Szia a Blokkot tartozásba kaptam . A srác mondta, de jol megy mert láttam és mentem velle.megsült az elektronika és nem volt neki pénze egy másikra.Én nem költök rá nem érdekel.a pénzem jöjön vissza.Remélem érted amit mondok
üdv szlávi zoltán
Sziasztok
Eladó egy pár cucc a 125ös vizes "olasz" MTX-ből.
Első sárvédő,fejidom lámpával,hátsó csomagtartó vas(ak)olajszivattyú bovdennel,elosztóval,olajszintmérő a tartályba,4 darab gyári irányjelző,visszapillantók.
Így kb. ennyi jutott eszembe.
Sziasztok van nekem egy honda mtx 125ös blokkom amin 180as henger van,sajna nincs elektronika igy a blokk eledo,nagyon erös és jo élapotban van.ha valakit érdekelne 20ezervagy csere is érdekel.yamaha yz250 alkatrészek vagy minarellihez.06308435077
Hát én Dunaújvárosban vettem, egy teljesen átlagos csapágy boltban!
Bementem mondtam a csapágy számát, azt mondták a számozás nem biztos, hogy úgy van. Ezért bevittem a csapágyat és már akor a helyszínen adtak.
Próbáld egyszerűbb helyen keresni!
Heló, hát Honda boltokba ne néz! Sima csapágy boltban vettem régebben durván 4 ezer ft-ért.
Esetleg ha érdekel, van mt-hez hátsó indextartóm kettő, és egy első sárvédő tartóm, és egy gyújtásom, alaplap + tekercs+ kábel, de nem tudom pontosan, hogy jó-e!
Ajánlatodért oda adom őket!
Üdv. Kissé kezdő vagyok így blokk összeszerelésileg. Elakadtam a kuplungnál. Részletesen leírom.. ugyebár. behelyezem a kosarat. Ezután van egy távtartó vagy egy iylen kis alátét nemtudom mindek mondjam.. utána rámegy ez a lamellatartó dolog. behelyezem a lamellákat. eztuán a fedő. 4 db rugó. és ez a leszorító aminek a közepépe van egy csapágy. és én úgy vélem ,hogy ezt a csapágyat nyomja ez a szeg ami a blokkfedélben van. Namost hiányzik valami vagy tényleg ennyi lenne? mert nemértem hogy emel ki ha még pluszba rászorít a rugókra az a szeg. valaki segítsen legyetek oly szíves :) Darabokban kaptam meg a blokkot.. És egyszerűen nem értem ennek a dolognak a működését.
Hello!Tudnátok nekem segíteni,hogy a 125/200as japán mtx blokkjába mennyi olajta kell rakni?A másik kérdésme,hogy nem-e tudja valaki,hogy 200as mtxhez lehet-e egyátalán új dugót kapni,vagy melyik mostornak stimmelne bele a dugója?Vagy szerintetek már csak csináltatni lehet?Köszi!
Sziasztok! Nem tudja valahol hol lehet szerezni olyan hátsólámpát, hogy ugyanúgy kocka alakú a búra, de a vége hátrafelé egy vonalban van a sárvédő végével? (és alatta van) Valahol láttam már ilyet, de nem tudom, hogy hol lehetne szerezni, mert az én búrám el van törve és a sárvédővég is le van vágva.
üdv szlávi zoltán
Ha van valamid szólj
Eladó egy pár cucc a 125ös vizes "olasz" MTX-ből.
Első sárvédő,fejidom lámpával,hátsó csomagtartó vas(ak)olajszivattyú bovdennel,elosztóval,olajszintmérő a tartályba,4 darab gyári irányjelző,visszapillantók.
Így kb. ennyi jutott eszembe.
Bementem mondtam a csapágy számát, azt mondták a számozás nem biztos, hogy úgy van. Ezért bevittem a csapágyat és már akor a helyszínen adtak.
Próbáld egyszerűbb helyen keresni!
Érdekelnek az alkatrészeim?
Enyém a szóban forgó MT-5, hol, melyik csapágyboltba vetted a kormánycsapágycsészét?
Kösz,
Dávid
A léghűtéses mtx első telójába mennyi olaj kell?
Segitsen valaki
Esetleg ha érdekel, van mt-hez hátsó indextartóm kettő, és egy első sárvédő tartóm, és egy gyújtásom, alaplap + tekercs+ kábel, de nem tudom pontosan, hogy jó-e!
Ajánlatodért oda adom őket!
Találsz a linkek között egy videót a kuplug szerelésről igaz holland de érthető.
xhektor