Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igen akk inkább egy ak 47 es kell aszt ha hüje akk egy gójó fejébe és akk nincs ijen gond
Mert 80 van az enyémen és itt a rendőrök nagyom genyók elvitetik beméretni
Helló sajnos nincs de mért kell az 50nes henger amugy ?
Szia bocsi hogy zavarlak de nincs véletlenül honda ns-1 vagy mbx 50ccm hengered vagy valakinek az ismerőseid közt? előre is köszi a választ
Sziasztok elado Cagiva sportkipufogó rendszerem+motorblokkom henger és dugo nélkül
Msn és e-mail:gabofreemail.hu9@freemail.hu
Tel:06702206884
Helló van eladó mtx CDI-m lendkerékkel együtt !
Hali ti hol tudtatok hátsó féktárcsát venni?
Akkor jó.
Lehet, h csak a saját trafójával határol.
Nem nekem honda sn-1 van 13 ezerig nyugottan megy
Dió nem tilt le 11 nél?
Szia a honda dió motoré jó hozzá és csak 5 000 ft
nem
adi.ladavfts neked van mtx CDI? ELADO?
Engem komolyan érdekelnek az idomok ha bontod a motort és ezen kivül sok más alkatrész.irj üdv zsombor.flas7er@gmail.com
Helo. Érdekelne hogy olajtartályod és idomok ns1-re van e neked? esetleg lánckerekek, sebességmérö bowden, és ahhoz tartozó fogaskerék rendszer ami a felniben van. irj légyszives, az idomok lennének a legfontosabbak. üdv
Helló cseréljük el a mocikat
Szia nem bontom szét a motorom csak egy 50ccmhenger kellene rá mert 80 van rajta van 3 blokkom is de mind a három 80ccm es és kellene 50 es henger
helló nekem van egy mbx 80nasom 50nesre matricázva +hamisitva igy nem tud bele kötni ugyan ugy nézki mint az 50nes csak ez 80nas megy mint a disznó cseréljünk ne bontsd ezért szét kell az ns1 cseréljünk
szalon állapotu az mbx em
cs. nekem van 50es hengerem. üdv. nagyobb henger érdekelne
Úgy döntöttem, hogy eladom a motoromat. Munkába járás miatt kell egy autó.. Részletes leírás itt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr-4968817
Lehet, hogy ez felétek így megy, de felénk nem...:D
nekem van eladó gyujtáselektronikám
Szia nem tudom hogy találtál e már gyujtás elektronikát a motorodhor de ha nem akkor a hond dio motoré jó hozzá csak 1 vezetéket kell lehagyni róla az üres jelzőt met ugyebár a robogó nem váltós irj ha nemtudod bekötni le irom azt is
ha felfuratol egy hengert akkor ahozz adnak dugót és csapszeget is