Már rájöttem, hogy nem találok hozzá.
De visszanéztem a régebbi hozzászólásokat és láttam, hogy ott említetted a dio CDI-t, meg a rajzot is. Így meg is rendeltem
De egy picit mintha másabb lenne vele a motor, ezért rendeltem egy dio jeladót is, mert láttam hogy irtad azt is. Holnap fog megjönni, remélem fasza lesz vele
Szia amit keresel annak a neve CDi electronika de de szerintem olyat nem fogsz találni mert én se találtam hozzá de ha mégis találsz hozzá az egy vagyon lenne de van megoldás annyi a dolgod csak hogy be mész egy motoros boltba és kérsz egy Honda Dio CDI electronikát és az jó hozzá nekem is az van a helyén és 2 éve megy semmi gond vele.A 125 oldalon lerajzoltam mit kell vale tenni remélem neked is jó lessz
sziasztok!
Nekem egy ns 1 74ccm mocim van.
Ha valakinek van hozzá gépkönyve,leírása azt nagyon megköszönném...:D
Budapesten hol lehet alkatrészt beszerezni hozzá?
köszi
HZ
Szevasztok!
80-as ns-1hez keresek "motorvezérlőt" azt hiszem így hívják. Az ülés alatt egy kis fekete doboz. Akinek van írjon. Vagy esetleg nem tudjátok honnan rendelhetnék?
HENGER ... ha valaki tud 75-ös hengert dugattyúval gyűrűkkel az írjon a: kata25252@freemail.hu címre. vagy ha valaki megtudja oldani a fúrást és ahoz dugattyút gyűrűt az is jelezzen. köszike :)
Tudom NS1 fórum, de nincs tapasztalotok az 1994-es NSR 50-ről?
lehet beszerzek egyet és ahoz kellene néhány jó tanács. Vásárlási tanács, mire kel figyelni.
Sziasztok ha valaki tudna segiteni az jó lenne Honda ns-1 vagy mbx 50 hez kellene nekem dugatyú és fótengely csapágy új hol tudnék venni vagy rendelni SOS
1989-es Évjáratú Honda Nsr 50-emhez keresek plexit.
Akinek van vagy aki tud jelezzen(ár mind1).
Vagy ha úgy van adom az enyémet+pénzt egy szép plexiért.
Az enyém karcos,egy 10cm-es helyen ragasztva van.(ha érdekel küldök képet)
NS-1 karburátorhoz nem tud valaki a neten ÚJ úszót, és úszótűt. A képeken látható, hogy milyen. Más típusé vagy valami robogóé is jó lenne, ha jó bele. Itt Ózdon nem lehet kapni a motorosboltban, meg az eladó sem volt valami segítőkész.
tonyesz14@gmail.com
Köszönöm előre is!:D
(már persze, ha elektronikának lehet nevezni azt az 5 alkatrészből álló izét:)
Szeretnék az NS1-esemhez egy kis segítséget!
Ha Tudnál segíteni akkor itt az emailom: tonyesz14@gmail.com
De visszanéztem a régebbi hozzászólásokat és láttam, hogy ott említetted a dio CDI-t, meg a rajzot is. Így meg is rendeltem
De egy picit mintha másabb lenne vele a motor, ezért rendeltem egy dio jeladót is, mert láttam hogy irtad azt is. Holnap fog megjönni, remélem fasza lesz vele
Köszöntem az infót!
Nekem egy ns 1 74ccm mocim van.
Ha valakinek van hozzá gépkönyve,leírása azt nagyon megköszönném...:D
Budapesten hol lehet alkatrészt beszerezni hozzá?
köszi
HZ
A motorvezérlőd megvan még? az ülés alatt oldalt a kis fekete doboz.
80-as ns-1hez keresek "motorvezérlőt" azt hiszem így hívják. Az ülés alatt egy kis fekete doboz. Akinek van írjon. Vagy esetleg nem tudjátok honnan rendelhetnék?
előre is kössz
gabofreemail.hu9@freemail.hu msn és e-mail cimem is ez
Azt nem tudjátok, hogy a fojtás hol van az NSR 50-ben. Állítólag még benne van az összes fojtás. Karbi? Rezó? Talán a henger fojtott?
Tudom NS1 fórum, de nincs tapasztalotok az 1994-es NSR 50-ről?
lehet beszerzek egyet és ahoz kellene néhány jó tanács. Vásárlási tanács, mire kel figyelni.
Köszönettel Zsolt
1989-es Évjáratú Honda Nsr 50-emhez keresek plexit.
Akinek van vagy aki tud jelezzen(ár mind1).
Vagy ha úgy van adom az enyémet+pénzt egy szép plexiért.
Az enyém karcos,egy 10cm-es helyen ragasztva van.(ha érdekel küldök képet)
Hátha valakit érdekel...