Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!Nincsen valakinek MTX-hez eladó első féknyerge?
de nem lesz attol baja?
Helló de mégis mennyi lenne az ára ha eladnád
martin
Nem a blokk! Csak a henger!
Hello nekem kéne egy Honda mtx 80 levegöshöz egy hengerfej csak akinek van irjon fontos .
Sziasztok!Köszi a magyarázatot mostmár megértettem!De attól hogy atac rendszerü a blokk attól az még atac blokk nem James 009?
... barátom ...
ezt már vagy 3-ra irod le :D
fogd , azt a hétvégi parafa dugóval dugd be :P
hali mindenki! ha valakinek megvan ez az alkatrésze és eladóó akkor irjon rám vagy hivjon minnél elöbb!thx!30-458-1612
Am casper jól írta mi a nikaslil....
Annyira hülyeségeket tudtok írni ,mi az h atac blokkon...Az atac csak egy megnevezés: automatikusan vezérelt forgatéknyomatknövelő kamra...(rövidítés)! U.I.: a japán mtx-en is található atac felírat,abban is ez a "rendszer" működik(bővített kamrás power),de az nem nikasilos,csak az olasz!
-való xD
Nem jók képzeled el,az a baj...
A NiCaSil=Nikkel Carbon és Szilícium ötvözete a hengerfalon,amit nem is fogsz látni kívülről (jó esetben... )amit azért "találtak ki",hogy kisebb legyen a súrlódás,könnyebben mozogjon a dugattyú,ha jól tévedek...
Ami hátrány:
ha belemar a gyűrű a hengerfalba,vagy valami más megsérti,akkor csak perselyezni lehet,mert annyira vékony ez a NiCaSil réteg(+kemény is...),hogy nem lehet fúrni,max. "hónolni"
A legnagyobb túl-méretes dugattyú a gyári,NiCaSiloshoz való képest ha jól tudom 0.03mmel nagyobb átmérőjű...

Remélem mondtam valami hasznosat,okosok,ha valamit rosszul írtam javítsatok ki
Hello!Rajta van a hengeren?De hol mert én nem láttam hogy rajta lenne valahol csak annyi van rajta hogy ATTACK.
Igen,(sajnos vagy nem...)az van rajta.
A nyomás értékét magadnak keresd meg. Keményet szereted vagy a puhát, de függ attól is, hogy milyen terepen jársz. Minden terep mást igényel.
Azt gondoltam de írják h mindig 0-án kell hogy legyen a nyomás akkor mi értelme?És még 1 kérdés az ATAC blokkon nikacilos henger van-e?
Hát!? Levegőt pumpálni bele.
Hello!Az első teleszkópon a levegő szelepeknek pontosan mien szerepük van?
Hello Uzsidoboz!Elszámoltam magam egy kicsit! Kösz szépen az infót.
hali mindenki! ha valakinek megvan ez az alkatrésze és eladóó akkor irjon rám vagy hivjon minnél elöbb!thx!30-458-1612
MTX kapcsolási rajz kellene HA tud valaki segiteni sandk3@freemail.hu cimre. Elöre is köszöntem
Szia erik515!
352cm3 az 3,52dl.
Nem sok egy kicsit 352cm3 olaj száranként?Az 3 és fél liter!Azt írják hogy a legtöbb Cross és Enduró teleszkópba fél liter kell néhány dl eltéréssel.
Köszi a segítséget!