg haveromék :D
Mondjam, hogy kb 70-90ezer van benne, össze volt már törve, csavarok lenyalva, stb? :D
Honda VFR1200 (2011)
Bódis kipufogó
K&N sportlégszűrő
Power Commander V

188.2 LE / 146.1 Nm
Mindenki egyből a legrosszabbra gondol
Ha jól tudom....2002-től csak Vtec van Fi már nincs....
Nincs rajta matrica ...csak a tankon,lmeg a farokidomon a kicsi matrica. Nincs kapaszkodó rajta....Szépen újjá lett építve...
Nincs matricája, tuti fényezett, ezért kevés a karc.
Ja, a gyári VFR meg CBS matricák meg lefoszlottak róla a nagy menetszéltől. A felnik meg szégyenükben befeketedtek a 2001-től alkalmazott szürke színről. Vagy valamit Én tudok rosszul és ez egy exclusive kiadás.
Ha esetleg vásárláson töri a fejét, itt egy zsír új karcmentes darab. Eddig gondlom vitrinben volt

Fi
Nem vagyok Rossi, nem fog leérni.
Itt sem ér le....nézd csak meg jól....
Egy motorozásnál inkább levette a srác.....mondván le fog érni......bár akkor meg a kipufogón látszott a szerpentinezés.

Bár mintha másfajta vfr lett volna.
Ha eldobod a vasat....nem csak a sarka ér le...
Egyébként nem ér le....
Csak macera a doboz..............leér a sarka mindig.
Nekem van mindkettő..
Rossz az idő, a motorjaink hibátlanok nincs miről beszélni.
Én már a Balkán túránkhoz nézegetem a dobozokat meg konzolokat szinte minden nap, hátha előkerül egy jó vétel, illetve még egy túraplexit is be szeretnék addig szerezni.
Megint senki..?
Mindenki meregeti a vizat a házából?
Nézd mit találtam neked Oszi pay pal-al tudsz fizetni 2-3 munkanap alatt itt van.Én már vásároltam innen. https://www.davidsilverspares....
Kotord elő, lessük meg.
6 Euro+a hazai kiskereskedők haszna...