köszi
ahogy nézem az enyém nem lehet alap 50es már mert a legkisebb méret 39.00 és 39.75ig van az 50es méretű utána nincs enyémbe meg a 39.98as simó dugó és nem olyan szoros:)
amugy nem igazán akarok bele új dugót venni mivel a komplett blokkot vetem annyiér mint amennyi az új dugó:)
pótalkatrésznek vettem az mtxemhez de megfordult a fejembe hogy be kéne inditani és beindult csak ez a dugó nem stimmel mert a henger alá van póckolva a simó dugó miatt.
azért ha vennék újat bele akkor valami gagyibbat vagy használtat mert egyenlőre annyi a szándék vele majd valami vázba beszerkesztem sajnálom megbontani pótalkatrésznek
van egy 50es léghűtéses mt-5 blokkom 5sebességes úgy vettem a blokkot hogy egy simson s51es dugója van benne.
ezzel is üzemel de a hengert meg kelllett emelniie aki rátette mert a simó dugó nem pontosan oylan mint ezé.
valakinek elfekvőben egy ilyen dugója nincsen gyűrűkkel?
nembaj ha használt csak még beépithető legyen.
alapméretű kellene a simosn dugó ami benne van 39.98as de jó bele a 40.00-es is:)
és egy úszó érdekelne még 16os karbiba de sztem mindegyiké ugyaniylen.
aki tud segiteni irjon.
cserébe van pár kimaradt mtx cuccom az eladó holmiaim közt megtaláljátok.
Helló.A vaterán láttam központi telót.Igaz 125-höz hirdetik,de lehet,hogy jó a 80-ba is.http://blikk.vatera.hu/honda_m... Vagy próbáld meg a kistarcsai bontót.Tel:06 30 6355500.Üdv:Laci.
Helló! Van egy mtx 80R-em ha valaki tudna segíteni blokk összerakásba meg egyéb kissebb problémákba az írjon Kösönöm!
Esetleg ha valaki tud hozzá ábrákat az is jó lenne.
Bocs,de lemaradt.Ha megnyitod a honlapot,akkor alul válaszd ki a köbcentit,majd a következő oldalon lévő táblázatból a neked megfelelőt,és megnyitja a motorhoz tartozó lapot a műszaki adatokkal.
Helló.Itt egy honlap,ahol megtalálod a motorhoz passzoló akksitípust.http://www.kleinjung.de/techda... Itt: YB3L-A 12v/3 Ah-t ír az r1-hez.Remélem tudtam segíteni.Üdv:Laci.
A sajátomban még a gyári aksi van, csak tele van Japán írással... Ehhez fogok aksitöltő csinálni, és ehhez tudnom kell. Úgy tudom az enyém 2,5A-s, de nem vagyok benne biztos.
ahogy nézem az enyém nem lehet alap 50es már mert a legkisebb méret 39.00 és 39.75ig van az 50es méretű utána nincs enyémbe meg a 39.98as simó dugó és nem olyan szoros:)