Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló előre is köszike mindent... nekem nemtom h az a cső hiányzik-e vagy a másik torok...de megköszönném he leirnád h mi mit szolgál..mert nemtudom..:( jah és majd teszek fel képet az én blokkomról is csak eddig nem volt időm mert meló volt -.-" de köszike mindent és ha tudod akkor ird le nekem...köszi bye bye
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy a honda mtx 80as motoromhoz melyik erősebb blokk felfüggesztőcsavarjai illenének.én mtx 125-re gondoltam vagy 125-ös cr blokkot belerakni...légyszi segítsetek...
köszi!
kössz a segítséget. Az alkatrészek nem kellenek, de azért azt is kösz h szoltál róluk.
hello. hát ha ráteszed a80-as henget az 50-esre akkor kakukk lesz neki egy idő után. De ha koplett blokkot cserélsz, kkor nincs probléma, talán a karbiba kell nagyobb fuvóka, de teljesen egyezik minden.

remélem tudtam segíteni, esetleg van két hátsó index tartóm és egy elsős sárvédő tartóm mt-hez. ajálatodért adom!
Hali!
Van egy mt5-ösöm és szeretném megkérdezni h 80asra lelehet-e cserélni a blokkot. Úgyértem kompatibilis e a többi alkatrésszel az h megnő a nyomaték?
Helósztok .Eladó honda mtx 125 alkatrészek (olasz).Hátsó lábtartó pár1200ft
légszűrő doboz-1000ft
' teljes váz lengővillával-1500-postai utánvétel nem megoldható!
lánc-1000ft
kormány-1100ft
gyujtástra
fó-1500ft
első hátsó tengely-800ft/db
berugóracsnyi-500ft
index,lámpa kapcsolók-600ft
kicsit kopott lánctányér-600ft
membrán -800ft
kábelezés-1000ft
hüttő tartó-800ft.Elég olcsón adom!Csak vinné már el valaki
Fölleg a vázat.
Az enyém igy néz ki. 83-as japcsi. Mi hiányzik a tiédről?
6000ft
Szia!
Nekem megvan a sapka és a csap is!
Ezek nélkül mennyiért adnád?
Mert lehet olcsóbb lenne az enyémből kíjavitani a horpadást
Szia.Fel foglak hivni adig is köszi
sziasztok! lenne egy kérdésem van egy honda mtx 125 öm, a gyertya mellet van egy torok nemtom h ott mi volt cső vagy pedig dugó...nagyon nagy lett a motorom hangja és nemtudom h mit csináljak vele..ledugózni nem mertem..ha valaki tud segíteni azt megköszönném jah és ha képet tudtok róla adni h milyen gyárilag azt is megköszönném! bye bye
köszönöm, de már meg tudtam oldani! égy egyszer köszönöm
Szia gyári hátsó sárvédő 4500FT
70/270-6870
Szia 125ös olasz első féknyereg 8000Ft
tel:70/270-6870
Szia
Van jó hengerem(gyári nicasilos), dugóval 30.000FT
Tel:70/270-6870
Helló nekem van tankom 9000ft csappal, sapkával!
Tel:70/270-6870
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinek egy eladó olasz Mtx tankja?
. . . .
Hali, ha nem találsz, akkor érdemes megperselyezni, kb 80 ba fáj mindennel együtt., persely-22E,dugószett-20E,hajtókarszett-21E, tömítések+fő-csapágyak
125-ÖST
Sziasztok.Keresnék mtx hengert ami még jo ,poweros a mocim csak gajra vágta a dugo meg gyürü tőrés
sziasztok, eladó xl alkatrészek de jók más típusra is!EZEK MEGEGYEZNEK AZ MTX-EK ÉVEL!
-Xl sárvédő, lámpával, csomagtartóval, rajta az indexekkel+ hozzá az első indexek is
-Xl ülés piros tökéletes állapotban!
-xl kipufogó, teljesen gyári
(esetleg kipufogók gyártását vállalom)
a képen látható kipufogó, csomagtartó.. ülés az
ár megbeszélés szerint.
Csáó !

Hát aza helyzet hogy jónak jó lenne, de a jogsit még megvárom , mert nem birnám ki hogy elötte ne motorozzak : )
És a B kategoria meg csak olyan február környékén lessz meg : (
Ugyhogy addig semmi : ) Eddig 3 motor találtam amik nagyon jók, de hát ki tudja lesz e még belölük januárra .
mind1, itt fenn leszek, ha netán még meglesz... bár nem valószinü :D
Szia
Nem érdekel téged a Hondám? Eladó és nagyon olcsóért. 100-ért árultam de oda adom most 80-ba. Egy egyedi gépért ez nem sok.