Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SeT88.Kőszőnőm a választ és azt szeretném kérdezni hogy ehez a motorhoz honnan lehet pl:karburátort szerezni?
Sziasztok. Lennének alkatrészeim eladóak!
-Honda mt-hez ( de jó más tipushoz is) hátsó index tartó, és első sárvédő tartó, meg még gumik hozzá. Ajánlatért adom!
-Honda xl, de stimmel az mtx-hez is. Hátsó sárvédő, kompletten lámpával, féklámpás, két indexel, és a csomagtartójával egyben, összerszerelve eladó. És honda xl kipufogó, Teljesen gyári még!
Ólcsón minden!

És még kipufogó készítést vállalok olcsón, Garantált hang, Garantált teljesítmény. Nem gányolt, szépen hangolt.!
Elérhetőségem palacsinta@citromail.hu innen számot is adok!.
Persze hogy van
Sziasztok!Lehet hogy hülyeséget kérdezek de 50 es mtx ből van léghütéses?
Köszi mindenkinek!
ITT be tudod azonosítani.
Majd akár a Pinkmotorsnál
meg tudod rendelni.
itt is van fogaskerék; http://www.wemoto.com/bikes/Ho...
Itt talán meg lesz a válasz a kérdésedre.
Ugyan honnan találjuk ki milyen MTX?-ed van?
Hello mindenkinek!
Nem tudja valaki véletlenül léghűtéses Honda mtx-re mien fajta hátsó lánckerék jó mert nekem ami van rajta az kicsi nagyobbat szertnék.
Vagy véletlenül hogy gyári 50-es en hány fogas a hátsó lánckerék?
Ha valakit tud lánckereket feltétlenül szoljon előre is köszi.
PLS segitsen vki ! de ne olyan aki nem ért hozzá!mi a rákot tok ezzel csinálni? nincs meg ez az alkatrész... és nem is tok szerezni... sztetek baj lenne ha ledugoznám?
Eladó Olasz Honda MTX 125
Hibája: a váltó nem veszi az egyest csak nehezen a többi is akad kicsit (kuplung nélkül jól vált)
Felújításra eladó!
Szép esztétikai állapotban új vertex dugószett van benne...
Az oldaldekni le van szedve de nem láttam semmit ... nem is értek hozzá annyira :-)nem zörög vagy csörög szerintem a léptetővillákkal van valami...
Ár.:85 ezer
Képet emailben tudok küldeni
Üdv! Nekem akkor nyomta ki, amikor beszart a termosztátom, kivettem, azóta semmi baja.
mert léghütéses és azért gondolom hogy 50 es mert a hengere rá van irva hogy 49ccm
Sziasztok!Lehet hogy hülyeséget kérdezek de 50 es mtx ből van léghütéses?
megtudná nekem mondani valaki h miért nyomja ki mindig a vizet a hűtőből a túlfolyóba?
Átnéztem már a a csöveket, próbáltam húzgálni a csavarokon is..de kívülről semmi víz nem látszik...én a hengerfejre gyanakszom :S
ha kívülről el van repedve az nem azt jelenti hogy átrepedt, az enyimen is van némi külsérelmi nyom, de nem szív be. megnézted már?
ha nem a tágulási tartály-nál nyomja ki a vizet(a gumicuccok elöregednek) akkor nézd át a csöveket.
nézd meg az olajat nem vizes-e. ha fehér cuccvan benne, vagy habos, akkor a vízpumpánál enged át, de ezek nem apriliák ez nagyon ritka eset lenne.
eheti a hengerfejnél is a vizet.
hideg gyilkolástól megette a hengerfejtömítést.
le kell venni új tömítést, de egy próbát megér hogy ráhúzol egy icipicit a csavarokra.(nekem bevált)

más nem jut eszembe.
Üdv. Nincs valakinek valami ötlete h miért eszi meg a mocim a vizet?
csere nagyobbra csak enduró! gyári állapotban bontatlan!
Ha eladnám 120 körül lenne az ára. Üdv!
eladó!
helló!
Nincs valakinek ilyenje? ami a karbit meg a membránt köti össze...
az enyém elrepedt...