Köszönöm, Urak! Az igazság az, hogy az előbb végre megtaláltam a rovátkákat. Attól tartottam, hogy ezen nincsenek, mert nem találtam.
Valójában ott voltak, csak a kosz alatt (meg az egy szál 60-as izzó a garázsban sem épp ideális, nappali fénynél meg utoljára másfél hete láttam) Egy kis WD40, papír kéztörlő, és lám, ott vannak.
Ha már a fokozatjelzőről van szó, létezik olyan fokozatjelző amit 90-93 közötti VFR 750-re lehet felrakni? Esetleg valaki tett már fel, vagy ennél a típusnál ez nem megoldható.
Igazából nem életbe vágó dolog a fokozatjelző ,de azért nem is volna olyan rossz. :)
Mondjuk, ha a lengőkar végétől méred vissza tolómérővel, az is kellően pontos. Még a rovátkolásoknál is pontosabb, de azok sokat segítenek és meggyorsítják a bállítást.
Sziasztok. Fokozatkijelző bekötésben elkelne egy kis segítség. Keresek egy sebesség jel kábelt és egy fordulatszám jel kábelt. Esetleg együtt lennének egy csatival valahol? Merre keressem őket? Milyen színűek? 2002 VFR 800. Köszi, Gabesz
kozmax! A tanácsodat kérem (és közben visszasírom a VFR lengőkarját).
Fireblade-en hogyan állítasz lánc feszességet, hogy biztosan jól álljon a hátsó kerék? Balesetmentes motornál feltételezhetjük, hogy párhuzamos, pontos a villa, és mondjuk sublerrel leméred a két oldalt?
Az enyémben meg kétszer ennyi van, + egy kicsi. Azt ugyan ez a tapasztalatom. Annál a tempónál az a fogyasztás nekem egy kicsit kevésnek tűnik, egy gyári motornál. Bár azt nem tudom, hogy milyen változtatások vannak a Te motorodon
Ha jól emlékszem, az enyémbe valami 4.5 deci környékén töltöttek. Nem tudom pontosan mennyit, kozmax meg meg tudja mondani. Ha ennyit raksz bele, abból baj nem lehet.
Első telóba szeretnék majd olajat cserélni....Csak nem tudom cm3-re mennyi megy bele villaszáranként..Egyekőre ennyi...a többi meg ahogy "épül"a moci folyamatában...( olajcsere, szűrók cseréje, folyadékok -fék kupiung.fagyálló + műszaki)
Helo
Nekem van egy 98-as vfr-em. Nem nagyképűségből mondom, de 6000km után dcl pontosan ugyanannyi olajat engedek ki belőle, mint amennyit beletöltöttem. 76000 km van benne, és 150-es tempónál is 5.2 l kajál.
Service manual az a javítási kézikönyv, olyan nincs magyar nyelvű, csak kezelési kézikönyv (user's manual). Ilyet minden magyarországi első forgalomba helyezésű motorhoz adnak, de nagy csoda ha ilyet fogsz találni egy ilyen régi motorhoz.
A kezelési mutató az user manual.
A service manual a szerelési útmutató. Annak örülj, hogy egyátalán angol nyelven van hozzá. Nemhogymég magyar nyelvűt akarsz, de komolyan.
Sziasztok!
Hol tudok 99-es VFR -hez kezelési útmutatót ( service manual-t) MAGYAR nyelven szerezni , esetleg letölteni...A neten csak Angolul találtam,..... nekem meg Olasz a kis könyvem amit kaptam a mocival....
Valójában ott voltak, csak a kosz alatt (meg az egy szál 60-as izzó a garázsban sem épp ideális, nappali fénynél meg utoljára másfél hete láttam) Egy kis WD40, papír kéztörlő, és lám, ott vannak.
Igazából nem életbe vágó dolog a fokozatjelző ,de azért nem is volna olyan rossz. :)
van par tartalek-alkatreszem '98-01-es VFR800-hoz, ha esetleg valakinek szuksege lenne ra:
(ami nincs a kepen, az nagy valoszinuseg szerint nincs is...)
Fireblade-en hogyan állítasz lánc feszességet, hogy biztosan jól álljon a hátsó kerék? Balesetmentes motornál feltételezhetjük, hogy párhuzamos, pontos a villa, és mondjuk sublerrel leméred a két oldalt?
Nekem van egy 98-as vfr-em. Nem nagyképűségből mondom, de 6000km után dcl pontosan ugyanannyi olajat engedek ki belőle, mint amennyit beletöltöttem. 76000 km van benne, és 150-es tempónál is 5.2 l kajál.
könyv vagy elektronikus úton...
A service manual a szerelési útmutató. Annak örülj, hogy egyátalán angol nyelven van hozzá. Nemhogymég magyar nyelvűt akarsz, de komolyan.
Hol tudok 99-es VFR -hez kezelési útmutatót ( service manual-t) MAGYAR nyelven szerezni , esetleg letölteni...A neten csak Angolul találtam,..... nekem meg Olasz a kis könyvem amit kaptam a mocival....