nemtudtok valahonnan egy shindengen ien fekete gyujtásdobozt jeladót? 5ezer felé nem megy a fordulatom elkezd durrogni a kipufogó és nem húz egyáltalán :/
90euró- pesten vagy szegeden átlehetne venni, esetleg ehhez a pontokhoz közel esö helyeken. Ns-1 alkatrészek érdekelnek! ird le mid van! zsombor.flas7er@gmail.com!
eza torpanás... tudjátok mi? szimplán kopott , erőtlena motorotok .. 40.000km + osak , jó sok van sokban .. nekem 35 nél kezdett , 42 nél felújítottuk , még járatom , de sokkal szebben húz is már , haveromnak is ezvolt , bejáratta szépen , és eltűnt a torpanás..
Varangyos! Írtad, hogy a tiedbe dio-nak a CDI-je van. Kiforog Rendesen a motor és nem torpan vele és milyen vezetéket nem kell bekötni? Most szeretnék én is venni egyet szóval előre is köszi a segítséget!
Eladó Honda NS-1 80 motorikusan felújított , nincs benne 100km.. csapágyak , dugócserés volt , kuplungrész, szimeringek , egyszóval az egész blokk . lánc/lánckrekek újak , és a fékbetétek is!
Gumik kicsit kopottak , azt leet cserélni kell , csak nekem már nincs rá pénzem , meg van nagybb motorom , nem használom . I.Á. 220 felújított motorért télleg nem sok , nem alibi...
Sziasztok! Most sikerült egy ilyen gépet vennem! első sárvédőt keresnék hozzá akinek van írjon! olyan gondon lenne még hogy hidegen nem bírom beindítani, valami segítséget..... előre is köszi!
szia. Ujj dugó 40.5 ös. kipörög rendessen 13500. 1 csavar nem jó oldalról a vizpumpa felett, gondolom elvan menve a menet. Ugy vettem, de nem szóltak róla!
Sziasztok! Eladó lesz a honda ns-1 vagy egészbe vagy gyarabokba de csak akkor ha minden porcikájára van rá vevő uj dugattyú gyűrű és plusszossal furva a hehger tank és oldalidom nélkül ja és első sárvédő nélkül.Majd teszek fel képeket.
Gumik kicsit kopottak , azt leet cserélni kell , csak nekem már nincs rá pénzem , meg van nagybb motorom , nem használom . I.Á. 220 felújított motorért télleg nem sok , nem alibi...
Halálba elkopott széria simsonon is mértünk már üresben 12 ezret...
A hátsó tárcsafék milyen állapotban van?
Már egyszer leirtam a listám ha aktuális lesz
kérlek dobj egy e-mailt.
Kéne nekem Ns1 hez egy:henger,hengerfej,dugattyú(gyűrűvel eggyüt),2 db hajtókar csapszeg,2db zéger gyűrű
de a legjobb lenne ha van valakinek eladó blokkja azonnal megvenném,ha valaki tud segíteni vegyen fel msn en
köszi
MSN:perlevi@citromail.hu
Akkor majd azzal jönnek, hogy te ütötted bele.
A gyökér az gyökér...