hello most találtam meg a hirdetésed és olvastam h van papirja a motornak ami nekem nem jó mert ha megfognak és beméretik a motort nem is 50 es ráadásul papiros is na az elég gáz.főleg h át is kell iratni mert utána megint csak a bünti jön .enyém meg tesztelt pár igazoltatás után:)
am motorja nagyon jó most kapott ujj dugót gyűrűt 87ccm,ujj kuplunk meg csapágyak szimeringek.túgörgőket és a hajtókart hagyták ki a felujjitásból de a kar megvan. nem mtx hátsó lánckereket lassabb de dupla erő van benne most jöttem épp a motorozásból még én is meglepődtem mennyivel jobb .am a motorod így nm kell esetleg hozd te és ráteszem a 30 at. ------Eladó 80 ccm henger ha bárkit érdekel .
ennyi alku beleférhet hogy 20at engedek de igy már az utiköltségbe nem tudok beleszállni semmilyen szinten sem
ha 1-2dolgot irnál a hondárol motorikusan jó állapotú?
hello max 20 at tennék rá és még ott van az utiköltség amit feleznii kellene és ha elviszem akkor is ott a lehetőség h nm felel meg na ebben az esetben szerintem az utiköltséget annak kellene fizetni aki visszamondja.?
láttam te 80ban hirdeted én 130ban az enyémet ha elhoznád a vasat és 25öt birsz ráfizetni részemről rendben van
mivel kapott jo pár uj dolgot az rg
uj zselés aksi...
üdv mindenkinek suzuki rg 125ös mocim cserélném honda mtxre(50-80-125) vagy honda nsr-ns1 ezek érdekelnek és lehetőleg a vizes kivitel avagy a léghűtéses +kis kp
rg: uj koyo csapágyak szimeringek fötengely tökéletes állapotban...
160végseb,power szelep...minden visszajelző jó rajta
1pár kép
Mindenkit kérek hogy adja meg azt a linket vagy bármi segítséget nyújtson ahhoz hogy össze tudjam rakni az mtx-em blokkját 80ccm-is mert ugyanis ládába vettem kérek szépen mindenkit h segítsen!az e-mail címemre is küldhettek bármit pls
arni13@vipmail.hu
hyhy!nah tom már mi a baj!nekem az nincs meg amit bekarikáztam!
mit tudok vele tenni?vagy hol tudok hozzá alkatrészt szerezni? ha valaki tud segíteni PLS irjon ide vagy email-re!köszzz
itt is tudsz rendelni, tömítésszettet is.
egy kis segítséget kérnék.
van egy honda mtx 80r-m és keresnék hozzá robbantott ábrákat.
ha lenne olyan kedves valaki és tudna nekem küldeni nagyon megköszönném
válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv.: Zoltán
ja és itt a címem: adminisztrator@citromail.hu
am motorja nagyon jó most kapott ujj dugót gyűrűt 87ccm,ujj kuplunk meg csapágyak szimeringek.túgörgőket és a hajtókart hagyták ki a felujjitásból de a kar megvan. nem mtx hátsó lánckereket lassabb de dupla erő van benne most jöttem épp a motorozásból még én is meglepődtem mennyivel jobb .am a motorod így nm kell esetleg hozd te és ráteszem a 30 at. ------Eladó 80 ccm henger ha bárkit érdekel .
ha 1-2dolgot irnál a hondárol motorikusan jó állapotú?
mivel kapott jo pár uj dolgot az rg
uj zselés aksi...
Segitsetek japán mtx 125 höz dugatyú szett kellene holkaphatok ! !
ehez kérem segitségeteket
köszönöm előre is
v.adam1992@citromail.hu
rg: uj koyo csapágyak szimeringek fötengely tökéletes állapotban...
160végseb,power szelep...minden visszajelző jó rajta
1pár kép
arni13@vipmail.hu
mit tudok vele tenni?vagy hol tudok hozzá alkatrészt szerezni? ha valaki tud segíteni PLS irjon ide vagy email-re!köszzz