Szia nemtudom hogy meg van e még a blokk ha 50ccm a hender rajta megvenném de ha nem bontod szét akkor egyben is a blokkot megveszem kérlek irj létsz .szunyog081@freemail.hu
Sziasztok ha valakinek volna honda ns-1 vagy mbx re egy 50ccm hengere az jó lenne nekem adok érte bár mien mas alkatrész vagy eg y 80 hengert cserébe a hengerem nek semmi baja csak az a buzi rendőrök itt köcsögök és nem akarok rizikózni adok a blokhoz bármit érte csak irj
igazából nekem kp kellene .. meg esetleg félútig el tudok vele menni ! hogy lásd , h télleg nagyon fasza , jó 1-2 esztétikai hiba van rajta.... de a műszaki állapota kitűnő ! tényleg nagyon sokban van már a blokk volt 60 láncszett meg fékbetétek 20 .. kb 80 at költöttem most rá 2 héten belül.. mert sokan a lehajtott gépeket árulják 200 ba , hiába szép , de ha szar.. szva a lényeg h egy 150 km et max el tudok vele motorozni...de csak ha télleg kell , mert nem szeretnék potya utat , szívtam már így..:SSS
jah , gianelli rendszer van rajta. Motul 710 essel jártam vele , jól fekszi az utat , fékei is elég jók kismotoréhoz képest , gyári áttétellel olyan 120-125 a vége.. 80-90 el el lehet vele járni , ja és nekem 3 és 3,5 között evett.
szevasz ! enyém eladó , még alig van benne 10 km , gyári honda márkájú alkatrészeket kapott , blokkfelújítás jött ki 60 ból , új fékbetétek , láncszett , csak egy hátsó gumi kell rá , így felújítottan irányár 220. Garantálom h ha szépen járatod be nem lesz vele bajod sokáig , régi alkatrészeket odaadnám , és a számlákat is .
Sziasztok
Új vagyok itt Gulyás Alexnak hívnak és szeretnék vásárolni egy Honda ns 1-est, lehetőleg 80-ast.
Kérdésem az lenne hogy valakinek valamilyen tapasztalata a vásárlásnál, mire figyeljek oda, vagy esetleg bármilyen vélemény, tapasztalat a motorról?
Előre is köszi
HI
Hátsó féktárcsa ha jó állapotban van.
Első féknyereg
Első telok
bal oldali lábtartó
hátsó lámpa burkolat
láncvédő
fordulatszám spirál
Esetleg a hátsó idomok.
Mégsem eladoak az alkatrészek?
A hengerfej is érdekelne.
Az alsó panel cserés vagy festett volt nem, mert matricát nem látok rajta?
Esetleg quad-ot nem számítanál be?
Új vagyok itt Gulyás Alexnak hívnak és szeretnék vásárolni egy Honda ns 1-est, lehetőleg 80-ast.
Kérdésem az lenne hogy valakinek valamilyen tapasztalata a vásárlásnál, mire figyeljek oda, vagy esetleg bármilyen vélemény, tapasztalat a motorról?
Előre is köszi
hallottam oylanról hogy lessz NS1 találkozó..
de nemtudom hogy mikor és hol...ti nemtudtok valamit?
előre is köszi:D
Hátsó féktárcsa ha jó állapotban van.
Első féknyereg
Első telok
bal oldali lábtartó
hátsó lámpa burkolat
láncvédő
fordulatszám spirál
Esetleg a hátsó idomok.
Ird le hogy mien alkatrészek kellenének a motorról.