Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok tud valaki képet fölrakni kilométerbovden helyéről mert vettem egyet és akár hova fűzöm hosszú vagy megtörik.tárcsa fékes
köszönöm
www.citybike.hu
itt is tudsz rendelni, tömítésszettet is.
Hali, Pink motorstól tudsz rendelni. üdv
Van valakinek honda mtx 125 olaszhoz hátsó lámpa
Hali mindenkinek.

egy kis segítséget kérnék.

van egy honda mtx 80r-m és keresnék hozzá robbantott ábrákat.

ha lenne olyan kedves valaki és tudna nekem küldeni nagyon megköszönném
válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv.: Zoltán

ja és itt a címem: adminisztrator@citromail.hu
Ja meg mennyi olaj kell a telóba?
a simo hengerek 10 ert mennek mondj 1 árat .léghütéses dugóm nincs hozzá
ok köszi szépen engem lehet érdekelne a 80 as henger mennyiért adnád?
80as mtx-hez van valakinek membránja? az enyém felül megvan repedve kétoldalt a csavarnál
hello most találtam meg a hirdetésed és olvastam h van papirja a motornak ami nekem nem jó mert ha megfognak és beméretik a motort nem is 50 es ráadásul papiros is na az elég gáz.főleg h át is kell iratni mert utána megint csak a bünti jön .enyém meg tesztelt pár igazoltatás után:)
am motorja nagyon jó most kapott ujj dugót gyűrűt 87ccm,ujj kuplunk meg csapágyak szimeringek.túgörgőket és a hajtókart hagyták ki a felujjitásból de a kar megvan. nem mtx hátsó lánckereket lassabb de dupla erő van benne most jöttem épp a motorozásból még én is meglepődtem mennyivel jobb .am a motorod így nm kell esetleg hozd te és ráteszem a 30 at. ------Eladó 80 ccm henger ha bárkit érdekel .
hello a teszveszen v.vaterán nézzél utána ott van aki honda mtx eket bont én is vettem onnan ezt azt.
hello valaki tudna segíteni honda mtx 50 es hez gyújtás alkatrészek érdekelnének
ennyi alku beleférhet hogy 20at engedek de igy már az utiköltségbe nem tudok beleszállni semmilyen szinten sem
ha 1-2dolgot irnál a hondárol motorikusan jó állapotú?
hello max 20 at tennék rá és még ott van az utiköltség amit feleznii kellene és ha elviszem akkor is ott a lehetőség h nm felel meg na ebben az esetben szerintem az utiköltséget annak kellene fizetni aki visszamondja.?
láttam te 80ban hirdeted én 130ban az enyémet ha elhoznád a vasat és 25öt birsz ráfizetni részemről rendben van
mivel kapott jo pár uj dolgot az rg
uj zselés aksi...
hello lehet róla szó csak az árakban kell kieggyezni itt vagy hivj fel
az rg érdekelne?
Hali mindenkinek
Segitsetek japán mtx 125 höz dugatyú szett kellene holkaphatok ! !
ehez kérem segitségeteket

köszönöm előre is
eladnám cserélném ezt árban 1ezkedjünk:)20-3542962
ha netalántán érdekel valakit itt az msnem:
v.adam1992@citromail.hu
üdv mindenkinek suzuki rg 125ös mocim cserélném honda mtxre(50-80-125) vagy honda nsr-ns1 ezek érdekelnek és lehetőleg a vizes kivitel avagy a léghűtéses +kis kp
rg: uj koyo csapágyak szimeringek fötengely tökéletes állapotban...
160végseb,power szelep...minden visszajelző jó rajta
1pár kép
sziasztok lenne 1 kérdésem mtx-80 nál a gyűrű összetételnek előre vagy hátrafelé kell lennie?
Mindenkit kérek hogy adja meg azt a linket vagy bármi segítséget nyújtson ahhoz hogy össze tudjam rakni az mtx-em blokkját 80ccm-is mert ugyanis ládába vettem kérek szépen mindenkit h segítsen!az e-mail címemre is küldhettek bármit pls
arni13@vipmail.hu
hyhy!nah tom már mi a baj!nekem az nincs meg amit bekarikáztam!
mit tudok vele tenni?vagy hol tudok hozzá alkatrészt szerezni? ha valaki tud segíteni PLS irjon ide vagy email-re!köszzz