Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello most lett felújítva az mtx em szerintetek mennyi a bejáratási ideje ? kb hány KM ? Előre is kösz a választ.
Nagyvas on-line motorosbolt Alkatrészek sok tipushoz az árak sem vészesek.
hello némi változás lett rajta kis esztétikai valamiert a hidegben vagy a muanyag elérése miatt az idomzat 1 oldalso eltört ma meg menet közben a faridom kettérepedt egyépként jo erős huzós gép most hirdettem meg az apróban nézd meg ha érdekel ezisminek@citromail.hu ra irj és küldj pár képet.
Nekem van egy mtx 125-ös
Helló!

Sürgősen keresek Honda Mt50-hez kormánycsapágyat !
Akinek van otthon elfekvőbe vagy tudja, hogy hol lehet venni az legyen szíves és írjon. A Hondánál lehet venni, de nálunk 13000Ft az meg kicsit borsos ár 4db csapágycsészéért.

A kistarcsai bontóban voltam, és azt tapasztaltam hogy nem bontanak mt50et sőt mtx-et se.
Hello szerintetek mtx 125 r nél merre kell mozognia a póvernek ?
Mert szerintem kintről nyom befele nem?
Köszi,de ezt már én is láttam,de sajnos nem egyező a kettő
sziasztok keresek 125 mtx felső tűgörgö hol birok veni köszi
hali srácok.. segitségre lenne szükségen vagyis egy haveromnak. honda mtx 125 be keresek hátso felnit megvételre..nagyon fontos lenne 90 es évj olasz gyártmány olyan mint a képen...köszönöm szépen
Helló.A vaterán láttam 125-höz deknit.Nézd meg,hátha jó a motorodra.Üdv:Laci.
Keresek '89es évjáratú olasz 125-ös mtx-re gyújtás oldali jó állapotú deklit és a hátsó kerékhez (18") 4-5 küllőt.
Ha akad valamid,írj!
köszönöm a linkeket, meg a tanácsot:)
Mármint 110es szélességű cross gumira értem...h nem fér nagyon el szélesebb...Utcaiból még 130is bemegy...
18"-os hátsó gumi kell rá...lehetőleg 110esnél ne legyen szélesebb mert nem fér el! Pl itt is van rengeteg gumi: http://kepesmotor.hu/krossz_en...
Sziasztok.
kérésem, illetve kérésem lenne, hogy HONDA MTX80 hoz kellene hátsó gumi. nem nagyon értek ezekhez a mértekhez, ezért ide írom, milyen gumi volt rajta előtte: TUBE TYPE-3,25-18,59P RE|NF
Tudnátok segíteni, hogy ez pontosan milyen gumi is, illetve, hogy hol tudtok ilyesmi méretben eladót. HASZNÁLTAN IS.
köszönöm szépen!
Az oldalmon: http://hondamtx80.lapunk.hu a linkek között találsz szimeringet. Ezt ugyan 200-asba árulják, de ha jó a 80-asba akkor a 125-be is. Sok sikert.
xhektor
Szasztok!Japán 125ös MTX-hez S.O.S-be kéne nekem vízpumpa-rotor,tömbszelence!Köszi
S.O.S. A 125 MTX emhez keresek a kettes sebesseg mindket fogaskereket ha valakik tudnak segitni orok halam. elore is KOSZONOM
Kicsit késve, de megérkezett a cucc, sajnálom, hogy nem volt már meg a blokkpáncél, de korrekt hogy visszaadtad a pénzt.
szevasztok. 125 mtx 6 sebesegeshez erdekelne a kettes gang minket fogaskereke.nagyon megkoszonnem a segitseget
szívesen. Nekem volt ilyen motorom a képeimnél látod is. én 42.75 mm-eset kaptam. az a legutolsó méret!
Cseh Gergelynek üzenem, ha már e-mailen nem válaszol.
Még nem érkezett ide a cucc, de ha már hétfőn feladtad akkor már ide kellett volna érnie, mivel 4napon belül el szokott jönni.... Próbálok nem kételkedni, de nem bánnám, ha már itt lenne, biztos feladtad?!