Sziasztok. MTX 80 R2-esem van és a problémám az h jöttem kb. 80al egy egyenesbe és leállt a motor. Aztán rúgásra nem indult betolásra pár pillanatra beindult, azóta semmi akármit is csinálok vele. Előttekb. egy hónappal volt dugó gyűrű henger csere. MI lehet a probléma? Ha tudtok segítsetek. Előre is köszi!
Sziasztok!
Van egy eladó 125 ös MTX motor 180as polini hengerrel, Erős , nem csörög , tökéletes müszaki állapotban.
A motor most egy yamaha yz vázba van beépítve.
A motorblokk,váltó ,henger,karburátor, kipufogó nem lett fúrva faragva, hegesztve.Tökéletes állapotban van.
A Váz lett a motorhoz igazítva.
A motor vázzal együtt és anélkül is eladó.(csak adásvételivel)
Akit érdekel keressen meg e-mailben: kobold@profinter.hu
Ragó Bence... Ha még szóba állsz velem akkor mondom hol van.. egyébként. www.vatera.hu oldalon beirod hogy : ,, Honda mtx" és ott találsz ilyen cuccokat de ha nem akk mondom ha szolsz akk mondom hol van
eladó 1 pár endúró lábtartó és egy r2es mtx központi teló kiemelő 2-2ezer forintér gerecsétől való és nem igazán hatotta meg a dolog hogy nem jót küldöt igy kénytelen vagyok eladni de a magasitó nem jó nekem r2esé akit érdekel irjon a lábtartó helyet meg már van másik.
Hello!
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nincs-e valakinek olyan alkatrésze hogy:
-ami a spirált meghajtja az első keréknél a kilométerórát...azt meghajtó szerkezetet ami összekapcsolja a kerékaggyal....az ien kis lemezgyűrű...
Nah olyan nincs valakinek eladó?
mtxem felújitása során rengeteg alkatrészt cserélek le van hibájuk de használhatóak gondolok it az egész idomszettre(első hátsó sárvédők hátsóból 2 van hűtőidomok fejidom jobbos ülésalati idom balos nincs) gumik kipufogódob kormány indexek nemcsak mtxre valóak van egy váz is ami régről maradt de 2nyomba ment, belül rozsdás de nem lyukas tank.
és még rengeteg simson babetta romet alaktrész.
tudom ez nem hirdetési oldal de kel a hely cserélem is őket értelemes dologra vagy éppen oylan alaktrészre amire szükségem van a motorhoz.
PL. hűtőrács, vagy az a kis konzol amit lejeb leirtam már.
Sztem r es- a nem R esek csővázasok, az r es meg zártszelvény.
nekem 2 moccom is volt ilyen, és láttam már nem -r eset is.
amugy a alvázszám hogy kezdődik?
HITCO?motorszám ugyan ez-
vagy hasonlítsd össze az enyimekkel. ha jól emléxem hogy R1-vagy 2 az a gyártási évből kiderül. r2-t nem láttam még élőben, nem tom mi a különbség. a 89 még tutkó hogy r1es
segitsetek fontos lenne! PLS
kellene egy mtx 80r1eshez egy hűtő elé valő fekete múanyag rács és a másik oldalon van egy kis kozolszerűség ami a kiegynlitő tartályhoz fogatódik fel és oda pattan be a hűtőidom egy ilyen kis Z alakú lemezdarab és bene van egy gumikarika a végében aki tudna segiteni eben a két cuccban az jelezze köszönöm.
sajnos gerecsemotornál ez a 2 cucc nincs ami kéne:(
Szevasztok én egy HONDA MTX 80 as hoz kéne egy lendkerék és egy egész elektronikai vezetékelés gyári ha tudtod szerezni irjatok vagy email: jani1005@citromail.hu vagy msn: jani@ezvan.ez köszz
Hali igazándibol számokat nem tudok mondani a gyertyárol nekem most per pillanat LADA(hosszúmenetes) gyertya van benne.
A blokkra van ragasztva nekem matrica azon(GTZ 10W40) van irva de ez az olaj nem kapható! ÁLlitolag én a honda szalont (06-34-344-443) kérdeztem meg és ott azt mondták hogy magyaron nem lehet már kapni (van de amit találtam az diesel)nem jo!
Így én castrol act evo olajat tettem bele elöször de már pontosan nem tudom a nevét így sima hajtómü olajat teszek bele! Azt hogy most R es az biztos csak erröl a képröl azt nem tudom hogy R1 es vagy R2 es ha tudsz képet csinálni a kipufogo nál lévü segédvázrol megkösszönném elvileg ott van matrica az idom alatt és ott rajta van minden!
Ha van még valami kérdésed nyugottan kérdezz! (nekem se válaszoltak egyébként)
Remélem tudtam tudok segíteni
szeva
Hali! Nem tudnál nekem segíteni, mert nem igazán jön válasz a kérdésemre! Tesómnak van egy Honda MTX 125, azt nem tom hogy 125 R-e. Mi a különbség? Itt van egy kép róla hátha te meg tudod állapítani Róla! Na ehez kellene tudnom, h milyen gyertya kelle bele a száma is érdekelne! És a blokkba milyen olaj kell? Ez is számmal kellene! Előre is köszi! Üdv.
Sziasztok! Honda MTX 125-be, azt nem tom R vagy nem, azt se mi a különbség. Milyen gyertya kell bele? A száma érdekelne és milyen olaj kell a blokkjába? Előre is köszi! Üdv.: Krini
Van egy eladó 125 ös MTX motor 180as polini hengerrel, Erős , nem csörög , tökéletes müszaki állapotban.
A motor most egy yamaha yz vázba van beépítve.
A motorblokk,váltó ,henger,karburátor, kipufogó nem lett fúrva faragva, hegesztve.Tökéletes állapotban van.
A Váz lett a motorhoz igazítva.
A motor vázzal együtt és anélkül is eladó.(csak adásvételivel)
Akit érdekel keressen meg e-mailben: kobold@profinter.hu
akit érdekel irjon.
Nekem olyan kérdésem lenne hogy nincs-e valakinek olyan alkatrésze hogy:
-ami a spirált meghajtja az első keréknél a kilométerórát...azt meghajtó szerkezetet ami összekapcsolja a kerékaggyal....az ien kis lemezgyűrű...
Nah olyan nincs valakinek eladó?
és még rengeteg simson babetta romet alaktrész.
tudom ez nem hirdetési oldal de kel a hely cserélem is őket értelemes dologra vagy éppen oylan alaktrészre amire szükségem van a motorhoz.
PL. hűtőrács, vagy az a kis konzol amit lejeb leirtam már.
Köszi
Üdv: Kpatthy
Itt sokat meglehet tudni az alváz- és a motorszámokból.
Kellemes böngészést.
nekem 2 moccom is volt ilyen, és láttam már nem -r eset is.
amugy a alvázszám hogy kezdődik?
HITCO?motorszám ugyan ez-
vagy hasonlítsd össze az enyimekkel. ha jól emléxem hogy R1-vagy 2 az a gyártási évből kiderül. r2-t nem láttam még élőben, nem tom mi a különbség. a 89 még tutkó hogy r1es
kellene egy mtx 80r1eshez egy hűtő elé valő fekete múanyag rács és a másik oldalon van egy kis kozolszerűség ami a kiegynlitő tartályhoz fogatódik fel és oda pattan be a hűtőidom egy ilyen kis Z alakú lemezdarab és bene van egy gumikarika a végében aki tudna segiteni eben a két cuccban az jelezze köszönöm.
sajnos gerecsemotornál ez a 2 cucc nincs ami kéne:(
A blokkra van ragasztva nekem matrica azon(GTZ 10W40) van irva de ez az olaj nem kapható! ÁLlitolag én a honda szalont (06-34-344-443) kérdeztem meg és ott azt mondták hogy magyaron nem lehet már kapni (van de amit találtam az diesel)nem jo!
Így én castrol act evo olajat tettem bele elöször de már pontosan nem tudom a nevét így sima hajtómü olajat teszek bele! Azt hogy most R es az biztos csak erröl a képröl azt nem tudom hogy R1 es vagy R2 es ha tudsz képet csinálni a kipufogo nál lévü segédvázrol megkösszönném elvileg ott van matrica az idom alatt és ott rajta van minden!
Ha van még valami kérdésed nyugottan kérdezz! (nekem se válaszoltak egyébként)
Remélem tudtam tudok segíteni
szeva
ha valakitérdekel van mb 80 as blokkomeladó kisé hiányosan
részletekért jelenkezetek az emailcímemre:benzines4@freemail.hu