sziasztok kérlek ha valaki tud nekem egy honda mtx-50-es vagy egy honda mtx-80-as hoz robbantott motor illetve váltó rajzot küldeni az szoljon és meg adom az email cimemet.
Elörre is köszönöm szépen sziasztok.
heló
először is keresem azt a társunkat aki a hátsó sárvédő után érdeklődött.
nos neki lenne 2 üzenetem
1:bocsánat de véletlenül töröltem a mailt amiben érdeklődtél és ezzel a telószámot is
2:még megvan a hátsó sárvédő szóval ha még mindig érdekel légyszi írj rám.
sziasztok.. érdeklődném nincs-e valakinek honda mt vagy mtx hátsólánckereke. a 3 luku felfogatásos kellene. ha valakinek van léci szoljon kösz.
és még hogy 16-os hátsó cross gumi és 19-es első cross gumi.. elöre is köszi.
valószínüleg a benzinben maradt (kb 40-5 arányban) gázolaj a hibás... Ugy maradt valahonnan 1 tankolási balesetből (dieselbe benzin ) Azt hittem elöször h nem, de mostmár tom h a nagyobb égéshő miatt...
Remélem mindannyian tanultatok az esetből . Elvileg csak fordítva veszélyes hogyha a g.olajba benzin kerül de NEM!Reméltem csak a kokszot szedi le...
miaz az ufó?:) jah és bontott olcsó karbi engem is érdekelne, mert amúgyis el van törve az egyik felfogatási pontja, esetleg külön tűszelep. ha tudtok vmit, légyszi segítsetek:)
köszi
Sziasztok!
MTX 80ba szeretnék olcsón (lehetőleg bontott) karbit. Írom a számokat, amik rá vannak írva a régire.
Előre is köszönöm a segítséget, csúnyán bevásároltam ezzel a motorral:-(
hello mindenki
olyan problémám van a honda mt80-as léghűtéses mocimmal, hogy egyik napról a másikra elkezdett a karbi tulfolyóból folyni a benzin. a motor ennek ellenére, megy bár kicsit furcsábban mint eddig. Ha teljes gázzal megyek egy ideig, akkor utána ha visszaengedem a gázt leáll a motor és csak nehezen indul újra. Próbáltam úszószintet állítani de nem segített. Mi lehet a baja? Hogy lehetne orvosolni?
előre is köszi
Hali
1. - Vagy bekerült a rendszerbe valami "idegen anyag".
2. - Egy kis felhasznált szakirodalom alapján:
Az üzemanyag égésekor kb:2000-2600 c fok alakul ki az égéstérben,amely igen nagy hőterhelésnek teszi ki
a dugattyút.Az üzemanyag égésekor kialakuló valós hőmérséklet függ:
-keverési aránytól (benzin-levegő)
-kompresszió viszonytól
-előgyújtástól
-ütemszámtól
-hűt
Csak és kizárólag szintetikus olajat használj.Véletlenül se keverd a szintetikus olajat a fél szintetikussal.
Az ásványit pedig feletsd el.
Motorolajat pedig:
A napokban eddig ismeretlen okok miatt kijukadt a dugom mikor mentem 1 nagyobb kört és húztam neki... Nem tudom sajnos h miért és nem akarom h az uj dugoval is elöforduljon Ha valakivel is elöfordult már ilyen akkor mondja el pls h miért és mit kell tenni h ne hogy ne jukadjon ki ay uj dugo is...
Valaki meg tudja mondani nekem, h a 125 és a 80as mtx lámpája megegyezik-e? Vagy esetleg nincs valakinek egy 125-öshöz hátsó lámpája? vagy nem tudtok olyan oldalt ahonnan lehet szerezni?(gerecsemotoron nincs)
Gondban vagyok mert eddig még nem kellett a forgattyúsházban olajat cserélnem és nem tudom h milyen kell bele!?!? ha van valakinek 1 jó tippje, mondja el pls!
hali skacok.
van még egy két eladó alkatrészem 90es évjáratú 125ös MTX-hez
mivel nekem már sajnos nincs ilyen motorom így mindegyiket 1000 forintos egységáron adom(+postaköltség)
hátsó lábtartó
gyári kipufogó dob és védő
első sárvédő
hátsó sárvédő
első lámpa izzókkal
csomagtartó
mindegyik gyári és szép állapotú a műanyagokat és a csomagtartót nemrég festettem és fényeztem.
érdeklődni a danix69@citromail.hu e-mail címen lehet vagy itt közvetlenül. kérésre küldök képet is
Sziasztok!
HD08 as (vizhűtéses, de még elöl hátul dobfékes, 80 as) MTX hez keresnék első kereket. Gumi, kerékagy csapágyak nem számtanak, csak a felnibe ne legyen 8as, meg ne legyen megnyomva. Ha van valakinek írjon.
Sziasztok!
HD08 as (vizhűtéses, de még elöl hátul dobfékes, 80 as) MTX hez keresnék első kereket. Gumi, kerékagy csapágyak nem számtanak, csak a felnibe ne legyen 8as, meg ne legyen megnyomva. Ha van valakinek írjon.
Vettem meg egy 80as mtxet,regi leghuteses,szegeny igenyelne dugattyut de HONNAM?! nem kapok sehol se a helyi szakitol ha kerdem szerzett e dugot akkor ezt mutatja LEGYSZi segitsetek mert nem lelek dugot a regi vashoz,mar teljesen begolyoztam
Itt van egy kép ha segít.
De lentebb raktam fel egy webcímet, ott van több motortipus. 80-as nincs de a teló nem köbcentire van.
Onnan sok dolgot lestem el.
Elörre is köszönöm szépen sziasztok.