Sziasztok!
Keresek Honda Vfr 400-hoz szívócsonk gumit!
Belső átmérő 34mm
Hossz 20-22mm
Ha valaki tud, elérhetőséget és árat küldjetek légyszi e-mailben!
mocilaci@freemail.hu
Köszi előre is...
A tesztmotoron volt 1 nyereményjáték, ahol szavazni lehetett 2011 én motorjaira kategóriánként. Szavaztam a nevemben is meg az zaxxonyéban is és bakker nyertünk egy bukósisakot valamint 1 tálca Redbullt-t! (persze az zaxxony volt a szerencsés)
Biztosan felmegy. Holnap lerongyolok a műhelybe és lefényképezem, mennyi helyed lesz. Azt tudom, hogy a láncvédőnél szűkös, de azért nagyon vad rajta :) Nekem ContiMotion van hátul és nagyon bitang, elöl Conti Road Attack. Nagyon jó és megbízható gumik.
Sziasztok!
VFR 800( 98-2002) esetleg elfér-e a hátsó 180/55x17 helyett 190/55x17? Nem elírtam....nem 190/50x17...hanem 190/55x17. Állítólag ez a 180-as gumik "kiváltására" ( 5,5 colos felnire) készült.
Nekem az RC 36-ban elfér hátul, de azért figyelni kell, mert egy pnciszőrszálnyi hely van csak a gumi és a láncvédő között. De a kérdésre válaszolva elfér.
Kicsit béna a kép, de ez 180/55 R17-es
Ha már gumikról van szó akkor lenne egy kérdésem, hátha valakinek már van benne tapasztalata.A hátsó gumim már elég kopott (most 170-es van rajta) és egy haveromnak van 180-as amit ő már levett de még kb. egy szezont elmenne vele az én motorom, jövőre meg elkopna az első is annyira ,hogy újakat kapna. A kérdés az ,hogy elfér e a 180-as gumi a motoron, mert ahogy néztem nagyon szűkös a hely a gumi és a lengőkar, láncvédő között?
rossz képet tettem fel, 120/180/17 a mérete a gumiknak, és egy pár nem szét gyilkolt, oldalt még szőrös gumát ajánlanák ha valakit érdekel.én 140 lovas motorra vettem, de inkább kopottabbat rakok fel mert tanulni és megrágni túl jó állapotú, de ha nem akkó nem. most épp minden gumi akciós mert nem tudják eladni a raktáron tornyosuló rakatokat akkor rájuk túltárolódikkkkkkkkkkkkk!
Ez azért Brutál ár egy használt gummáért, mégha 200-as is :)
180/55 ZR17 73W TL BT021R Bridgestone motorgumi
2010-ben kifutó termék! A BT021 olyan innovatív technológiával és tulajdonságokkal rendelkezik, amel... --
Ár: 33 034 Ft
Ez vacsi új
De amúgy is, 180 feletti nem megy fel a Vifferekre
Most nézem, hogy dobozokról dumáltok, nekem jó vétel volt a VFR 245.000 ért, mert vagy hozzá egy jó kis GIVI E52N Monkey doboz platnival. Újonnan majdnem a motorom fele árát kérik érte :D Király!
Nem tudjátok, lehet-e pótalkatrészeket venni a GIVI dobozokhoz, mert a két oldalsó prizma hiányzik. :)
Valószínűleg akkor én is felrakom a gumit:)
Azt ne nézd, milyen retkes szegény motor, mert semmi időm nincsen most csinálni Nomeg a keret is szűkös egyelőre
Keresek Honda Vfr 400-hoz szívócsonk gumit!
Belső átmérő 34mm
Hossz 20-22mm
Ha valaki tud, elérhetőséget és árat küldjetek légyszi e-mailben!
mocilaci@freemail.hu
Köszi előre is...
Csak ne egyszerre igyátok meg a red bullt mert olyanok lesztek mint a nyulak
Akkor lehet ,hogy én is megpróbálom mert ugyanolyan méretű gumi lenne az is mint ami neked van fent.Csak nem akartam vele kísérletezgetni.
VFR 800( 98-2002) esetleg elfér-e a hátsó 180/55x17 helyett 190/55x17? Nem elírtam....nem 190/50x17...hanem 190/55x17. Állítólag ez a 180-as gumik "kiváltására" ( 5,5 colos felnire) készült.
Kicsit béna a kép, de ez 180/55 R17-es
a képen épp az szerepel amit a bt 021 helyett akarok feltenni, szövetig fogom küldeni, lássuk mit bír a D211 gp
Remélem nem fogok benne csalódni!
Talán felhasználó -nevet kéne változtatni...?
De az ingyen benzinben, meg az örök nyárban már nem bízok.....!
Köszi!
Nála érdeklődj, ő a legolcsóbb az országban ha új GIVI cucc kell, hátha tud segíteni neked.
180/55 ZR17 73W TL BT021R Bridgestone motorgumi
2010-ben kifutó termék! A BT021 olyan innovatív technológiával és tulajdonságokkal rendelkezik, amel... --
Ár: 33 034 Ft
Ez vacsi új
De amúgy is, 180 feletti nem megy fel a Vifferekre
Nem tudjátok, lehet-e pótalkatrészeket venni a GIVI dobozokhoz, mert a két oldalsó prizma hiányzik. :)