Fel lehet rá rakni a fokozatkijelzőt (X-Type), amit te is szoktál berakni, csak nem az a kábelszett kell hozzá, hanem egy olyan, amiben benne van a sebességjeladó is, amit a kerékhez kell felrakni.
Kódja: GPX-WSS
Tegnap 10 percen keresztül simogattam a zsír új conti gumijaimat....majd örültem annak, hogy a szél belökte a garázsajtót és így nem látták a garázsszomszédok a jelentet, mert tuti azt hitték volna, hogy megőrültem a hosszú tél alatt.
Sziasztok!
Tökéletesen igazatok van,bár én és a kedves VFR-es kollégám szombaton csapunk egy 80km-es karikát és igen jó volt ,
de neken is úgy tűnik soha nem lesz már nyár
Szarok a lézerblokkolóra, trafira stb. csak legyen már tavasz és hagy mehessek bele a vakvilágba szabdon mint a madár.....és megint esik ez qva hó és - 7 van éjszak....
Sajnos annyit nem tudok most rááldozni,hogy egy Abus granit 68 vegyek. Az Abus 300 meg ez között gondolkodok http://auto-motor.vatera.hu/al...
Az abus biztos jobb minőségű ,de a másik meg legalább hangot ad ki és az azért csak felkelti az emberek figyelmét.
Majd holnap megmutatom, hogy hogy néz ki egy WSS kit a fokozatkijelzőhőz.
Végülis egy dolgot kell megjegyezned/tudnod:
Minden motorra tudunk fokozatkijelzőt adni....
Bocsi az "off" -ért a topiktól
22900HUF
Fel lehet rá rakni a fokozatkijelzőt (X-Type), amit te is szoktál berakni, csak nem az a kábelszett kell hozzá, hanem egy olyan, amiben benne van a sebességjeladó is, amit a kerékhez kell felrakni.
Kódja: GPX-WSS
http://www.agomotors.hu/websho...
Persze, hogy fel lehet rakni.
Nekünk van olyan szettünk, amihez jár a sebességmérő jeladó is és azzal fellehet rakni.....
Tökéletesen igazatok van,bár én és a kedves VFR-es kollégám szombaton csapunk egy 80km-es karikát és igen jó volt ,
de neken is úgy tűnik soha nem lesz már nyár
Már vagy 2 hónapja elvonási tüneteim vannak.
Rendelek is egyet.
Még komolyabb Abus akcióban
Abus tárcsafékzár
Ha már költesz akkor inkább erre!
Ez a nem mind1....
1xer kell megvenni és enni nem kér.
Az abus biztos jobb minőségű ,de a másik meg legalább hangot ad ki és az azért csak felkelti az emberek figyelmét.