Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.

50-es mbx-hez keresnék karbit mert az enyémet lelopták.
Bocsi a szóismétlésért.....
Én anno az 50F be száranként 1.5 dl olajat tettem száranként.
Valaki tudja mennyi olaj kell egy mbx 80 első telóba száranként?
Igaz nekem 50-es volt, de nagyon szerettem. Az új gazdija is megvan vele elégedve. Igazából csak annyi "bajom" volt vele, hogy alacsony volt számomra. De eccccer a nagy vasam is tuti Honda lesz...
Itt egy kép a múltból.
Ha nem volt még kalapács-hidegvágó stílusú parasztgyereknél akkor meglehetősen strapabíróak.
Sziasztok!holnap mbx 80 tulajdonos leszek!olyan kérdésem van hogy menyire megbízható meg ilyesmi!nagyon megköszönöm ha irtok erröl a tipusrol néhány infot!
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Danke Schön!
Arra gondolok hogy 5.ből nem tudom felrakni 6.ba :S mint ha nem lenne sebesség nem kattan följebb.
Az egyajkú csak porvédős-
Ha négysebességes blkk van benne például.
Olyan létezhet hogy a motor nem vesz a 6. sebességet?
Sziasztok Honda mbx hátsó sárvédők keresek akinek van vagy tud szerezni az írjon e-mailt panczel.misi@citromail.hu
óóóó :D
én csak dupal ajkút egy rugósat Vitonosat raktam bele :D

jó lesz :D ?
nem emlékszem, meg kell nézni manuálban.
Az igazán ravasz szaki kétoldalas(kétrugós, nem porvédős!) szimcit szegel be, annak mindegy:)
Haló márkatársak ! : )

Zoli, úgy hallottam hogy a jobboldali szimeringet a főtengelynél, fordítva kell berakni, igaz ez :?
10w40 vagy 20w 50 mindegy, repsol castrol, bármi :D
Jah és a következő kérdésem hogy a blokkba milyen olaj kell és mennyi szoktak rakni bele?
Igen tudom szétszedtem már és tényleg joo bele! Köszönöm!
hihi, már el is felejtettem hoy jó bele:)
simson fúvóka jó bele MÉRETILEG.
emzoli csinál ha kell, szerintem. :D
Üdv. Honda Mb 50-hez keresek farok idomot lámpával. Akinek van, az írjon már ide, vagy molnar.andris20@freemail.hu . Szép napot!
Üdv. nekem is karbival kapcsolatos kérdésem lenne hogy most 110-es főfuvi van benne (Ns-1 50) és kissebre szeretném cserélni de gyári fuvit nehéz találni hozzá hogy esetleg milyen másik karbi tipushoz való lenne jó bele? Meg ha valaki pontos méreteket tudna adni az jó volna!?
olyan ,mint a Vatera csak más nyelven
Nem szeretném tuningolni, csak gyári karbit nehéz hozzá találni. Az ebay-től meg kicsit félek. :)