Annyira hülyeségeket tudtok írni ,mi az h atac blokkon...Az atac csak egy megnevezés: automatikusan vezérelt forgatéknyomatknövelő kamra...(rövidítés)! U.I.: a japán mtx-en is található atac felírat,abban is ez a "rendszer" működik(bővített kamrás power),de az nem nikasilos,csak az olasz!
Nem jók képzeled el,az a baj...
A NiCaSil=Nikkel Carbon és Szilícium ötvözete a hengerfalon,amit nem is fogsz látni kívülről (jó esetben... )amit azért "találtak ki",hogy kisebb legyen a súrlódás,könnyebben mozogjon a dugattyú,ha jól tévedek...
Ami hátrány:
ha belemar a gyűrű a hengerfalba,vagy valami más megsérti,akkor csak perselyezni lehet,mert annyira vékony ez a NiCaSil réteg(+kemény is...),hogy nem lehet fúrni,max. "hónolni"
A legnagyobb túl-méretes dugattyú a gyári,NiCaSiloshoz való képest ha jól tudom 0.03mmel nagyobb átmérőjű...
Remélem mondtam valami hasznosat,okosok,ha valamit rosszul írtam javítsatok ki
martin
ezt már vagy 3-ra irod le :D
fogd , azt a hétvégi parafa dugóval dugd be :P
A NiCaSil=Nikkel Carbon és Szilícium ötvözete a hengerfalon,amit nem is fogsz látni kívülről (jó esetben... )amit azért "találtak ki",hogy kisebb legyen a súrlódás,könnyebben mozogjon a dugattyú,ha jól tévedek...
Ami hátrány:
ha belemar a gyűrű a hengerfalba,vagy valami más megsérti,akkor csak perselyezni lehet,mert annyira vékony ez a NiCaSil réteg(+kemény is...),hogy nem lehet fúrni,max. "hónolni"
A legnagyobb túl-méretes dugattyú a gyári,NiCaSiloshoz való képest ha jól tudom 0.03mmel nagyobb átmérőjű...
Remélem mondtam valami hasznosat,okosok,ha valamit rosszul írtam javítsatok ki
352cm3 az 3,52dl.