Helo!
Én kaptam az 50es MTX-emhez a Gianelli rezót .
Valakinek nincs véletlenül 50 es vizes MTX-hez kapcsolási rajza, mindegy milyen nyelven, de van valami elektronikai probléma, az előző tulaj meg szépen belenyúlkált a vezetékezésbe (a szigszalaggal jó barátok lehetnek), és úgy döntöttem hogy újrahúznám.Előre is köszi a segítségeteket!
hello!van egy Honda MTX80asom!mitöl van azt h nem tudom egyszerüen berugni?olyan mint ha meglenne szorulva van amikor lemegy a berugokar valamikor megsemm mozdul!peddig tegnap még betudtam inditani.valaki tudna nekem segiteni a megoldásba.légyszives erre az email cimre irjon:nike0314@citromail.hu
Helló mindenki!
Találtam egy webshopot Hollandiába, azt írják hogy ami nincs még azt is megtudják szerezni 99%-ban, csak 1 dolog van hogy Magyarországra 17.50€ a szállítási költség, de ha sokan rendelünk cuccokat akkor ez az összeg megoszlik!
LINK http://www.opvoeren.nl/shop/uk...
Helló!
Köszi az infót!
Ezt a szervízkönyv írja ? Mert szerintem akkor a 2szárba kell annyi, legalábbis a derbimnél úgy volt.
Egyébként kb 50-60ml olaj folyt ki a telóból száranként.
Szerintem gyári olaj volt benne "kicsit" fekete volt az olaj és a szaga se volt semmi kb mint a kátrány és a viszkozitása se bíztató ...
Most így néz ki a teló, ezek szerint jó bele a SAE10W ami jó hír mert az van itthon, úgyhogy már csak szimeringet kell venni hozzá.
Egyébként a motor nem az enyém hanem Amateur kollégáé, csak én szervizelem. Ha minden jól megy akkor teljes felújításon esik át tavaszig
Helló! Honda MTX 80 R1-eshez keresek olajtartályt, és gyári kuplungkart konzollal, kormányt. Ha valakinek van, írjon ide, vagy akár e-mailre: bzoltan94@indamail.hu
Helló.Az mt 50-hez egy bekötési rajzzal tudok szolgálni.Alkatrészeket pedíg valőszínüleg találsz a gerecsemotorosoknál.Keresnék mtx 80 r2 fordulatszámmérő órát,és jó állapotú fejidomot.Ha van valakinek,az kérem jelezze a setle@citromail.hu-ra.Egy kép az óráról,ílyen kéne.Továbbá felrakok még pár képet a tavaly megvásárolt motorról,és az azóta történt változtatásokról/festés-tisztítás-felújjítás/,h
átha kedvet kap más is egy kis bütyköléshez.
A kuplung probléma megoldódott köszönöm szépen! Most az lenne a kérdésem, h megmértük a kompresszióját és 6,5 bar-ra futotta a kicsikének... Ti mit mondanátok erre az értékre?
Én kaptam az 50es MTX-emhez a Gianelli rezót .
Valakinek nincs véletlenül 50 es vizes MTX-hez kapcsolási rajza, mindegy milyen nyelven, de van valami elektronikai probléma, az előző tulaj meg szépen belenyúlkált a vezetékezésbe (a szigszalaggal jó barátok lehetnek), és úgy döntöttem hogy újrahúznám.Előre is köszi a segítségeteket!
Nem is olyan olcsó...
Néztem ezen az oldalon giannelli rezót az mtxemre!
De milyen pénznembe van ez a 69.50 ?
Ezaz:http://www.opvoeren.nl/shop/uk...
Mert ha jóárba van akkor kéne nekem egy ilyen!
Küldtem egy levelet az e-mailodra,
légyszi mihamarabb válaszolj!
Üdv,
D.
ide irhatsz: narika69@citromail.hu
Találtam egy webshopot Hollandiába, azt írják hogy ami nincs még azt is megtudják szerezni 99%-ban, csak 1 dolog van hogy Magyarországra 17.50€ a szállítási költség, de ha sokan rendelünk cuccokat akkor ez az összeg megoszlik!
LINK
http://www.opvoeren.nl/shop/uk...
Üdv,
Dávid
Nézz szét, keresd meg a tipusodat mert van belőle vagy 30.
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy Honda MT-50 hez a gyári villába milyen szimering kell, mennyibe kerül, és hol?
Előre is köszönet!
Köszi az infót!
Ezt a szervízkönyv írja ? Mert szerintem akkor a 2szárba kell annyi, legalábbis a derbimnél úgy volt.
Egyébként kb 50-60ml olaj folyt ki a telóból száranként.
Szerintem gyári olaj volt benne "kicsit" fekete volt az olaj és a szaga se volt semmi kb mint a kátrány és a viszkozitása se bíztató ...
Most így néz ki a teló, ezek szerint jó bele a SAE10W ami jó hír mert az van itthon, úgyhogy már csak szimeringet kell venni hozzá.
Egyébként a motor nem az enyém hanem Amateur kollégáé, csak én szervizelem. Ha minden jól megy akkor teljes felújításon esik át tavaszig
Esetleg azt nem tudja valaki, hogy milyen és mennyi olaj kell az első telóba ?
Milyen és mennyi váltó olaj kell bele ?
Üdv Tomi
Lefordítottam a kapcsolási rajzot, így érthetőbb!
Üdv,
Dávid
Előre is köszönöm!
átha kedvet kap más is egy kis bütyköléshez.
A mai napon vettem egy Honda mt50-est!
Tudnátok nekem, abban segíteni, hogy hol találok hozzá szervízmanuált, és alkatrészeket, bontót.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv.: Tomi
http://www.hondamtx80.sokoldal...