Szeva én ajállanám neked a lánckerék cserét nekem segitett a 125 ösön!
sokat dobott rajta pedig nem sok foggal lett nagyobb illetve kisebb a lánckerék de a változás érezhetö!
Probálkoztam én is a kipu heréléssel meg gyártással de nem igazán vált be igy marattam a gyárinál csak azt kiégettem.
nem tudtok 80asra valami jó tuningot ami nem kerül sok pénzbe és mégis dob vmit a teljesitményen gondolok itt vmi kipuherélésre karbival kis variálások akinek estleg ppozitiv tapasztalata van iylen téren az segitsen pls
Ja akkor bocs azt hittem venni akarod.
Sok sikert az mtx hez de ha ajálhatom akkor sztem cserélj rajta lánckereket. Én is ezt tettem mostanában és még jobb lett töle.
sziasztok
lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek a cr hátso villa bele férne az mtx helyére?
Már nem emlékszem hogy a cr en a villafogo csavar tartja e egyben a blokknak a hátujját.
Köszi
oké rendben ha addig el nem kel.
És keresek mtxemre az öszes műanyag idomot mert sajna mind repedt és én nem hegesztgetem.
valaki estleg egy tipp hogy hol tudnék rá már a teszvesz vatera képesmotor motor.hu express kilőve.
Császtok. Megtudná nekem valaki mondani hogy HONDA MTX 80-as hoz KM ÓRA meghajtót honnan lehet szerezni vagy vane valakinek. Előre is köszönöm.
Email:gergo0212@freemail.hu
a kipufogó sose volt hazsnálva azt inkább elcserélném kissebbre de a rávezető csövet nem adom vele. az első sárvédő töredezett nekem nincs türelmem megcsinálni.
5 mtx index van és a 4db egy suzuki tsx125ösön volt.
a hátsó lámpa nemtudom mié nekem az mtxen volt.
a kézvédőből csak 1 van.
az adatlapomra mész és megtalálod a motor galériáját mtx ismét ott több kép van róla hátha többet látsz.
neked mennyit érne meg a kormány?
jha és még a hátsó lámpa is eladó nemtudom hogy mié de szép álapotban van nekem erdeti mtx lesz helyette.
és ez 2 izzós minkettő dupla izószálas.
BoruzsLAszlo. köszönön válaszod. ő nem muszály levetten lefényképezni. cxsak legyen róla kép hoyg lássam mennyire tekeredett meg hasonló. és az ára mennyi is lenne?
sokat dobott rajta pedig nem sok foggal lett nagyobb illetve kisebb a lánckerék de a változás érezhetö!
Probálkoztam én is a kipu heréléssel meg gyártással de nem igazán vált be igy marattam a gyárinál csak azt kiégettem.
Sok sikert az mtx hez de ha ajálhatom akkor sztem cserélj rajta lánckereket. Én is ezt tettem mostanában és még jobb lett töle.
am pontosabban nem vétel lesz, hanem csere.
Egyébként én nagyon meg vok vele elégedve. :)
lenne egy olyan kérdésem hogy szerintetek a cr hátso villa bele férne az mtx helyére?
Már nem emlékszem hogy a cr en a villafogo csavar tartja e egyben a blokknak a hátujját.
Köszi
És keresek mtxemre az öszes műanyag idomot mert sajna mind repedt és én nem hegesztgetem.
valaki estleg egy tipp hogy hol tudnék rá már a teszvesz vatera képesmotor motor.hu express kilőve.
ha neked megér 2000ftot?
és ha kell kiegyensitem.
5 mtx index van és a 4db egy suzuki tsx125ösön volt.
a hátsó lámpa nemtudom mié nekem az mtxen volt.
a kézvédőből csak 1 van.
Oldalanként 352 ccm
Van sok-sok MTX 125 (japán,olasz) alkatrészem,
Pl: komplett mtx 125R olasz, főtengely csapágyakat kell cserélni+rendbetenni (nem törött semmi,csak itt-ott rozsdás a váz-sokat állt,svájci import-vámkezelve) 80.000Ft
neked mennyit érne meg a kormány?
jha és még a hátsó lámpa is eladó nemtudom hogy mié de szép álapotban van nekem erdeti mtx lesz helyette.
és ez 2 izzós minkettő dupla izószálas.