Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fénykép is lesz majd holnap
75cm hosszú kb de megmérem meg van tekerdve kicsit de azt én megoldom.
a mérete pedig a rendes kormányméret mint pl egy simson kormányé fél colos cső.
BoruzLaszló ő a kormány ára mennyi lenne? hány colos? és képet kérlek küldj róla! és nincs tekeredvel,hajólva,görbűlve... ? előre is köszönöm
jha és akinek a magasabb hátuljú mtxe van 80as persze megmérné a teló hosszát és külön az alsó u alakaú fül hoszát is megköszönném fontos lenne.
eladó a motoromról a 2 gumi mert vetem helyetük crosst a 2 együtt 3000.
valamint még a kormány is eladó.és 5 db index.feleslegessé váltak.
Megtudná mondani vki hogy 80as mtx-re mekkora krossz gumi lenne jó?!
Köszi utánanézek.
valahol testhiba, nekem rövidzár volt, ha nincsn test, akkor a felrögzítésnél csiszold meg az érintkező felületeket, és nézd át nem raktál e valamit a testelésre ami pozitív. más tippem nincsen, kontakthibák jönnek elő a régi gépeken.
Sziasztok segitségre lene szükségem.honda mtx 125r elsö teloba MENNYI olaj kell? S.O.S
Üdv. Lenne egy kérdésem aki érdemben tud hozzá szólni azt megköszönném. Az a problémám, hogy levettem az alaplapot kicseréltem a gyújtótrafót majd visszacsavaroztam. Ezután megfeleződött a töltésem. Kicseréltem a nagyobbik tekercset ami az áramot termeli de ez sem hozott eredményt. Ennek a tekercsnek próbaként átcseréltem a két vezetéket normál állapotban max 7v felcserélve 20v. Tudna valaki valami értelmes dolgot mondani ezzel kapcsolatban? vagy esetleg melyik vezeték melyik kivezetéshez megy?
Eladó 2 db Mitas c-04 110/90-18 as gumik!Mind kettő szép állapotban van nincs repedezve stb...!11-12mm bütyökmagasság középen!3000Ft/db, a kettő együtt 5500Ft!Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
BoruzsLaszlo. hát igen igen az elég sokat .. sok sikert!
mostmár rájöttem sokat nézegetem képeket a régi gépemről és más mtxekről amik szét vannak szedve és rájöttem hogy kb 1cmel rövidebb az én kpi telómnak a himbára menő villája amit vagy csinálok rá vagy megpróbálok bontottat szerezni és sajna az az 1cm a keréknél már 10et jelent.
BoruzsLaszló. még az is lehet hoyg lehet valaki meghajlította e4gy picit az üés alatt a vázat. és ha ez így van akkor jobb nem hozzá nyúlni.. én egyszer egy 125-ös xl-t akartam kiemelni de nem lehetett mer a lánc nem volt jó úgy, és átnéztem egy 350-eset és annak jobban meg volt hajtva gyárilag, így picit meghajtottam énis a 125-öst, igaz benne volt a rizikó hogy ha az űlés vagy idom nem paszól akor mivan de annyit nem hajtottam és még jo volt.és figyelni kell persze hogy ne legyen csámpás.. hát több ötletem nincs de ha lesz szólok.
Sziasztok!
Segítség kellene....80 as mtx -be elszállsz a vípumpa tömítés (tömszelence) és a váltóból kb fél liter vizet eresztettem le:) A probléma az h nem kapok másikat sehol...a honda rendszerbe elvileg csak 125 ösé van benne, olyat tudnának hozni, csak nem tudják megmondani megegyezik e a 80 as éval, potyára meg nem akarnám meghozatni mert mégiscsak 13 ezer...Ha valakinek már volt ilyen gondja lásson el tanáccsal plz:)
aha értem köszi az ötletet csak azon furcsálkodok hogy midnen ugyanaz a teleszkóp a felfügesztés mint a régi mtxemen és mégis 10centivel alacsonyabb ez de majd belebújok jobban és rájövök mi a baj.
Hamvee és Boruzs. hát én úgy emeltem mtx eket hoyg a teleszkóot kivettem és alján van ilyen villa ami rámegy azokra a himbákra vagy mikre és azokat cseréltem nagyobbra. levegősnél vizesnél egyaránt. egy gányolósabb módszer de akk már nem lesz olyan joa rugozás vagy nemtom hogy kivesziteka himbákat és közvetlen a hátsó villára csavarozzátok. de ezt annyira nem ajánlom.. üdv.
Az engem is érdekelne hogy hogyan lehetne egy 80-as hátsóját emelni de és a levegősre gondolok!
ma sikerült ismét szereznem egy mtx 80ast
nemtudom de enek alacsonyab a hátulja mint a többinek de a kpi telója igy szemre ugyanoylan mint a régi mtxemnek volt szerintetek mi a baja vagy ha álitok a telón alul a csavarral akor magasabb lesz?
mert legalább 10 centivel kéne mgasabban lenie a hátuljának.
hát nekem nem pár csepp... elég hamar tavacska alakul ki alatta egyébként ha a benzin csap el van zárva akkor csak addig folyik amíg ki nem fogy a karbiból
tűszelep, benzincsap nem zár rendesen(nekem ez volt), magas úszószint, kosz. amugy nekem az összes mtx emen ha állt egy pár csepp benya kijött az alsó csöcsön keresztül. túlfolyón. sztem az normális, ha elzárod a benyacsapot akkoris, akkor benyacsap nem jó. más egyéb elöttemszóló kolléga
kösz meglesem
szerintem a tűszelep nem zár, v. lyukas az úszó
Ismét hali, akkor egy olyan bajom is lenne, hogy csöpög a benyám de veszettül. Mitől lehet? Nem a vezeték lukas a motorból jön, talán karburátor? Remélem kapok ötleteket kösz előre is
Szeva ajálani tudom a nagyvas.hu-t
Én is most cseréltem lánckreket